• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi için gün sayanlar

Hastane çıkış seti bakıyorum şuan🤦‍♀️ doğmamış çocuğa don biçmek , yada olmamış çocuğa 😂
Ben o kadar yabancıyım ki o konulara bir araştırmaya girsem içinden çıkamam herhalde 😂😂 bir beşik baktım sadece ona bile frenledim kendimi dur daha diye😂😂

Valla canım öyle korktum ki negatif görmekten sen öyle diyince biraz umut doğdu açıkçası. Elimde de 8 tane var. Kararsızım acaba regl günümdemi yapsam yoksa pazartesimi 🤭
Varsa bile negatif çıkma ihtimali de olduğundan eger üzülüp etkilenirim dersen adet gununu bekle canim. Bende iyi ki test yok 8 ini 3 gunde bitirirdim😂

Ben o kadar yabancıyım ki o konulara bir araştırmaya girsem içinden çıkamam herhalde 😂😂 bir beşik baktım sadece ona bile frenledim kendimi dur daha diye😂😂
Bende arastirmaktan bilirkişi oldum. 🤣 Arkadaşım yeni doğum yaptı bana şunu alcam bunu alcam vs diyordu bende bak şu markanınki güzelmiş şöyle özelliği varmış diyodum bak şunları ye bebeğe kilo yapıyormuş falan sanki 3 çocuklu ana gibi🤣 Allah im nasip eder de inşaAllah. 😌🤲

Bende arastirmaktan bilirkişi oldum. 🤣 Arkadaşım yeni doğum yaptı bana şunu alcam bunu alcam vs diyordu bende bak şu markanınki güzelmiş şöyle özelliği varmış diyodum bak şunları ye bebeğe kilo yapıyormuş falan sanki 3 çocuklu ana gibi🤣 Allah im nasip eder de inşaAllah. 😌🤲
Ahahaha ben de hergun gebelik hakkında bir ton şey araştırıyorum 😂 nasıl bu kadar soeu birikebiliyo kafamda hayret ediyorum bazen😂

Back