-
- Konu Sahibi Hedrkrlssa
Canım kan versen kesinleşirbuda bu sabahki testim yine aynı çıktı ya kafam karıştı adet tarihim bugün normalde
Yok canım ya 1 hafta daha bekleyeceğimCanım kan versen kesinleşir
İşallah hakkında hayırlısıYok canım ya 1 hafta daha bekleyeceğim
Yok canım bugün çatlatma iğnesi olucamİşallah hakkında hayırlısı
Ama sanki Bi gölgelik var gibi benmei yanlış görüyorumYok canım bugün çatlatma iğnesi olucam
İğneden önce belki gebelik vardır diye yaptım ama hiç koyulaşma olmadı yok demeli ilaçlardan hcg tetiklendi testte
ama üç gündür koyulaşmadı o yüzden vazgeçtim test yapmaktan 12.gün test yapacağımAma sanki Bi gölgelik var gibi benmei yanlış görüyorum
Hakkınızda hayırlısı işallah çift çizgiyi görürsünüz.Var
ama üç gündür koyulaşmadı o yüzden vazgeçtim test yapmaktan 12.gün test yapacağım
Canim koyulasmayi idrar testinde anlamak zor en sagliklisi kanda takipbuda bu sabahki testim yine aynı çıktı ya kafam karıştı adet tarihim bugün normalde
Regl oldum çoktan bitti bile ...Yaptınız mı yeniden sonuç ne oldu?
Düzensizlikler hamile kalmadan ne kadar süre önce olmuştu?Çocuk istedigimize karar verdigimizde bdnimds duzensizliklerim olmusti canim.
Kaç dakika sonra böyle çıktı?Buda testim yarın tekrar yapayım
Bir önceki ayında olmuştu. Sonra hamile kalmisim. Birde kimyasal gebeliğim vardı onceden ondada hamile kalmadan önceki bi kac ay gecikmem olmuştu doktor rahim kendini hazirliyordur demiştiDüzensizlikler hamile kalmadan ne kadar süre önce olmuştu?
Neden bunu sordunuz gebelikle alakası oluyor muDüzensizlikler hamile kalmadan ne kadar süre önce olmuştu?
Canım bu testi yapalı çok oldu negatifim yaniKaç dakika sonra böyle çıktı?
Benimde düzensizleşti ondan, bat 2 sinde bakalım ne olacak.Neden bunu sordunuz gebelikle alakası oluyor mu
Bende 7 gün gecikmeli oldum.Regl oldum çoktan bitti bile ...
Merhabalar adetime daha 15 gün var ama sanki gebelk var diye hissediyorum yada psikolojikde olablir bilmiyorm ama erken gebelik testi yapsam çıkarmı acaba bazılar ilişkiden 1 hafta snra yapılablir diye yazmştı öyle görmüştüm..Erken gebelik testi negatif ama kaset testte yarım saat sonra çok silik çizgi cıktı sonra böyle oldu adete 8 gün varken yaptım. Böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu kuruma çizgisi olabilir mi