- 28 Ağustos 2007
- 2.086
- 58
- 44
o zamannnnnn misafirlerim 5 te falan gidecek benim ben hemen kapıyı kapattığım gibi çalışmaya devam edeyim dimi amaalkisalkisalkis
yaneee çaıl babam çalışkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zamannnnnn misafirlerim 5 te falan gidecek benim ben hemen kapıyı kapattığım gibi çalışmaya devam edeyim dimi amaalkisalkisalkis
adet tarihin ne zaman senin canım?
canım en son 18 haziranda olmuştum ama öncesinde 3 ay olmadım:1no2: yani şimdi ne nezaman geleceğini biliyorum nede ne zaman yumurtlayacağımı
Ya olabilir bence sen hamilesin, cünkü bak benim gögsümdede ayni agri vardi yani ici agriyordu sanki sismis gibi hatta esimde fark etmisti ici bayaga dolgun hissediyorum diye :sm_cool: eh onlar bizden daha alisik bazi seylere o yüzden fark etmeleleri normaldir
anladım canım.. hayırlısı olsun... umudunu yitirme.. hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz.. mutlaka dualarımız bir gün kabul olacak .. ben buna inanıyorum.. dünyanın en güzel ve en masum şeyini istiyoruz...
o hangisi cnm,yaz bakem,denıyelim kaydirigubbakcemile3
tabi canım ben bunu başka bir sitede okumuştum orada doğruluğu kanıtlandı bende yaptım bendede doğru çıktı .regline iki gün kala yada regl gününde parmağını afedersiniz vajina da sokuyosun orta parmak vc deyken eline bişeyler deiyosa hamile deilsin ama demiyosa içi bir boşluk gibiyse hamilesin demek çünki regli olacaın zaman rahim aşa iniyor ama bebek varsa inmiyor canım benim geçen ay deiyodu test bile almadım ama bu
ay elime hiç bişey değmedi regle iki gün kala baktım ve ogün test aldım gebeyim canım
yeni öğrendim ama inşlh her şey yolunda gider
offfff yağmura bak bea..ne güzel yağmur yağıyo
valla yapmadığım için tam hatırlayamadım ama aradım buldum o mesajı kaydirigubbakcemile3 denemesi bedava :roflol:
evet cnm ilaki muhabbet olsun..isteyen denesın kaydirigubbakcemile3
cnm sen sokturucu ilaç kullanmışsın klava: ,eğer hamişsen inşallah bebişe bişey olmaz :Saruboceq:
tugce, ebruli ve maybebaby e ben de bol şans diliyorum bu ay için. :).. dualarım sizinle....
önümüzdeki ay için de laubali ve kendime bol şans diliyorum :)
canım çok thnx... biz de sana duacıyız emin ol...
diğer ay için şans dilemişsn kendine, adet oldun mu?
canım aynısı bu ayın 12sinde benim hayalimdi ama nasip olmadı inşallah senin kısmetindir de eşine unutulmaz bir yıldönümü hediyesi verirsin :Saruboceq:
canım senin kaç gün oldu ilaç biteli??
3 gün oldu... pazar akşamı son ilacımı içmiştm...
haaalaaa yok yok yooookkkk....
bu da çok zor yha, belki bebek te yok, adet gelmedii için umutlandırıo boş boş...
yine heyecanla bir test yapıcam , çıkmayacak, peki şimdi
durduk yere nereye kaçar bu kırmızılar yhaaa...
:uhm::uhm::uhm: