- 11 Nisan 2018
- 105
- 109
- 53
- 30
- Konu Sahibi Cicekkk123
Yarın bat bakalım gelir mi kırmızılar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah gelmezYarın bat bakalım gelir mi kırmızılar![]()
İnşaAllah gelmezİnsallah gelmez![]()
Valla sabırlısın ben yumurtlamadan 5 gün sonra test yapmaya başlıyorumİnşaAllah gelmezGöğüs uçlarına dokunamıyorum bile acısından 1 haftadır böyle bide sol kasığıma çok sancı giriyor eğilip doğruldummu hemen saplanıyor bakalım inşaAllah vardır küçük bir kelebek
![]()
İnşallah kelebeğini yarın öğrenirsinİnşaAllah gelmezGöğüs uçlarına dokunamıyorum bile acısından 1 haftadır böyle bide sol kasığıma çok sancı giriyor eğilip doğruldummu hemen saplanıyor bakalım inşaAllah vardır küçük bir kelebek
![]()
Ben ve sabırValla sabırlısın ben yumurtlamadan 5 gün sonra test yapmaya başlıyorum
Senin ağzın bal yesinİnşallah kelebeğini yarın öğrenirsin![]()
inşallah Naz’lı bi kelebektir yarın ceee yapar . Allah isteyen herkese nasip etsinBen ve sabırbata iki gün kala test yaptım kalbim kadar temiz bir tek çizgi bana baktı bende ona baktım
![]()
İnşaAllahinşallah Naz’lı bi kelebektir yarın ceee yapar . Allah isteyen herkese nasip etsin
Dikkate alma canım onu. Yönergesinde de yazıyor testin. Ama yarın tekrar et. Hakkında hayırlısı olsun insallahKızlar ya ben ıgnenın 13 uncu gunu test yaptım bısey cıkmamısdı dört saat falan sonra silik cızgı belırdı sızce ?
Ben de laboquickle bata 5 varken ogrendim cok kaliteli bi test. Bak simdi acaba dedim. Canım ovulasyon varsa yapsana o fikir verir bize. Hcg dusuk ciksa da hamilelik varsa ovulasyon testi koyulasiyorNormalde hıc boyle olmazdı kac saat beklersem bekleyeyım markası laboquick testın
Ovulasyon yok canım maalesef olsa yapardım ama cıkmadı dıye uzulmusdum tam atacakken bakdım cızgı belırmıs sasırdım ama azda olsa umutlandım sız daha oncede kullandım cıkmıyordu dıye hatırlıyorumBen de laboquickle bata 5 varken ogrendim cok kaliteli bi test. Bak simdi acaba dedim. Canım ovulasyon varsa yapsana o fikir verir bize. Hcg dusuk ciksa da hamilelik varsa ovulasyon testi koyulasiyor
Saol ınsallah sabah tekrar yapacam halbukı aksamda yapmısdım onda cıkmadı bı gun bekledı odaDikkate alma canım onu. Yönergesinde de yazıyor testin. Ama yarın tekrar et. Hakkında hayırlısı olsun insallah![]()
Aramadaslar gören varmı silik çizgiyi çatlatma iğnemin 12 gunu gecesınde yaptım yarım saat olmadan belırdı silik çizgi sizce?
Goruyorum ben ama 10 dk icinde cikmali diyorlar. Sabah bi daha yap canimAramadaslar gören varmı silik çizgiyi çatlatma iğnemin 12 gunu gecesınde yaptım yarım saat olmadan belırdı silik çizgi sizce?
Sabahki 10 dakıka olmadan cıkdı evet ama yıne cok silikGoruyorum ben ama 10 dk icinde cikmali diyorlar. Sabah bi daha yap canim