gebelik testi heycanlandım........

canım ya bizi merakta bırakma inşallah hamissindir canım ama degılsende sakın üzülme herşeyin hayırlısı rabbim yüzümüzü bu mübarek günlerde güldürsün inşallah

nisanurcum allah yardımcın olsun.cümlemizin gönlüne göre versin.inşallah yarın hayırlı haberini alırız.sakın bize haber vermeyi unutma

kıslar randevum saat 18 de çok heyecanlıyım daha erkene alamadım çok oğunmuş doktorum izinden dönmüş ee tabi yığılmış hastalar bu güne bana çarşamba gelin dedi sekreteri ama çok ısrar ettim gelin dedi ama doktor alamayabilirmiş beni. bakalım artık gelince hbr veririm kıslar

İnşallah güzel haberlerle dönersin arkadaşım.... Hayırlısı bakalım:)) umarım hamişsindir:))

kıslar randevum saat 18 de çok heyecanlıyım daha erkene alamadım çok oğunmuş doktorum izinden dönmüş ee tabi yığılmış hastalar bu güne bana çarşamba gelin dedi sekreteri ama çok ısrar ettim gelin dedi ama doktor alamayabilirmiş beni. bakalım artık gelince hbr veririm kıslar

canım herşey gönlünce olsun Rabbim sağlıklı bebiş ve sağlıklı hamişlik nasib etsin. güzel haberlerini bekliyoruz.:nazar:

Nisannurcum tedavi goruyormuydun canim

canm ben 15 aydır bekliyordum. 8. ayımda doktora gittim olmuyor diye prolaktinim yüksek çıktı ilaç verdi bi de yumurtlamayı destekleyici klomen verdi 6 ay kullandım olmadı sonra rahim filmi ve eşimin sperm testini uyguladı (geçen ay bunlar oldu) eşimde sorun çıkmadı ama benim sağ tüpümün tıkalı olduğunu solunda rahim filmi esnasında açıldığını söyledi adetimin 9. günü çekti filmi ve bu ay ben hamile kaldım. eğer olmasaydı aşılama yapacaktık hatta ilaçlarımı bile almıştım. tek tüple geç gebelik olabilir diye. ama şu an 4-5 günüm geçti ve ben sanırım hamişim. keseyi de görürsem tam emin olucam

canm ben 15 aydır bekliyordum. 8. ayımda doktora gittim olmuyor diye prolaktinim yüksek çıktı ilaç verdi bi de yumurtlamayı destekleyici klomen verdi 6 ay kullandım olmadı sonra rahim filmi ve eşimin sperm testini uyguladı (geçen ay bunlar oldu) eşimde sorun çıkmadı ama benim sağ tüpümün tıkalı olduğunu solunda rahim filmi esnasında açıldığını söyledi adetimin 9. günü çekti filmi ve bu ay ben hamile kaldım. eğer olmasaydı aşılama yapacaktık hatta ilaçlarımı bile almıştım. tek tüple geç gebelik olabilir diye. ama şu an 4-5 günüm geçti ve ben sanırım hamişim. keseyi de görürsem tam emin olucam

hadi ya hamile olduğunu mu düşünüyosun sen ben o kadar da yüksek bir ihtimal olduğunu bilmiyodum.hadi inşallah

tesadufen okudum burayı bekar oldugumdan pek ilgilenmezdim ama ben bile heyecanlandım :) inşallah hamilesindir canım benim allah olmayan herkese nasip etsin inşallah :)

kıslar hamişim kesinleşti keseyi gördük hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt ama henüz kalp atışını duyamadık doktor çok küçük dedi

canımmm gözünaydınn.ALLAH ŞİMDİDEN ANALI BABALI BÜYÜTSÜN TATLIM.hayırlı ve saglıklı bir evlat nasip etsin rabbim...tebrik ederim:nazar::nazar::nazar:

kıslar bi gün bu sitede " ben de hamişim " diyeceğim günleri o kadar bekliyordumki anlatamam. sizler benim duygularımı anlıyosunuzdur. ama için için de korkuyorum çeşitli senayolar yazıyorum "ya düşerse, ya kalp atışını duymazsak vs." inanın çok sevindim ama bi taraftanda bu tedirginlik beni yoruyo. allah inşallah bebişimi bana bağışlar

canım çok sevindim.inan gelip gelip baktım bilgisayara acaba sonuç belli oldu mu diye.hadi gözün aydın.taze anne.darısı da bize............

Gözünüz aydın canım,hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah..

Hayırlısıyla sağlığıyla ,sağlığınla kuzağına alırsın,koklarsın,büyütürsün inşallah canım..

Tebrik ederim....

kıslar hamişim kesinleşti keseyi gördük hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt ama henüz kalp atışını duyamadık doktor çok küçük dedi

hayırlı olsun canım Rabbim ikinizede sağlık versin dur bakalım annesi hemen nerde öyle kalp atışını hemen duymak bekle bakalım azcık ayyyyy çok sevindim darısı başımızaa.s.

X