• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Testi Doğruluğu Hakkında

anonim1330

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
33
11
1
24
Birden fazla idrar testi negatif cikip hamile olan var mi
Ama tesleri bir ay gectikten sonra yapmişsanız cevap verin lutfen erken yapilanlar dogru sonuc vermeyebiliyor

internette testlerin hata oranlarından bahsediliyor bide 2 kilo aldım 1 haftada normal beslenmeme ragmen

Bak ben 2 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum olmadı. Döllenme nedir ne zaman testte çıkar çıkmaz uzmanı oldum artık. Özrllikle burda okuya okuya. Emin ol hamile değilsin.
teşekkür ederim belirtilerim stresten olabilir mi kilo alma vs. vs. bu arada umarım en yakın sürede istediğiniz şeye kavuşursunuz

peki kilo almamı neye yorabilirim bide meme ucum kasınıyor internetten baktıgımda da malum bilgi kirliliği
Kilo almanı yemene yorabilirsin hareketsizliğne metabolizmana falan 1 ay geçmiş üstünden negatif çıkmış ilişkiden 1 hafta sonra öğreniyo millet o testlerle 😄 valla gönlüne göre olsun ne diyim 🤷🏻‍♀️

Kilo almanı yemene yorabilirsin hareketsizliğne metabolizmana falan 1 ay geçmiş üstünden negatif çıkmış ilişkiden 1 hafta sonra öğreniyo millet o testlerle 😄 valla gönlüne göre olsun ne diyim 🤷🏻‍♀️
teşekkür ederim malum evdeyiz fakat yinede spor yapmaya calısıyorum ev imkanlarıyla biraz daha içim rahatladı

şimdi ben ilişkiden 1 ay sonra idrar testi yaptım sonucum negatif cıktı, ama emin olamıyorum
sadece 1 keremi ilişki yaşadınız bu ay o zaman gebelik negatif çıkmışsa öyledir ama birden fazla ve adete yakin olup adetiniz geçti ise geç döllenme nedeni ile nagatif çıkabilir.

söyle söyleyebiliriim bi kare adet oldum 3 gün sürdü az geldi adetten 1 hafta sonra test yaptım onda negatif cıkmıstı üstüne görmekten süpheleniyordum asıl
sadece 1 keremi ilişki yaşadınız bu ay o zaman gebelik negatif çıkmışsa öyledir ama birden fazla ve adete yakin olup adetiniz geçti ise geç döllenme nedeni ile nagatif çıkabilir.

Back