• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi için gün sayanlar

Kizlar marhaba, 6-7 aydir bebek denemelerimiz var. Ancak, sans bu ya, koronaya yakalandim. Gebelik şüphem oldugu icin ne tomografiye girebiliyorum ne ilac kullanabiliyorum. Ovu testinin pik yaptigi gun iliski oldu. Yarin uzerinden 8 gun gecmis olacak. Elimde laboquick erken gebelik testi var. Hcg 5 degerini bile gosterir yaziyor icinde. Yani bu da yaklasik gebeligin olusumundan sonraki 5.gun oluyormus. Daha once gebeligi bu kadar erken ogrenen var mi? Yarin sabah testi yapmali miyim? Gebe olup olmadığımı hemen ogrenmem gerek.

Kizlar marhaba, 6-7 aydir bebek denemelerimiz var. Ancak, sans bu ya, koronaya yakalandim. Gebelik şüphem oldugu icin ne tomografiye girebiliyorum ne ilac kullanabiliyorum. Ovu testinin pik yaptigi gun iliski oldu. Yarin uzerinden 8 gun gecmis olacak. Elimde laboquick erken gebelik testi var. Hcg 5 degerini bile gosterir yaziyor icinde. Yani bu da yaklasik gebeligin olusumundan sonraki 5.gun oluyormus. Daha once gebeligi bu kadar erken ogrenen var mi? Yarin sabah testi yapmali miyim? Gebe olup olmadığımı hemen ogrenmem gerek.
Canım kanda bile zor ki söylediğin Testin kullanım talimatını int okudum gebeliğin rahme yerleşmesinden 6 ile 10 dün sonra test yapılabilir diyor 5 günde rahme anca düşüyor zaten

Ben regle 5 gün kala ögrenmısıtm

merhaba canım bugun benım iğneden sonrakı 12.gün testim negatif çıktı malesef :KK43: canım çok çok skkın hiç bişey his edemiyorum rabbım gönüllerimize göre versin diyorum çok bekletmesın inşallah
Igneden 12 gün sonra değil keşke adetin geçince test yapsaydın doktor bana adetin geçerse test yap dedi

• Beğen
Reactions: smu
Canım kanda bile zor ki söylediğin Testin kullanım talimatını int okudum gebeliğin rahme yerleşmesinden 6 ile 10 dün sonra test yapılabilir diyor 5 günde rahme anca düşüyor zaten
Canim prospektusu ekledim. Orda gebeligin baslangicindan 5-15 gun sonra tespit edilebilir yaziyor. Reglime su an 8-9 gun kaldi, supheli iliskinin uzerindense bugun 8 gun gecmis oluyor. Reglden bir hafta oncesinde bu testi yapip ogrenenleri biliyorum ama su an ben testi yapip negatifi gorunce rahatlamayacağım biliyorum 🤦‍♀️😒 ya napicam ya, bi an once ilac kullanmam gerekiyor. 🤦‍♀️

Eklentiler

• 20200916_073527.webp
    20200916_073527.webp
    57,3 KB · Görüntüleme: 27
C Ckale Peraeylem Peraeylem Aslinda bir de su geldi aklima, prospektuste gebeligin baslangicindan itibaren diyor ya bu tam olarak ne? Yani dollenmenin baslangici mi, rahme yerlesmenin baslangici mi?

Igneden 12 gün sonra değil keşke adetin geçince test yapsaydın doktor bana adetin geçerse test yap dedi
benımkı 15 ınde yap dedi banaada erken geldi ama bakalım rabbım hayırlısını nasip etsin şimdi iğneden dolayı reglı gecıkırmı bılmıyorum normal tarıhım 19-20 arası bekleyip göreceğiz ama umudum yok genelde gebelık olursa 12.gun çıkıyor hayırlısı olsun artık yolumuza bakacağız

benımkı 15 ınde yap dedi banaada erken geldi ama bakalım rabbım hayırlısını nasip etsin şimdi iğneden dolayı reglı gecıkırmı bılmıyorum normal tarıhım 19-20 arası bekleyip göreceğiz ama umudum yok genelde gebelık olursa 12.gun çıkıyor hayırlısı olsun artık yolumuza bakacağız
Klimanı daha önce kullanmış miydin birde benim iğnenin 3. Günü bugün sol tarafta ağrı hissediyorum bazen

Igneni yazacaktım klima diye düzeltmiş telefon 😂

Klimanı daha önce kullanmış miydin birde benim iğnenin 3. Günü bugün sol tarafta ağrı hissediyorum bazen
:D sorun değil canım ilkkez bu ay kullandım bende daha yenı denedım o yüzden bılmıyorum o bende de olmuştu sol tarafım çatlayacak derece ağırıyordu.

Back