• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi için gün sayanlar

Benim yumurlama donemimk doktor izledi herwey normal sik iliwki tavsiye etdi 3 ekim regl zamanim ama yumurlama donemimden bu yana sag kasigim boyle bi qarip oluyor sanki biwiy geziyormuw gibi oluyorum karnim fena wiw yuz uste yatamiyorum bawim donuyor bir kac gundur ayaklarim buz kesti goguslerim hafif hafif sizliyor yardim edermisiniz sizce hamile ola bilirmiyimm? Yardimci olun lutfen

Alıntı

İnşallah. Sizde sağlıcakla alin kucağınıza. 🥰

Bir de test bat öncesi yapılıyor ya , ilk idrarla yapmak daha mı iyi olur siz ilk idrarla mı yaptınız?
Ben 5 gün kala öğlen yapmıştım benım silik çok hafif çıktı ama sıvı tüketimi hcg mıktarını seyreltıgı ıcın çıkmıyor sabah ılk idrarla yapılan testler daha sağlıklı 5 tllık kaset test alın 2 tane bırını şimdi deneyin çıkmaz ise yarın sabah da yapın
Ben 1 hafta oncesınden yaptığım da hep negatifdi erken gebelık testi dahil

Ben 5 gün kala öğlen yapmıştım benım silik çok hafif çıktı ama sıvı tüketimi hcg mıktarını seyreltıgı ıcın çıkmıyor sabah ılk idrarla yapılan testler daha sağlıklı 5 tllık kaset test alın 2 tane bırını şimdi deneyin çıkmaz ise yarın sabah da yapın
Ben 1 hafta oncesınden yaptığım da hep negatifdi erken gebelık testi dahil
Teşekkür ederim. 😌😌🥰

Back