Gebelik testi kullananlar buraya

huuuuuuuuuuuu hadi bak yatacam, kac gündür dogru dürüst sohbet edemedik. Esim simdi süt isitacak sonra icip uyuyacam. Ebruli yarin sabah sanki kalktigimda buradan hamile haberini alacagim gibi bir his girdi simdi icime, zaten ben demistim taa baslarda nedense icimden senin bu ay hamis haberini alacagiz diye hihoyyythihoyyyt

artık utanıyorum ha eczaneye gitmeye,benim sayende zengin oldular

Off yaaa ise yaricagi zaman hep böyle olur, esini gönder baska eczaneden alsin kaydirigubbakcemile3 yoksa diger eczaneleridemi biliyor sizi, disari kapisindan bagir yada pencereden bi sepet indir sırnaşık şey

sepet indirecam vallah...nerde olsa karşımda,ya kız ben popo üstü otururken rahime bir ağrı girıyor boyle,sana hiç boyle oldu mu,yada tuvalete gittim zaman,çiş yapıyom sanki rahimi yerinden çikıyor mafoldumben

Sepet sepet yumurta sende gebelik testi huuuuuuuu diye seslen alkisalkisalkis:sm_cool: vallah hic farketmedim rahim nasil cikacak gibi acaba kasiklarina batma tarzinda birseymi giriyor? Cünkü gebelikte icerin sanki yirtilacakmis gibi geriliyormus hani rahim genisliyorya, :ecrin_bebek:

onu gibi bişey,sanki yırtılacak gibi,özelikle sabah tuvalete gittim zaman,çok zorlanıyorum

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benim çişte gelmek bilmedi ha iiki bi test yapçaz

Yw bu limon taze limonmu yoksa limon suyuda olurmu hani hazir satilanlar varya

Limon testini bekliyom kaydirigubbakcemile3 bide sicak süt icecem o geli versin yatcam atesimde 38 olmus yarinde 39-40 olur ben popodon ölcüyom ya cok hassas konu

Limon testini bekliyom kaydirigubbakcemile3 bide sicak süt icecem o geli versin yatcam atesimde 38 olmus yarinde 39-40 olur ben popodon ölcüyom ya cok hassas konu

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
halamı popodan kız derece çatlar walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…