Gebelik testi hayalet çizgi

Kızlar merhaba bugün ben çatlatma iğnesi vurulmalı 12. Gün adetime 5 gün var. Dayanamadım erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik var mı yok mu anlayamadım hayal mi görüyorum yanlış mı birşey var mı sizde bi bakar mısınız yorumlar mısınız

Kızlar merhaba bugün ben çatlatma iğnesi vurulmalı 12. Gün adetime 5 gün var. Dayanamadım erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik var mı yok mu anlayamadım hayal mi görüyorum yanlış mı birşey var mı sizde bi bakar mısınız yorumlar mısınız

kızlar ben de erken gebelik testi yaptim adetime 4 ya da 5 gun var hafif pembe bir cizgi belirdi ama negatif olma ihtimali yuksek mi? Kuruma cizgisi midir? fotodanet gozukmuyor ışıklardan dolayı

Erken gebelik testi negatif ama kaset testte yarım saat sonra çok silik çizgi cıktı sonra böyle oldu adete 8 gün varken yaptım. Böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu kuruma çizgisi olabilir mi
Merhabalar adetime daha 15 gün var ama sanki gebelk var diye hissediyorum yada psikolojikde olablir bilmiyorm ama erken gebelik testi yapsam çıkarmı acaba bazılar ilişkiden 1 hafta snra yapılablir diye yazmştı öyle görmüştüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…