- 1 Eylül 2009
- 382
- 43
- 318
- Konu Sahibi Alisinannesi
test yapmaya gerek kalmadan kırmızı kart yedim desem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun canim ya uzulme sen yinede gelecek ay kismetsetest yapmaya gerek kalmadan kırmızı kart yedim desem
evet canım hakkımızda hayırlısı inşallah birdahaki aya sonuç güzel olurOlsun canim ya uzulme sen yinede gelecek ay kismetse
İnsallah canim ya hayirlisi Allahtanevet canım hakkımızda hayırlısı inşallah birdahaki aya sonuç güzel olur
hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşİnsallah canim ya hayirlisi Allahtan
hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz inş
Gunaydin canimm. Kan verdim kizlarr 3te alcam sonucugünaydın kızlarrr..
hadi bakalım hayırlısı canım mutlaka haber ver bizeeGunaydin canimm. Kan verdim kizlarr 3te alcam sonucu
Tabikii vercemmm her gun sizi dusunuyorum zaten cok gariptirhadi bakalım hayırlısı canım mutlaka haber ver bizee
hadi bakalım inş Allahın iznıyle aminnnGunaydin canimm. Kan verdim kizlarr 3te alcam sonucu
senin bat ne zamandı ya unutuyorum ben hep çok fazla mesaj okuyorum ya burdahadi bakalım inş Allahın iznıyle aminnn
canım evet aklımız karışıyo 16 nisan senden 10 gün sonra değilmi sen 6 nisandınsenin bat ne zamandı ya unutuyorum ben hep çok fazla mesaj okuyorum ya burda
6-7 gibi gösteriyo program bakıcaz artık :)canım evet aklımız karışıyo 16 nisan senden 10 gün sonra değilmi sen 6 nisandın
test yapma boşver moral bozmaktan başka bi işe yaramıyor güzelce gününü bekleyelim :)6-7 gibi gösteriyo program bakıcaz artık :)
bende ovulasyonda dolu, gebelik testide. bulundukları çekmeceye bakmadan geçiyorum o derece kafayı yedim :) yine söylüyorum bu ay hamile kalırsım, hamileysem yani isteyen arkadaşa göndericem hem ovulasyon hem gebelik testlerini ücretsiz :)inş bu aynasip olur eşimin doğum günü hediye olarak yaptıgım testi vermeyi düşünüyorum ömrümü yedi o testler bi işe yarasın
bende ovulasyonda dolu, gebelik testide. bulundukları çekmeceye bakmadan geçiyorum o derece kafayı yedim :) yine söylüyorum bu ay hamile kalırsım, hamileysem yani isteyen arkadaşa göndericem hem ovulasyon hem gebelik testlerini ücretsiz :)
hadi bakalım inşallah yaaa allah gönlümüze göre versin inşallahhhkız aynı bende oyle düşünüyorum hiç gerek kalmaz umarım bu ay
amin canım inşallahhadi bakalım inşallah yaaa allah gönlümüze göre versin inşallahhh