- 6 Haziran 2010
- 1.086
- 1.175
- 333
- Konu Sahibi Alisinannesi
-
Canim uzulme ama bak her seyin caresi var artikMerhaba arkadaslar test yaptim ama sonuc husran ya.malesef hamile deilim.kist kanamasiymis 3 damla kan.dogum kontrol gecapiylaer dedi ama artik bisey yapmicam ya yoruldum inaninki 7 ay geceli gunduzlu bebek beklemek ne zor ya.bilen bilir kizlar
Yarin canim bugun sabah depodan test yaptim yine pozitifcanım naptın yaptırdınmı test?
ozaman bian önce yaptır kan testi, belki progestan kullanman falan gereklidir zaman kaybetme derimYarin canim bugun sabah depodan test yaptim yine pozitif
Sabah 10bucukta kan vercem oglen 3te alcam sans dileyin banaa insallah kanda cikarozaman bian önce yaptır kan testi, belki progestan kullanman falan gereklidir zaman kaybetme derim
inşallah canım allah gönlüne göre versinSabah 10bucukta kan vercem oglen 3te alcam sans dileyin banaa insallah kanda cikar
Aminn canim sen naptininşallah canım allah gönlüne göre versin
hiç bişi yapmadım öylece bekliyorum daha zamanım varAminn canim sen naptin
Ayin 7siydi dimihiç bişi yapmadım öylece bekliyorum daha zamanım var
Cok tesekkurederim ilgin için canim benimyok hazır değilim adetim geçmeden yapmıcam :) geçenlerde yaptım erken gebelik testi negatifti
evet canımAyin 7siydi dimi
Selam kızlar. ben ilk defa bu topikte yazıyorum. erken gebelik testleri hakkında ne düşünüyorsunuz ben bugun yaptım negatif çıktı bat 6 gün var. 5 nisanbu kadar erken yapıp pozitif gören var mı? neticede testte dollenmeden 6-15 gün sonra belli eder diyor.
Umut oldun bize, hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canımadet günüme 4 gün kala erken gebelik testi yaptım çizginin izi bile yoktu, beklenen adet tarihimden 2 gün sonra eczaneden aldığım normal bi testle öğrendim hamile olduğumu boşuna onlara para kaptırma canım. yalan
tebrik ederim hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsinselam kızlar, kısa bi süre yazmıştım sadece ama size de söylemek istedim ben hamileymişim :)
Umut oldun bize, hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım
tebrik ederim hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin
bu kadar idrar testleri hep pozitif olduğuna göre bence kan tahlilinde pozitif olcak şimdiden bebişin hayırlı uğurlu olsunSabah 10bucukta kan vercem oglen 3te alcam sans dileyin banaa insallah kanda cikar
ayyyy ne güzel yaaa çok sevindim sizin adınızaadet günüme 4 gün kala erken gebelik testi yaptım çizginin izi bile yoktu, beklenen adet tarihimden 2 gün sonra eczaneden aldığım normal bi testle öğrendim hamile olduğumu boşuna onlara para kaptırma canım. yalan
amin canım inşallah ama bat 5 nisan görünüyordu bu sabah kırmızılar gelditeşekkür ederimm :) en kısa zamanda sizin de olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?