- 20 Kasım 2020
- 1.706
- 2.097
-
- Konu Sahibi Hedrkrlssa
benim cesaretim yok. ben günümün geçmesini beklicem. hatta bu femara falan 3 gün gecikme yapabilir demişti doktor o sebeple kendimi tutup sabredicem. inşallah başarırımKesinlikle stresli ilişkiler oluyor ister istemez, yok dur yarın olsun bilmem ne. Benim de 19 u batim. Elimde erken gebelik testi var. Belirtim de yok ama yapsam mi düşünüyorum.
Benimde 17 Aralık aşırı sol kaslk ağrısı yaşıyorum geçen ay kimyasal gebelik gibi bisey yaşadım baya koyu çizgilerim vardı 6gun sonra adet oldum ve test yaptıkça açıldı bembeyaz oldu testler kan vermemiştim bu ay da yürüyüş yapınca falan aşırı kasik agrisi mide bulantısı iştah artması kesilmesi uyku hali yorgunluk gibi şeyler yaşadım erken gebelik testi yaptım 3ayni marka biri farklı hepsinde hayalet cizgi olus tu hiç biri kamerada görünmüyordu b ugun ki göründü sadece o da coook ince silik bir çizgi ben yine umutsuzum hatta herkes sol kaşık ağrısı karın ağrısı normale değil kist mi var dediler şimdi oturdum inşallah kist yoktur diye dertleniyorumgerçekten çok zor. normal akışında olsa , canımız istediğinde ilişki yaşasak , stres olmasa her şey daha kolay olacak. bu şekilde eşlerin de işi zor. görev gibi sürekli hazırda beklemeleri gerekiyor. umarım ki en kısa sürede sağlıklı pozitifler görürüz. benim 17 aralık beklenen adet tarihim. 3 gün geçmek bilmiyor ama dediğim gibi her ay bunu beklemeye alıştık
Aaa ne kadar da benzer süreçler. Benim kimyasal gebeliğim 6 haftalıkken kanama ile son buldu. Daha 3 gün var ben hiç erken gebelik testi yapmadım ama yapanlardan da hiç kesin sonuç alana denk gelmedim. Bugün benim de regl ağrısı gibi ağrım başladı. Hadi hayırlısı ..Benimde 17 Aralık aşırı sol kaslk ağrısı yaşıyorum geçen ay kimyasal gebelik gibi bisey yaşadım baya koyu çizgilerim vardı 6gun sonra adet oldum ve test yaptıkça açıldı bembeyaz oldu testler kan vermemiştim bu ay da yürüyüş yapınca falan aşırı kasik agrisi mide bulantısı iştah artması kesilmesi uyku hali yorgunluk gibi şeyler yaşadım erken gebelik testi yaptım 3ayni marka biri farklı hepsinde hayalet cizgi olus tu hiç biri kamerada görünmüyordu b ugun ki göründü sadece o da coook ince silik bir çizgi ben yine umutsuzum hatta herkes sol kaşık ağrısı karın ağrısı normale değil kist mi var dediler şimdi oturdum inşallah kist yoktur diye dertleniyorum
Bende bes Ay once kimyasal gecirdim adetime yedi gun varken kasik agrilarimdan dolayı erken gebelik testi yaptim pozitif cikti kan verdim 136 cikti bir hafta sonra kanamayla sonlandi yani benim erken gebelik testi pozitif cikti ve dogruyduAaa ne kadar da benzer süreçler. Benim kimyasal gebeliğim 6 haftalıkken kanama ile son buldu. Daha 3 gün var ben hiç erken gebelik testi yapmadım ama yapanlardan da hiç kesin sonuç alana denk gelmedim. Bugün benim de regl ağrısı gibi ağrım başladı. Hadi hayırlısı ..
