Gebelik testi kullananlar buraya

canım en son 18 haziranda olmuştum ama öncesinde 3 ay olmadım:1no2: yani şimdi ne nezaman geleceğini biliyorum nede ne zaman yumurtlayacağımı

anladım canım.. hayırlısı olsun... umudunu yitirme.. hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz.. mutlaka dualarımız bir gün kabul olacak .. ben buna inanıyorum.. dünyanın en güzel ve en masum şeyini istiyoruz...

Ya olabilir bence sen hamilesin, cünkü bak benim gögsümdede ayni agri vardi yani ici agriyordu sanki sismis gibi hatta esimde fark etmisti ici bayaga dolgun hissediyorum diye :sm_cool: eh onlar bizden daha alisik bazi seylere o yüzden fark etmeleleri normaldir :eek:

evet cnm,alışmışlar kaydirigubbakcemile3 artık,ben 24 saat memişerimi ellemıyorum ya.. kaydirigubbakcemile3

anladım canım.. hayırlısı olsun... umudunu yitirme.. hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz.. mutlaka dualarımız bir gün kabul olacak .. ben buna inanıyorum.. dünyanın en güzel ve en masum şeyini istiyoruz...

ne güzel yazmışsın canım insanın hiç görmediği tanımadığı insanlara dua etmesi kadar güzel bişey yok helede böyle bi şey için.....

o hangisi cnm,yaz bakem,denıyelim kaydirigubbakcemile3

valla yapmadığım için tam hatırlayamadım ama aradım buldum o mesajı kaydirigubbakcemile3 denemesi bedava :roflol:

tabi canım ben bunu başka bir sitede okumuştum orada doğruluğu kanıtlandı bende yaptım bendede doğru çıktı .regline iki gün kala yada regl gününde parmağını afedersiniz vajina da sokuyosun orta parmak vc deyken eline bişeyler deiyosa hamile deilsin ama demiyosa içi bir boşluk gibiyse hamilesin demek çünki regli olacaın zaman rahim aşa iniyor ama bebek varsa inmiyor canım benim geçen ay deiyodu test bile almadım ama bu
ay elime hiç bişey değmedi regle iki gün kala baktım ve ogün test aldım gebeyim canım
yeni öğrendim ama inşlh her şey yolunda gider

valla yapmadığım için tam hatırlayamadım ama aradım buldum o mesajı kaydirigubbakcemile3 denemesi bedava :roflol:

yok cnm,bak buna inanmadım işte...kimi rahimi hissedebilıyor kimi yok,beni arkadaşim var bir ara boyle yapmış,bana dıyor ya ben rahime dokunamıyorum dıye,ve o kız hamile kalamıyor,ancak tüp bebek

valla bana da pek inandırıcı daha doğrusu mantıklı gelmedi açıkçası işte maksat muhabbet olsun diye belki dener haber veririm adet dönemime yakın ama daha çok var :eek:

cnm sen sokturucu ilaç kullanmışsın :eek:klava: ,eğer hamişsen inşallah bebişe bişey olmaz :Saruboceq:

Canım bu benim de aklıma gelio ve canımı çok sıkıo...
Malesef düşüncesizlik ettim...
Doktor ne derse yapmamak lazımmış...
Kan tahlili sonucum 0,100 çıkınca doktor, o halde söktürücü kullanmalısın dedi.
Artık bebek ümidim bitmişti... İlacı hemen kullanmaya başladım, bir an evvel adet olayım da yeni ovulasyon dönemine geçip bir an evvel tekrar çalışmalara başlayalım die...
Ancak ilaç bittiği halde halen adet olmadığım için, tekrar umudum başladı....
Bu sefer geç döllenme ... vs olmuştr umutları...
Bir de hergün ayrı belirtiler de yaşamaktayım...
Adet belirtisi olarak hiç yaşamadığım şeyler...
Bilmiyorum bebeğim varsa ve ilaç yüzünden bir şey olursa kendimi nasıl affedicem...mafoldumben

tugce, ebruli ve maybebaby e ben de bol şans diliyorum bu ay için. :).. dualarım sizinle....
önümüzdeki ay için de laubali ve kendime bol şans diliyorum :)

canım çok thnx... biz de sana duacıyız emin ol...
diğer ay için şans dilemişsn kendine, adet oldun mu?

canım senin kaç gün oldu ilaç biteli??

3 gün oldu... pazar akşamı son ilacımı içmiştm...

haaalaaa yok yok yooookkkk....

bu da çok zor yha, belki bebek te yok, adet gelmedii için umutlandırıo boş boş...

yine heyecanla bir test yapıcam , çıkmayacak, peki şimdi

durduk yere nereye kaçar bu kırmızılar yhaaa...

:uhm::uhm::uhm:

3 gün oldu... pazar akşamı son ilacımı içmiştm...

haaalaaa yok yok yooookkkk....

bu da çok zor yha, belki bebek te yok, adet gelmedii için umutlandırıo boş boş...

yine heyecanla bir test yapıcam , çıkmayacak, peki şimdi

durduk yere nereye kaçar bu kırmızılar yhaaa...

:uhm::uhm::uhm:

canımcım benim ilaç bittikten bir hafta sonra falan geldi hatta geçmiş bile olabilir biraz daha bekle sen yinede bende senin gibi olmuştum aynı

peki gebelik belirtleri de yaşamışmıydın benm gbi...
baya belirgin belirtiler...
psikolojik olduğunu sanmıyorum...

X