Gebelik testi hayalet çizgi

Erken gebelik testi negatif ama kaset testte yarım saat sonra çok silik çizgi cıktı sonra böyle oldu adete 8 gün varken yaptım. Böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu kuruma çizgisi olabilir mi
Ordaki tnin altındaki çizginin en az pembe olması gerekir hamile olmanız için her şey gönlünüzce olsun 🤲

Yazarım elbette eğer testim negatif çıkarsa doktorla irtibata geçicem annemde de kist vardı sol yumurtalık alındı annem o zamanlar hamile sanıyordu kendini biz de cocuktuk ona anlatınca aynı bende bunları yaşadım deyince çok korktum
Merhaba naptiniz acaba doktora gittiniz mi insallah haberler iyidir benim adet gecti uc gun oldu erken test yaptim kaset test yaptim ikiside negatif simdi de adet gelsin diye ugrasiyorum sogan suyuna basliycam

Merhaba naptiniz acaba doktora gittiniz mi insallah haberler iyidir benim adet gecti uc gun oldu erken test yaptim kaset test yaptim ikiside negatif simdi de adet gelsin diye ugrasiyorum sogan suyuna basliycam
Merhaba biraz önce öğrendik gebelik yokmuş negatifmis ama yine üzüldüm bütün belirtiler varken nasıl yok anlamıyorum ama neyse adetinde iki gun bir gün gecikti aşırı sol kaslk agrım geçmedi sanırım kist var idrar enfeksiyonu da yokmuş neden erken gebelik testlerinde silik cizgi çıkıyor anlamadım üzüldüm açıkçası baya üzüldüm hem de😭

Merhaba biraz önce öğrendik gebelik yokmuş negatifmis ama yine üzüldüm bütün belirtiler varken nasıl yok anlamıyorum ama neyse adetinde iki gun bir gün gecikti aşırı sol kaslk agrım geçmedi sanırım kist var idrar enfeksiyonu da yokmuş neden erken gebelik testlerinde silik cizgi çıkıyor anlamadım üzüldüm açıkçası baya üzüldüm hem de😭
Enfeksiyon yokmus oda bisey aynen benimde Tüm belirtiler var sanirim biz kendimiz yarattik o belirtileri psikilojik olarak uzulme aylar bitmedi ya bu ay olmazsa bidahaki ay olur olmazsa ondan sonraki ay olur Allah büyük 😉

Enfeksiyon yokmus oda bisey aynen benimde Tüm belirtiler var sanirim biz kendimiz yarattik o belirtileri psikilojik olarak uzulme aylar bitmedi ya bu ay olmazsa bidahaki ay olur olmazsa ondan sonraki ay olur Allah büyük 😉
Öyle şüphesiz ama hala sol kaslk agrım.devam ediyor haftaya doktora detaylı ultrason film falan isteyeceğim bugün 2.gün geçmiş oluyor üstünden belkide çok istedim için bedenim üretti ya da kist var bilemiyorum ben yıllardır kadın doğuma hiç muayene olmadım 5 seneyi geçti hatta RABBIM gönlümüze gönlümüze göre versin siz inşallah hamilesinizdir beni haberdar edin öyle şüphesiz ben daha iki üç aydır bekcocuk istiyorum daha çok erken biliyorum sadece insan korkuveriyor ya hoc olmazsa diye

Merhaba kızlar üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandım

Eklentiler

• FC0F1152-B2B4-45A6-AED9-6E02B3123EA8.jpeg
    FC0F1152-B2B4-45A6-AED9-6E02B3123EA8.jpeg
    150,5 KB · Görüntüleme: 808
  • 089DFCF8-E37A-4F14-88A4-7C6D413698CE.jpeg
    089DFCF8-E37A-4F14-88A4-7C6D413698CE.jpeg
    126,8 KB · Görüntüleme: 839
Bekle canim zaten öncesi test yapmayın. Doktorlarda onermiyorlar
Ve benim belirtileri sadece sık idrar çıkma ara sıra bel ve bacak ağrısı başka bi belirtim de yok ilk defa adetim böyle oldu normalde bi kac gun önceden kesin adet olurdum canim ha bide goguslerim koltuk altına doğru bastırınca aciyor sadece

Ve benim belirtileri sadece sık idrar çıkma ara sıra bel ve bacak ağrısı başka bi belirtim de yok ilk defa adetim böyle oldu normalde bi kac gun önceden kesin adet olurdum canim ha bide goguslerim koltuk altına doğru bastırınca aciyor sadece
Belirti ileriki haftalarda oluyor canım zaten. Ben 8+5 im yeni yeni daha tam olarak belirti var. Adetle aynı öncesi yani bende öyle oldu

Peki sen adetinden önce mi yoksa sonra mi öğrendin canim
Benim önceki ay adetim duzensiz oldu 20 gun gecikti bir aya kadar oldu ama o zaman hamileymisim yani gebeligin ilk haftalarinda kanamam olmus doktor öyle söyledi. O yuzden geciktim mi bilemiyorum ama takvimimde gecikme gosteriyordu. Ama arkadasim adet gününde öğrendi

Benim önceki ay adetim duzensiz oldu 20 gun gecikti bir aya kadar oldu ama o zaman hamileymisim yani gebeligin ilk haftalarinda kanamam olmus doktor öyle söyledi. O yuzden geciktim mi bilemiyorum ama takvimimde gecikme gosteriyordu. Ama arkadasim adet gününde öğrendi
Ben şimdi yeni evli olduğum için acaba benimki de mi düzensiz olucak ki bu ay ? Çünkü genelde yeni velilerden oluyormuş sanırım

X