Merhaba hayalet cizgi dediginiz bende de oldu adet olacak mis gibi kasik agrisi akinti goguslerde hassasiyet hersey var daha bir hafta once basladi bugun iki gun gecti adetim Kaset test yaptim dediginiz gibi hayalet cizgi cikti sonra sizin ne oldu kac gun gecti pozitif oldumu kist miymisBenimde 17 Aralık aşırı sol kaslk ağrısı yaşıyorum geçen ay kimyasal gebelik gibi bisey yaşadım baya koyu çizgilerim vardı 6gun sonra adet oldum ve test yaptıkça açıldı bembeyaz oldu testler kan vermemiştim bu ay da yürüyüş yapınca falan aşırı kasik agrisi mide bulantısı iştah artması kesilmesi uyku hali yorgunluk gibi şeyler yaşadım erken gebelik testi yaptım 3ayni marka biri farklı hepsinde hayalet cizgi olus tu hiç biri kamerada görünmüyordu b ugun ki göründü sadece o da coook ince silik bir çizgi ben yine umutsuzum hatta herkes sol kaşık ağrısı karın ağrısı normale değil kist mi var dediler şimdi oturdum inşallah kist yoktur diye dertleniyorum
Bugün gidip test vericem verebilirsem hamilelikten ziyade korkum kist oldu benim çünkü kaslk ağrısını takip eden ishal de olunca tamamen fikrim başka şeye kaydı çünkü neredeyse günümün tamamında olan çok nadir anlarda giden bi kasik agrım var bulantı da yapmaya başladı inşallah RABBIM gönlümüze göre verir hastalık vermezMerhaba hayalet cizgi dediginiz bende de oldu adet olacak mis gibi kasik agrisi akinti goguslerde hassasiyet hersey var daha bir hafta once basladi bugun iki gun gecti adetim Kaset test yaptim dediginiz gibi hayalet cizgi cikti sonra sizin ne oldu kac gun gecti pozitif oldumu kist miymis
Doktora gidince yaz lütfen ayni seyler bendede var mide bulantisi ishal degil de bendede kabizlik var beyaz akinti cok kasik agrisi cokBugün gidip test vericem verebilirsem hamilelikten ziyade korkum kist oldu benim çünkü kaslk ağrısını takip eden ishal de olunca tamamen fikrim başka şeye kaydı çünkü neredeyse günümün tamamında olan çok nadir anlarda giden bi kasik agrım var bulantı da yapmaya başladı inşallah RABBIM gönlümüze göre verir hastalık vermez
Bugün son 2 gun kan testi verebilirsem vericem sonucu öğrenicez arkadaşım da erken gebelik testi yapt i ama.adeti geçmişti 4 gün ve orta silik cizgi oluşmuş 3 haftalık hamileydi herkesin apayrı o yüzden bilmiyorum birde ben clearblue yani en iyi markayla yaptım arkadaşım senelerce yaptım çöpe attım çöpten bile baktım asla ince de olsa çizgi olmazdı o marka da diyor benimki idrar yapar yapmaz hemen hayalet cizgi oluşturuyor öyle 10dk sonra falan değilAaa ne kadar da benzer süreçler. Benim kimyasal gebeliğim 6 haftalıkken kanama ile son buldu. Daha 3 gün var ben hiç erken gebelik testi yapmadım ama yapanlardan da hiç kesin sonuç alana denk gelmedim. Bugün benim de regl ağrısı gibi ağrım başladı. Hadi hayırlısı ..
Yazarım elbette eğer testim negatif çıkarsa doktorla irtibata geçicem annemde de kist vardı sol yumurtalık alındı annem o zamanlar hamile sanıyordu kendini biz de cocuktuk ona anlatınca aynı bende bunları yaşadım deyince çok korktumDoktora gidince yaz lütfen ayni seyler bendede var mide bulantisi ishal degil de bendede kabizlik var beyaz akinti cok kasik agrisi cok
kan testi yaptırırsan sonucu yaz lütfen. ben adet tarihimi bekleyeceğim gerçekten artı önceden bakıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorumBugün son 2 gun kan testi verebilirsem vericem sonucu öğrenicez arkadaşım da erken gebelik testi yapt i ama.adeti geçmişti 4 gün ve orta silik cizgi oluşmuş 3 haftalık hamileydi herkesin apayrı o yüzden bilmiyorum birde ben clearblue yani en iyi markayla yaptım arkadaşım senelerce yaptım çöpe attım çöpten bile baktım asla ince de olsa çizgi olmazdı o marka da diyor benimki idrar yapar yapmaz hemen hayalet cizgi oluşturuyor öyle 10dk sonra falan değil
ben denk gelmedim dedim mutlaka doğru çıkanlar da oluyordur. benim çevremde net bir çizgi gören olmadı. kimyasal gebelikte çok sancı oluyor zaten bir şeylerin normal gitmediği anlaşılıyor aslındaBende bes Ay once kimyasal gecirdim adetime yedi gun varken kasik agrilarimdan dolayı erken gebelik testi yaptim pozitif cikti kan verdim 136 cikti bir hafta sonra kanamayla sonlandi yani benim erken gebelik testi pozitif cikti ve dogruydu
Ben yaptım negatif. Size de inşallah pozitif olurbenim cesaretim yok. ben günümün geçmesini beklicem. hatta bu femara falan 3 gün gecikme yapabilir demişti doktor o sebeple kendimi tutup sabredicem. inşallah başarırım
sizden cesaret alarak eczaneye gittim en güvenilir erken gebelik testi hangisiyse onu verin dedim. 50 TL de para verdim ne kadar pahalıymış meğer. neyse pozitif çıksa gözümde olmayacak ama benim de maalesef negatif çıktı o sebeple çok moralim bozuk.Ben yaptım negatif. Size de inşallah pozitif olur
Parası batsın da, batan solan yiten umutlar olunca inanılmaz moral bozuluyor. Kısmet demekten nasip demekten başka çaremiz yok. Öteki ay olur inşallahsizden cesaret alarak eczaneye gittim en güvenilir erken gebelik testi hangisiyse onu verin dedim. 50 TL de para verdim ne kadar pahalıymış meğer. neyse pozitif çıksa gözümde olmayacak ama benim de maalesef negatif çıktı o sebeple çok moralim bozuk.
17 si gibi regl olacağım sanırım sancılar da başladı. bu ay eşim de çok umutlanmıştı. her şey olması gerektiği gibiydi yumurtanın boyutu gelişimi çatlatma iğnesi doğru zamanda ilişki vs vs. ben 6 ayda çok yoruldum senelerce uğraşıp didinenler nasıl dayanıyor helal olsun. gerçekten bu ay yeniden denemek bile istemiyorum. regl olunca doktorumu arayacağım. yine femara verir muhtemelen ya da bu ay bekleyelim derParası batsın da, batan solan yiten umutlar olunca inanılmaz moral bozuluyor. Kısmet demekten nasip demekten başka çaremiz yok. Öteki ay olur inşallah
Gebe kalmayı kafanıza takmayın fazla stres ve üzüntüden de olmyorInşallah tez zamanda gönlümüzdekini yaşarsınız. Ben her ay gebe olduğumu düşünüp adet olmaktan biktim. Çok yorucu bir süreç malesef
Durumunuz ne oldu öğrenebilir miyim bende aynı durumdayım sizinle o yüzden bu arada yanlış anlaşılma oldu sanırım mesaj attım size ben cevap yazmayı kapat yapıp atmışım mesajı size daha yeni olduğum için kusura bakmayın neyin ne olduğunu bilmiyorum sadece durumunuz benimle aynı olduğu için mesaj atmak istedim yanlış anlaşılma olmasını istemem biraz uzun oldu kusura bakmayınBende de aynısı var bakalım hayırlısı
Durumunuz ne oldu öğrenebilir miyim bende aynı durumdayım sizinle o yüzden bu arada yanlış anlaşılma oldu sanırım mesaj attım size ben cevap yazmayı kapat yapıp atmışım mesajı size daha yeni olduğum için kusura bakmayın neyin ne olduğunu bilmiyorum sadece durumunuz benimle aynı olduğu için mesaj atmak istedim yanlış anlaşılma olmasını istemem biraz uzun oldu kusura bakmayınbirden fazla mesaj attım kusura bakmayın bilmediğim için ayrıca kötü bir niyetim de yok zaten emin olun bundan
Tekrar kan verinKanda cikmadiysa yoktur abla
Inşallah takmamayi da öğrenirimGebe kalmayı kafanıza takmayın fazla stres ve üzüntüden de olmyor