• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi için gün sayanlar

Tabıkı bildiğimiz bişey ise yardımcı olmaya çalışırız
Çok sağolun cevap için 🙏🏼 Benim yumurtlama döneminden 3-4 gün sonra başlayan göğüs ucu hassasiyetim başladı. Daha önceden de olmuştu adete 4-5 gün kala o zaman hamile kalmıştım ordan anlamıştım zaten. Şimdi yine öyle desem şu an adete bir hafta var bu kadar erken başlaması gebeliğe mi başka bişeye mi işaret sizce? Bi de salı yumurtlama günüydü pzt salı çarşamba değerlendirdik sonrasında 2 gün çok ciddi sağ kaşığımda ağrılar oldu adet sancısı gibi değil ama sanki içi oyuluyor gibiydi. O ağrılardan bir kal gün sonrada göğüs ucu hassasiyetim başladı ama işte dediğim gibi daha adete var 6-7 gün sizce neye işaret olabilir.

Çok sağolun cevap için 🙏🏼 Benim yumurtlama döneminden 3-4 gün sonra başlayan göğüs ucu hassasiyetim başladı. Daha önceden de olmuştu adete 4-5 gün kala o zaman hamile kalmıştım ordan anlamıştım zaten. Şimdi yine öyle desem şu an adete bir hafta var bu kadar erken başlaması gebeliğe mi başka bişeye mi işaret sizce? Bi de salı yumurtlama günüydü pzt salı çarşamba değerlendirdik sonrasında 2 gün çok ciddi sağ kaşığımda ağrılar oldu adet sancısı gibi değil ama sanki içi oyuluyor gibiydi. O ağrılardan bir kal gün sonrada göğüs ucu hassasiyetim başladı ama işte dediğim gibi daha adete var 6-7 gün sizce neye işaret olabilir.
Bahsettiğiniz hassasıyet bende de var 10–15 gün adetten önce erken başladı ama tabıkı döllenme zamanı önemli yanı o günden itibaren 10 gün gibi spermin yumurtayı dollemesi oluşma süreci oluyor ve testlerde 12 gün geçmesi lazım pozıtıf çıkması için

Bahsettiğiniz hassasıyet bende de var 10–15 gün adetten önce erken başladı ama tabıkı döllenme zamanı önemli yanı o günden itibaren 10 gün gibi spermin yumurtayı dollemesi oluşma süreci oluyor ve testlerde 12 gün geçmesi lazım pozıtıf çıkması için
Yani bu kadar erken başlamasının sebebi ne tam anlayamadım yazdığınızdan kusura bakmayın 😔 bi de dün daha hassastı sanki bugün daha az gibi

Yani bu kadar erken başlamasının sebebi ne tam anlayamadım yazdığınızdan kusura bakmayın 😔 bi de dün daha hassastı sanki bugün daha az gibi

Psikolojık olabılır.
Ama bu olmayacak demek değil oluşuyor olabılır bat gününüzü bekleyin inş güzel haberlerle donersınız ☺️

ne komiğim :) adet olduktan sonra belkı 1 ay daha korunmam gerekcek ama olsun ben taaaaaaa o tarıhe gun sayıyorum :dondurma::KK51:

Beklemek öyle yordu ki beni.. ama iğneden sonra sanki kuş gibi oldum Rabbime bıraktım inşallah bu ay sevindirecek beni
kaç zamandır denıyorsunuz canım kaç yıllık evlısın. valla benımde bayağı yordu benı bu ay başladım ama umudum yok sankı olmıyacak gibi:(

kaç zamandır denıyorsunuz canım kaç yıllık evlısın. valla benımde bayağı yordu benı bu ay başladım ama umudum yok sankı olmıyacak gibi:KK43:
Ben 1 yıllık evliyim ilk başlarda takmıyordum ama sonra baktım olmuyo adetler düzensiz iyice doktora gittim pko var dedi 3 ay glukofen kullandım yine olmadi bu ay klomen kullandım işte yumurtam büyümüş bugün iğne oldum.. tam unuttum diyorum cevremde herkesin hamile oldugunu goruyorum yine aklima geliyor

Ben 1 yıllık evliyim ilk başlarda takmıyordum ama sonra baktım olmuyo adetler düzensiz iyice doktora gittim pko var dedi 3 ay glukofen kullandım yine olmadi bu ay klomen kullandım işte yumurtam büyümüş bugün iğne oldum.. tam unuttum diyorum cevremde herkesin hamile oldugunu goruyorum yine aklima geliyor
daha çok erken evlısın takılma bence öyle olur çunku hamılelık aklında olunca algıda seçicilik olur ve hep görursun ben 3 yıllık evlıyım 1,5 yıldır istıyorum sorun yok bende de eşimde de ama olmadı ve bu ay artık tedavıye geçtik.

Haklisin yıllardır evlat hasreti cekende var sabretmek en güzeli

Haklisin yıllardır evlat hasreti cekende var sabretmek en güzeli
merhaba canım bugun benım iğneden sonrakı 12.gün testim negatif çıktı malesef :( canım çok çok skkın hiç bişey his edemiyorum rabbım gönüllerimize göre versin diyorum çok bekletmesın inşallah

merhaba canım bugun benım iğneden sonrakı 12.gün testim negatif çıktı malesef :KK43: canım çok çok skkın hiç bişey his edemiyorum rabbım gönüllerimize göre versin diyorum çok bekletmesın inşallah
İnşallah elbet olacak zamanı vardır 🙏

• Beğen
Reactions: smu

Eklentiler

• 869C0538-7435-40FE-9DD2-8F33FC5C7790.webp
    869C0538-7435-40FE-9DD2-8F33FC5C7790.webp
    64 KB · Görüntüleme: 69
Back