• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Testi Doğruluğu Hakkında

Bazi insanlar hamilelik boyunca hiç idrar testinin pozitif gelmedigini kan testinde ogrendiklerini soylemişler cok dusuk bi ihtimal ama korkuyorum yine de
ilişkinin üzerinden 1.5 ay geçmiş ve adet görmüşsünüz sonra test yapmışsınız zaten üstüne görme olsaydi en az 6 haftalik olurdu ve testte kesin cikardi

zaten böyle bir şeye asla izin vermicem, teşekkür ederim yardımın için ben pazartesi bi kere daha test yaparım negatifse negatiftir artık, ilgin için teşekkür ederim tekrardan

defalarca üyelik alsanız da sonuç değişmeyecek. Size yorum yapanlara mı inanamıyorsunuz yoksa şifre problemimi yaşıyorsunuz?

Bak ben 2 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum olmadı. Döllenme nedir ne zaman testte çıkar çıkmaz uzmanı oldum artık. Özrllikle burda okuya okuya. Emin ol hamile değilsin.
Ben de yaklaşık 2 buçuk ay sonrasında test yaptım negatif çıktı ama öğleden sonra 4-5 gibi yaptım bu testi sabah yapmak zorunlu mu biliyor musunuz?

Ben de yaklaşık 2 buçuk ay sonrasında test yaptım negatif çıktı ama öğleden sonra 4-5 gibi yaptım bu testi sabah yapmak zorunlu mu biliyor musunuz?
İlişki üzerinden 14 günden fazla geçtiyse saati farketmez. Varsa çıkar her türlü.

Back