Gebelik testi hayalet çizgi

Hedrkrlssa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2019
276
88
Erken gebelik testi negatif ama kaset testte yarım saat sonra çok silik çizgi cıktı sonra böyle oldu adete 8 gün varken yaptım. Böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu kuruma çizgisi olabilir mi

Eklentiler

• 5E03E8BE-173A-49F0-A00D-4B7AC76C6B57.jpeg
    33,7 KB · Görüntüleme: 5.597
Kızlar ltfn yardım edin doğum yapali 4 ay oldu daha lohusaligimin 36.gününde adet oldum 3 ay gayet düzenliydi en son adet tarihim 25 ekim 2Hafta önce farklk gunlerdle test yaptım hep sonradan ikinci cizgi cikti 4 tanede adetimden 5 gun sonra kan verdim bisey cikmadi geçen yine test yaptım 2 veya 3 saat sonra 2.cizgi çıktı 2 senedir evliyim ilk hamileligimde çok istiyordum kaç tanede denedim test bilmiyorum ama 10 günde kalsa 2.cizgi çıkmıyordu 3gundur gunde bi damla zar zor akan kahverengi akintim var sağ ve sol kaşıklarım aşırı agriyor ne yapmalıyım

Eklentiler

• 20201204_222349.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 5.732
  • 20201208_140246.jpg
    71,9 KB · Görüntüleme: 7.049
Sanki gebelik var gibi ama çok net değil

Erken gebelik testi negatif ama kaset testte yarım saat sonra çok silik çizgi cıktı sonra böyle oldu adete 8 gün varken yaptım. Böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu kuruma çizgisi olabilir mi
Suya tut giderse o cizgi kuruma cizgisi oluyormuş öyle okudum bende.

Suya tut giderse o cizgi kuruma cizgisi oluyormuş öyle okudum bende.
Bnde az önce dediginiz şeyi yaptim suya tuttum testimi 2 hafta önce yapmistim silik çıkmıştı suya tutum 2-3dk yine aynı silik oldu ama ışıkla görünüyor sizce varmidir 4 test yaptım hepsi silik çıkmıştı 2.testi yaptigimda 2Hafta önce kanda çıkmadı 25ekim son adet tarihim 3 gündür kahverengi cok az yok denilcek kadar az leke gördüm oda öğleden sonra daha gelmedi

Kanda cikmadiysa yoktur abla

Hemen çıktıysa var sonradan çıktıysa yok bende çok yaşadım bu şekil ama negatifti

Inşallah tez zamanda gönlümüzdekini yaşarsınız. Ben her ay gebe olduğumu düşünüp adet olmaktan biktim. Çok yorucu bir süreç malesef
Son 6 aydır aynı şeyi yaşıyorum zaten bu yüzden psikolojik gecikme oluyor bu sefer yine hamileyim sanıyorum kısır bir döngü işte, geçen ay bu sebeple gerçekten hamile olduğum halde inanamadım. İdrar testi çift çizgi çıkıyor bhcg pozitif çıkıyor ben hala yok değilimdir diyorum sonuçta kimyasal gebelikle sonuçlandı zaten

Geçmiş olsun canım. Seni o kadar iyi anlıyorum ki, her ay kendini gebe zannetmek, kutu kutu testler bitirmek. Öyle ki Rüyam da bile öyle zannediyorum. Şimdi uyandım ama yine hamileyim felan gördüm.

Geçmiş olsun canım. Seni o kadar iyi anlıyorum ki, her ay kendini gebe zannetmek, kutu kutu testler bitirmek. Öyle ki Rüyam da bile öyle zannediyorum. Şimdi uyandım ama yine hamileyim felan gördüm.
gerçekten çok zor. normal akışında olsa , canımız istediğinde ilişki yaşasak , stres olmasa her şey daha kolay olacak. bu şekilde eşlerin de işi zor. görev gibi sürekli hazırda beklemeleri gerekiyor. umarım ki en kısa sürede sağlıklı pozitifler görürüz. benim 17 aralık beklenen adet tarihim. 3 gün geçmek bilmiyor ama dediğim gibi her ay bunu beklemeye alıştık

Kesinlikle stresli ilişkiler oluyor ister istemez, yok dur yarın olsun bilmem ne. Benim de 19 u batim. Elimde erken gebelik testi var. Belirtim de yok ama yapsam mi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…