Gebelik testi kullananlar buraya

canlarım ya tam moralim bozuluyodu yine neşem yerine geldi sayenizde Allahım nooooolur duy sesimizi noooooolur dualarımızı boş çevirme nooooolur mübarek aylarda hepimiz hamiş gezelim:Saruboceq:

bu yöntemi de yeni duydum delikafadulden iyiymiş valla hem kolay hem de bedava artık her sabah yaparım ben bunu hamile olmadığımdan emin olduğum zamanlarda bile kaydirigubbakcemile3:sm_cool:

Demedi deme var sende birseyler biliyorsun bunu, insallah simsiki tutunmusardir allahim ne olurrrrrr yardim et ol de rabbimmmmmmmm

inşallah nm :Saruboceq: eşim de dün göğüslerime kontrol etti :kedi: var bişeyler dıyor,sanki içindeki süt bezleri şişmiş,geçen sefer da ayne oldu,o dıyor bana sen hamilesın ben dıyorum yok cnm manyakmısın,nerdeeee..demeki o değişiklerini fark edıyor

kıslar bide şey var ya hani ben 3 ay olmadım ya hasta şimdi yumurtlama günümde belli değil belki geç olmuştur demi biraz ümit verin bana azcık daha gaz lazımmm :)

canlarım ya tam moralim bozuluyodu yine neşem yerine geldi sayenizde Allahım nooooolur duy sesimizi noooooolur dualarımızı boş çevirme nooooolur mübarek aylarda hepimiz hamiş gezelim:Saruboceq:

kız rahat ol cnm.sıkıldın zaman gir burayı moralin yerine getırırız cnm kaydirigubbakcemile :1hug:

kıslar bide şey var ya hani ben 3 ay olmadım ya hasta şimdi yumurtlama günümde belli değil belki geç olmuştur demi biraz ümit verin bana azcık daha gaz lazımmm :)

:roflol: alemsın vallah,olabilir cnm,belki geç yumurtladın,belki dölenme geç olabilıyor..bekle sende adetine kadar

:roflol: alemsın vallah,olabilir cnm,belki geç yumurtladın,belki dölenme geç olabilıyor..bekle sende adetine kadar

ayyyy benmi beklicem kötükedihüso kız bu şeytan dürtüyo beni 10 gün önceden test yapıyorum nerdeyse baksana wallaha yerimde duramıyorum şimdi sırnaşık şey yine umutladım hemde tam gaz:dance:

bu yöntemi de yeni duydum delikafadulden iyiymiş valla hem kolay hem de bedava artık her sabah yaparım ben bunu hamile olmadığımdan emin olduğum zamanlarda bile kaydirigubbakcemile3:sm_cool:

Haha nabiz kontrolu yap bakim belki cikar canim bellimi olur dimi. Kimisi atese bakiyor bizde nabiza baki veririz ne olacak sanki elimizin altinda bulunan sey :icecream:

Ya olabilir bence sen hamilesin, cünkü bak benim gögsümdede ayni agri vardi yani ici agriyordu sanki sismis gibi hatta esimde fark etmisti ici bayaga dolgun hissediyorum diye :sm_cool: eh onlar bizden daha alisik bazi seylere o yüzden fark etmeleleri normaldir

Kiz evde tüpmü bitti gel vereyim sana gaz lülülülülülü eger 3 ay adet olmadiysan daha ne zaman yumurtladigini bile bilemezsinki, yani taa 3 ay öncekini bu ay ile kesin kiyasliyamasin ve adet görmedigin halde yumurtlarin hala calisiyor ve hamile kalma ihtimalinde sürüyor

Haha nabiz kontrolu yap bakim belki cikar canim bellimi olur dimi. Kimisi atese bakiyor bizde nabiza baki veririz ne olacak sanki elimizin altinda bulunan sey :icecream:

dimi yaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 birde hangi konudaydı hatırlamıyorum ama birisi yazmıştı yine bir başka kocakarı yöntemi elle kontrol falan, onu da denesek mi ne :roflol:

o zamannnnnn misafirlerim 5 te falan gidecek benim ben hemen kapıyı kapattığım gibi çalışmaya devam edeyim dimi amaalkisalkisalkis

dimi yaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 birde hangi konudaydı hatırlamıyorum ama birisi yazmıştı yine bir başka kocakarı yöntemi elle kontrol falan, onu da denesek mi ne :roflol:

o hangisi cnm,yaz bakem,denıyelim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…