Daha önce böyle birsey yaşamamıştım hiç reglime 5 gün varBugün aşılamamın 11. Günü sabah ve öğlen prodoctor marka erken gebelik testi yaptım. İlk dklarda hayalet bir çizgi gördüm gibi oldum baya bi inceledim hatta. İkisi de 20-25. Dk larda daha da belirginleşti çok çok silik pembe çizgi oluştu. Acaba kuruma çizgisi midir ? Prodoctor güvenilir bir test mi ? Gebelik olmasa bile böyle bir çizgi çıkar mı yarım saat sonra falan?
Amin çok teşekkür ederim yarın yapacağım tekrarReglime 4 gun kala prodoctor ile ogrendim ben de gebeligimi. Hayalet cizgi gormustum kurudukca pembe cizgi belirginlesti. Yarin sabah ilk idrarla tekrar yapin. Allah gönlünuze gore versin
Anladım canım bir umut iştecanım ilk 10 dakikayı baza alın herzaman zaten varsa 3 dakikada çıkıyor yarım saat beklemişse kuruma czigisi olabilir
canım benniim rabbim gönlündekini bir gün nasip eylesin inşalllahAnladım canım bir umut işte
merhaba resim var mıBugün aşılamamın 11. Günü sabah ve öğlen prodoctor marka erken gebelik testi yaptım. İlk dklarda hayalet bir çizgi gördüm gibi oldum baya bi inceledim hatta. İkisi de 20-25. Dk larda daha da belirginleşti çok çok silik pembe çizgi oluştu. Acaba kuruma çizgisi midir ? Prodoctor güvenilir bir test mi ? Gebelik olmasa bile böyle bir çizgi çıkar mı yarım saat sonra falan?
Belirti olmus muyduReglime 4 gun kala prodoctor ile ogrendim ben de gebeligimi. Hayalet cizgi gormustum kurudukca pembe cizgi belirginlesti. Yarin sabah ilk idrarla tekrar yapin. Allah gönlünuze gore versin
Bizi de haberdar edinAmin çok teşekkür ederim yarın yapacağım tekrar
İnanilmaz halsiz hissediyordum onun disinda belirtim yoktuBelirti olmus muydu
Beta 0.8 cikti ne oluyor acabaİnanilmaz halsiz hissediyordum onun disinda belirtim yoktu
5 üzeri olması gerekiyor sanırım canım ben de bu akşam vereceğim kanBeta 0.8 cikti ne oluyor acaba
5in uzerinde olmasi gerekiyor kac gun var reglinizeBeta 0.8 cikti ne oluyor acaba
merhaba canım evet yükselir kalbini ferah tutMerhaba, benimde göğüs ağrısı ve kasık ağrısı var. Adetime 10 gün var dün beta verdim 3,22 çıktı. Sizce yükselir mi
11 gun var yukselirmi acaba5in uzerinde olmasi gerekiyor kac gun var reglinize
Yukselir insallah ben 5 gun kala testte bile gormemistim. 11 gun cok erken. Allah gonlune gore versin guzel haberlerini bekliyoruz11 gun var yukselirmi acaba
Birsuru test ve hepsi silik cizgi ama kanda 0.8 olumca biraz umidim kirildi ama artar insallah dualarinizda bana da yer verir misinizYukselir insallah ben 5 gun kala testte bile gormemistim. 11 gun cok erken. Allah gonlune gore versin guzel haberlerini bekliyoruz