Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslar randevum saat 18 de çok heyecanlıyım daha erkene alamadım çok oğunmuş doktorum izinden dönmüş ee tabi yığılmış hastalar bu güne bana çarşamba gelin dedi sekreteri ama çok ısrar ettim gelin dedi ama doktor alamayabilirmiş beni. bakalım artık gelince hbr veririm kıslar
Nisannurcum tedavi goruyormuydun canim
canm ben 15 aydır bekliyordum. 8. ayımda doktora gittim olmuyor diye prolaktinim yüksek çıktı ilaç verdi bi de yumurtlamayı destekleyici klomen verdi 6 ay kullandım olmadı sonra rahim filmi ve eşimin sperm testini uyguladı (geçen ay bunlar oldu) eşimde sorun çıkmadı ama benim sağ tüpümün tıkalı olduğunu solunda rahim filmi esnasında açıldığını söyledi adetimin 9. günü çekti filmi ve bu ay ben hamile kaldım. eğer olmasaydı aşılama yapacaktık hatta ilaçlarımı bile almıştım. tek tüple geç gebelik olabilir diye. ama şu an 4-5 günüm geçti ve ben sanırım hamişim. keseyi de görürsem tam emin olucam
kıslar hamişim kesinleşti keseyi gördük hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt ama henüz kalp atışını duyamadık doktor çok küçük dedi