Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Foto yok
Ben de hayal çizgi goruyorum bazilarindasanirim bu testler beta hcg 10 olursa net cevap veriyor. Yeni oluşmaya başladıysa yarın mutlaka daha net olir
Kalkar kalmaz. Sabah ilk çişteİnsalah ağzınız bal yesin inşallahtek duam benimde o yönde testi yaparken sabah kalkar kalkmaz mi yapıyım yoksa kahvaltıyı yapip idrara sıkışık şekilde mi yapıyım hiç WC ye gitmeden
Canım bende gördüm sanki ☺ var bence. Yumurtlamanın kacıncı günü testte böyle cıktı?İnsalah ağzınız bal yesin inşallahtek duam benimde o yönde testi yaparken sabah kalkar kalkmaz mi yapıyım yoksa kahvaltıyı yapip idrara sıkışık şekilde mi yapıyım hiç WC ye gitmeden
Canım bende gördüm sanki ☺ var bence. Yumurtlamanın kacıncı günü testte böyle cıktı?
Kalkar kalmaz. Sabah ilk çiştesu falan içmeden. Varsa seyreltmeyin idrardaki betayi. Burdan iyi haberinizi bekliyorum
14 gün geçtiyse daha koyu olması gerekirdi canım. İnşallah koyulaşır.14.uncu gün
14 gün geçtiyse daha koyu olması gerekirdi canım. İnşallah koyulaşır.
Bence de hayali çizgi görüyorsun gibi Allah hayırlısını nasip etsin inşallah![]()
Geç döllenme olabilir canım bende gördüm hayalet çizgi