- 3 Ekim 2018
- 244
- 220
- 33
- 30
Çok sağolun cevap içinTabıkı bildiğimiz bişey ise yardımcı olmaya çalışırız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağolun cevap içinTabıkı bildiğimiz bişey ise yardımcı olmaya çalışırız
Bahsettiğiniz hassasıyet bende de var 10–15 gün adetten önce erken başladı ama tabıkı döllenme zamanı önemli yanı o günden itibaren 10 gün gibi spermin yumurtayı dollemesi oluşma süreci oluyor ve testlerde 12 gün geçmesi lazım pozıtıf çıkması içinÇok sağolun cevap içinBenim yumurtlama döneminden 3-4 gün sonra başlayan göğüs ucu hassasiyetim başladı. Daha önceden de olmuştu adete 4-5 gün kala o zaman hamile kalmıştım ordan anlamıştım zaten. Şimdi yine öyle desem şu an adete bir hafta var bu kadar erken başlaması gebeliğe mi başka bişeye mi işaret sizce? Bi de salı yumurtlama günüydü pzt salı çarşamba değerlendirdik sonrasında 2 gün çok ciddi sağ kaşığımda ağrılar oldu adet sancısı gibi değil ama sanki içi oyuluyor gibiydi. O ağrılardan bir kal gün sonrada göğüs ucu hassasiyetim başladı ama işte dediğim gibi daha adete var 6-7 gün sizce neye işaret olabilir.
Yani bu kadar erken başlamasının sebebi ne tam anlayamadım yazdığınızdan kusura bakmayınBahsettiğiniz hassasıyet bende de var 10–15 gün adetten önce erken başladı ama tabıkı döllenme zamanı önemli yanı o günden itibaren 10 gün gibi spermin yumurtayı dollemesi oluşma süreci oluyor ve testlerde 12 gün geçmesi lazım pozıtıf çıkması için
Yani bu kadar erken başlamasının sebebi ne tam anlayamadım yazdığınızdan kusura bakmayınbi de dün daha hassastı sanki bugün daha az gibi
Anladım hayırlısı olsun bakalım :)Psikolojık olabılır.
Ama bu olmayacak demek değil oluşuyor olabılır bat gününüzü bekleyin inş güzel haberlerle donersınız ☺
kaç zamandır denıyorsunuz canım kaç yıllık evlısın. valla benımde bayağı yordu benı bu ay başladım ama umudum yok sankı olmıyacak gibiBeklemek öyle yordu ki beni.. ama iğneden sonra sanki kuş gibi oldum Rabbime bıraktım inşallah bu ay sevindirecek beni
Korunma nedenne komiğim :) adet olduktan sonra belkı 1 ay daha korunmam gerekcek ama olsun ben taaaaaaa o tarıhe gun sayıyorum![]()
Ben 1 yıllık evliyim ilk başlarda takmıyordum ama sonra baktım olmuyo adetler düzensiz iyice doktora gittim pko var dedi 3 ay glukofen kullandım yine olmadi bu ay klomen kullandım işte yumurtam büyümüş bugün iğne oldum.. tam unuttum diyorum cevremde herkesin hamile oldugunu goruyorum yine aklima geliyorkaç zamandır denıyorsunuz canım kaç yıllık evlısın. valla benımde bayağı yordu benı bu ay başladım ama umudum yok sankı olmıyacak gibi![]()
daha çok erken evlısın takılma bence öyle olur çunku hamılelık aklında olunca algıda seçicilik olur ve hep görursun ben 3 yıllık evlıyım 1,5 yıldır istıyorum sorun yok bende de eşimde de ama olmadı ve bu ay artık tedavıye geçtik.Ben 1 yıllık evliyim ilk başlarda takmıyordum ama sonra baktım olmuyo adetler düzensiz iyice doktora gittim pko var dedi 3 ay glukofen kullandım yine olmadi bu ay klomen kullandım işte yumurtam büyümüş bugün iğne oldum.. tam unuttum diyorum cevremde herkesin hamile oldugunu goruyorum yine aklima geliyor
İnşallah bende öyle çıkar adet günüme kadar beklicem canımEvet 5 gün kala
İnşallah hayırlısı ile güzel haberlerle dönersinizİnşallah bende öyle çıkar adet günüme kadar beklicem canım
Haklisin yıllardır evlat hasreti cekende var sabretmek en güzeliBen 1 yıllık evliyim ilk başlarda takmıyordum ama sonra baktım olmuyo adetler düzensiz iyice doktora gittim pko var dedi 3 ay glukofen kullandım yine olmadi bu ay klomen kullandım işte yumurtam büyümüş bugün iğne oldum.. tam unuttum diyorum cevremde herkesin hamile oldugunu goruyorum yine aklima geliyor
Merhaba şimdi tekrarladım testi bugün gecikmemim 11.günü böyle çıktıMerhaba, testi tekrarladınız mı acaba benim de sonradan silik çıkıp malesef regl ile sonuçlanıyor son 3 aydır![]()
merhaba canım bugun benım iğneden sonrakı 12.gün testim negatif çıktı malesefHaklisin yıllardır evlat hasreti cekende var sabretmek en güzeli
Merhaba resim yokMerhaba şimdi tekrarladım testi bugün gecikmemim 11.günü böyle çıktı
İnşallah elbet olacak zamanı vardırmerhaba canım bugun benım iğneden sonrakı 12.gün testim negatif çıktı malesefcanım çok çok skkın hiç bişey his edemiyorum rabbım gönüllerimize göre versin diyorum çok bekletmesın inşallah
Merhaba resim yok![]()
yüklenmemiş sanırımMerhaba resim yok![]()
Kaçıncı günü canım bence varKızlaaaar sizce ?