Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende baktım 10 lu almayın diyorlar 5 Li alın dıyorlarHastane çıkış seti bakıyorum şuandoğmamış çocuğa don biçmek , yada olmamış çocuğa
![]()
Valla canım öyle korktum ki negatif görmekten sen öyle diyince biraz umut doğdu açıkçası. Elimde de 8 tane var. Kararsızım acaba regl günümdemi yapsam yoksa pazartesimiSende yapacak mısın canım pazartesi![]()
Ben o kadar yabancıyım ki o konulara bir araştırmaya girsem içinden çıkamam herhaldeHastane çıkış seti bakıyorum şuandoğmamış çocuğa don biçmek , yada olmamış çocuğa
![]()
Aynen öyle benim de ilk dış gebelikti ben de tekrar denemeye bile korkuyorumBol bol dua edelim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah çift çizgiyi görüncede bitmiyo ki benim korkum artık ilk gebeliğim dış gebelikti ikincisi 2,5 aylık düşük oldu bakalım hayırlısı
Benim de ilk gebeliğim dış gebelikti. Bir tüpüm alındı. Şimdi beklemedeyim. Korkuyorum ama mecbur bir şekilde dneeyeceğizAynen öyle benim de ilk dış gebelikti ben de tekrar denemeye bile korkuyorum![]()
İnşallah olur bu defaBenim de ilk gebeliğim dış gebelikti. Bir tüpüm alındı. Şimdi beklemedeyim. Korkuyorum ama mecbur bir şekilde dneeyeceğiz
Yok yok 3 ayı sağlıkla atlatın alırsınız acele etmeyinBen o kadar yabancıyım ki o konulara bir araştırmaya girsem içinden çıkamam herhaldebir beşik baktım sadece ona bile frenledim kendimi dur daha diye
![]()
5li de alt üst takım oluyor sadece , hastanede cok lazim oluyormus ,bence 10lu ve 5liBende baktım 10 lu almayın diyorlar 5 Li alın dıyorlar![]()
Varsa bile negatif çıkma ihtimali de olduğundan eger üzülüp etkilenirim dersen adet gununu bekle canim. Bende iyi ki test yok 8 ini 3 gunde bitirirdimValla canım öyle korktum ki negatif görmekten sen öyle diyince biraz umut doğdu açıkçası. Elimde de 8 tane var. Kararsızım acaba regl günümdemi yapsam yoksa pazartesimi![]()
Bende arastirmaktan bilirkişi oldum.Ben o kadar yabancıyım ki o konulara bir araştırmaya girsem içinden çıkamam herhaldebir beşik baktım sadece ona bile frenledim kendimi dur daha diye
![]()
Bılmıyorum valla incelemedim içeriğini 10 lu almayın yazmışlardı forumda5li de alt üst takım oluyor sadece , hastanede cok lazim oluyormus ,bence 10lu ve 5li![]()
Ahahaha ben de hergun gebelik hakkında bir ton şey araştırıyorumBende arastirmaktan bilirkişi oldum.Arkadaşım yeni doğum yaptı bana şunu alcam bunu alcam vs diyordu bende bak şu markanınki güzelmiş şöyle özelliği varmış diyodum bak şunları ye bebeğe kilo yapıyormuş falan sanki 3 çocuklu ana gibi
Allah im nasip eder de inşaAllah.
![]()
O be diyorsun ben daha 7. Hafta (6+6 ) ama 6 aylık gebe kadar kapsamlı şeyler öğrendımAhahaha ben de hergun gebelik hakkında bir ton şey araştırıyorumnasıl bu kadar soeu birikebiliyo kafamda hayret ediyorum bazen
![]()
Testini tekrarladinmi canim ben adet oldum bugun insallah sende guzel haber vardirNiye böyle oluyor ya acaba tüplerimiz filan mı kapalı nedir yani olmuyır bildiğin..
Canım bugün 14. Gün adet olmadım ama ben genelde 16. Gün oluyorum.. test de yapmadım zaten belirti de yokTestini tekrarladinmi canim ben adet oldum bugun insallah sende guzel haber vardir
Şunu yapan tek ben değilmişim aşırı mutluyum şu anHastane çıkış seti bakıyorum şuandoğmamış çocuğa don biçmek , yada olmamış çocuğa
![]()
Bata 4 gün var test yaptım negatif cıktı moralim bozuldu..
merhaba hayırlı olsun:) kaç gün öncesinden kan verdiniz?Amin teşekkür ederim bütün herkesin bebeği sağlıkla büyüsün