- 14 Mart 2013
- 7.536
- 3.713
- 448
- Konu Sahibi Alisinannesi
-
ayyyy ne güzel yaaa çok sevindim sizin adınızaama ben de hiç iz bile yok kaldı ki Karnım şişti regl alametleri başladı yani ( umudu tamamen kestim yani
amin canım inşallah ama bat 5 nisan görünüyordu bu sabah kırmızılar geldi
Sabah 10bucukta kan vercem oglen 3te alcam sans dileyin banaa insallah kanda cikar
Benimde 7 n,san bat, kalbim ağzımda atıyo günlerdir ://amin canım inşallah ama bat 5 nisan görünüyordu bu sabah kırmızılar geldi
böyle sen diyince bir içim pır pır etti ama gaza gelmiycemteşekkür ederim, ben de regl olcam sanıyodum aynen regl ağrısı başladı ama olmadı:)
yok canım kullanmıyorum telimde adet periyod takvimi var ordan takip ediyorum günlerimiovulasyon testi kullanıyor musun peki
hakkında hayırlısı olsun inşallah sen kırmızıları görmezsin cnmBenimde 7 n,san bat, kalbim ağzımda atıyo günlerdir ://
böyle sen diyince bir içim pır pır etti ama gaza gelmiycembat 5 nisan az kaldı zaten
yok canım kullanmıyorum telimde adet periyod takvimi var ordan takip ediyorum günlerimi
evet benide aylardır o test yanıltıyomuş, bu ay yumurta takibi yaptı doktorum benim hesapladığım tarihten çok alakası bi tarihte yumurtlamışsın bugün yarın çatlar dedi, inşallah inşallah bu ay umutluyum:) hayırlısı olsun canım
o genelde doğru olmuyor canım, ben takvimden çok çok uzak bir zamanda yumurtlayıp hamile kaldım.
aaa bende kaç aydır ordan bakıyorum cnm ya ovulasyon testleri daha garanti ozaman:) hayırlısı olsun canım
o genelde doğru olmuyor canım, ben takvimden çok çok uzak bir zamanda yumurtlayıp hamile kaldım.
evet benide aylardır o test yanıltıyomuş, bu ay yumurta takibi yaptı doktorum benim hesapladığım tarihten çok alakası bi tarihte yumurtlamışsın bugün yarın çatlar dedi, inşallah inşallah bu ay umutluyum
aaa bende kaç aydır ordan bakıyorum cnm ya ovulasyon testleri daha garanti ozaman
canım nedir sonuç?Sabah 10bucukta kan vercem oglen 3te alcam sans dileyin banaa insallah kanda cikar
nasılsın sare merak ettim seni umarım herşey güğzeldircanım nedir sonuç?
valla canım test yapmıyorum inatla ama sanki göğüs hassasiyetim var gibi, belim ağrıyo gibi psikolojikte olabilir tabi. sende ne var ne yok?nasılsın sare merak ettim seni umarım herşey güğzeldir
Allah yardımcın olsun iyi haberlerini bekliyorum :) bende napim ov.testleri yapıyorum hayırlısı inş. ilk güzel haberi senden bekliyorumvalla canım test yapmıyorum inatla ama sanki göğüs hassasiyetim var gibi, belim ağrıyo gibi psikolojikte olabilir tabi. sende ne var ne yok?
inşallah canım inşallaahhhh yaaaa. bu aydan çok umutluyum, çünkü çatlamayı tespit ettik biliyosun muayneyle eğer bu ay olmazsa moral olarak fazlaca çökerim heralde..Allah yardımcın olsun iyi haberlerini bekliyorum :) bende napim ov.testleri yapıyorum hayırlısı inş. ilk güzel haberi senden bekliyorum
kötü düşünme iyi düşün iyi olsun Allahın izniyle bebişin gelecek bu ay amin Allahım lütfeninşallah canım inşallaahhhh yaaaa. bu aydan çok umutluyum, çünkü çatlamayı tespit ettik biliyosun muayneyle eğer bu ay olmazsa moral olarak fazlaca çökerim heralde..
Yarin canim yarina randevumcanım nedir sonuç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?