-
- Konu Sahibi Hedrkrlssa
İnşallah yarin adet olmam ve hayirlisiysa eger insallah hamile olurumÇocuk istedigimize karar verdigimizde bdnimds duzensizliklerim olmusti canim.
İnsallah canım hakkinda hayırlısı olsunİnşallah yarin adet olmam ve hayirlisiysa eger insallah hamile olurum
Teşekkür ederim canım benimİnsallah canım hakkinda hayırlısı olsun
Sabah tekrar yapacağım bakalım canımÇok silik bende gördüm canım
Bekliyoruz haberiniSabah tekrar yapacağım bakalım canım
Az önce yaptım silik çıktıBekliyoruz haberini
Az önce yaptım yine silik çıktıVar gibi sanki sende görebiliyomusun
Tebrik ederim canım pazartesi kan ver bakalım kaç cikacak.Az önce yaptım silik çıktı
Buda testim yarın tekrar yapayımTebrik ederim canım pazartesi kan ver bakalım kaç cikacak.
Benimde boyleydi canım kan verdim 34 tu sende bence kan ver elinde test varsa yapadabilirsin ama kan daha kesin oluyor sonra takibini yaptirirsinBuda testim yarın tekrar yapayım
Yarın sabah ilk idrarla yapacağım canım bir de çıkarsa vereceğim kanBenimde boyleydi canım kan verdim 34 tu sende bence kan ver elinde test varsa yapadabilirsin ama kan daha kesin oluyor sonra takibini yaptirirsin
Hayırlısı olsun canımYarın sabah ilk idrarla yapacağım canım bir de çıkarsa vereceğim kan
Var işallah kanadada pozitifi görürsünBuda testim yarın tekrar yapayım
yımVar işallah kanadada pozitifi görürsün
Sabahta yapın buraya atınİnşallah bide sabah yapa
yım
Aynen öyle yaparımSabahta yapın buraya atın
buda bu sabahki testim yine aynı çıktı ya kafam karıştı adet tarihim bugün normaldeSabahta yapın buraya atın
Hayırlısı olsun canım
buda bu sabahki testim yine aynı çıktı ya kafam karıştı adet tarihim bugün normaldeVar işallah kanadada pozitifi görürsün