Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi hayalet çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

shseylans

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2020
49
21
8
31
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun burda belli değil gözükmüyor gibi hatta nerdeyse ama elime alıp baktığımda çok çok hafif bir çizgi görüyorum reglime dört beş gün var erken gebelik testi yaptım

Eklentiler

• 5D911682-7DFE-4A28-9054-B41FC18E72CF.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 300
Aynen dediğiniz gibi buradan gözükmüyor bence âdetin geçmesini bekleyin

Bende gördüm çok hafif tekrarlayın inşallah vardır.
İnşallah miyom ameliyatı oldum geçen sene ceviz büyüklüğünde bir kaç tane miyom çıkarıldı rahim dışına doğru büyüyen kabus gibi günlerdi şimdi yine tekrarlamış 6 aydın evliyim 3 aydık deniyoruz bu ay dikkat ettik yumurtlama testiyle dr biran önce gebe kal dedi dua edin bana nolur miyomlarım çok hızlı çoğalıp büyüyor çünkü atipik miyommuş korkulu rüyam oldu resmen o yüzden taktım hamileliği bu kadar bu testi de atacaktım atmadım sonradan gördüm acaba beklediği için mi oldu

Erken gebelikse yanılma payı çok daha az inşallah hamilesindir ve sağlıcakla kucağına alırsın

Canım benim ya alev alev yanan kalbime su serpiyorsun Allah razı olsun test yok reglime dört beş gün kaldı bari yoksa bile dört beş gün biraz mutlu olayım diyorum
Allah sendende razı olsun canım inşallah var gibi allah gönlüne göre versin

Ben gördüm canım çizgiyi inşallah doğruduryarın tekrarla testi

Inşallah hamilesinizdir benim arkadaşımında silik çıkmıştı ve hamileydi

Yaklastirmadan bakjnca gordum insaallah koyulasir
Bu testin adı predictor early gibi. Bişeydi netten baktığımda hatalı çizgiler çıkabiliyor yazıyor inşallah bu çizgi vardır ve değer düşük olduğu için öyledir o kadar istiyorum Rabbim hayırlısını versin sağlığım için de çok istiyorum dr hemen hamile kalmaya bak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…