- 26 Aralık 2017
- 91
- 17
- 38
- 39
- Konu Sahibi pinkfloyd86
-
bu arada adetimden 3Akşam saatlerinde yaptım testi. Sanki ikinci bir çizgi var gibi. Kızım var 1.5 yaşında,onu yapmak için 5 ay ilaç kullandım ve günaşırı ilişkiye girmiştik anca oldu :) bu kez ne ilaç ne aylarca deneme oldu. Gebelik varsa mucize derim..Adetim 35 günde falan olur en erken. PKO hastayısım. Rica etsem siz de yorumlar mısınız testi? Gebelik olabilir mi?
yaklaşık 10 dk sonra çıktı..adetimin üzerinden de 38 gün geçti.Yok gibi sanki ama sabah ilk idrar ile olması daha sağlıklı olur. Kaç dakika sonra ki sonuç bu arada.?
10 dak sonrası dikkate alınmıyor diye biliyorum ilk 5 dakbu arada adetimden 3
yaklaşık 10 dk sonra çıktı..adetimin üzerinden de 38 gün geçti.
dediğim gibi çok düzenli olmadığı için kesin bir gün yok..ama bu aralar olmalıydımBat ne zaman silik bir çizgi var
Doktora sordum öyle bir şey yok silik çıkarsa vardır dedi10 dak sonrası dikkate alınmıyor diye biliyorum ilk 5 dak
Bendede polikistikover var klomen kullandım oldu :) sizinki gibi silik çıkmıştı.Akşam saatlerinde yaptım testi. Sanki ikinci bir çizgi var gibi. Kızım var 1.5 yaşında,onu yapmak için 5 ay ilaç kullandım ve günaşırı ilişkiye girmiştik anca oldu :) bu kez ne ilaç ne aylarca deneme oldu. Gebelik varsa mucize derim..Adetim 35 günde falan olur en erken. PKO hastayısım. Rica etsem siz de yorumlar mısınız testi? Gebelik olabilir mi?
ben de femara diye bi ilaç kullanmıştım ilk gebelikte..o zaman hayırlısı olsun inşallah..3 gün bekleyeyim bari, sabah ilk idrarla bidaha denerim..Bendede polikistikover var klomen kullandım oldu :) sizinki gibi silik çıkmıştı.
Bir öncekine göre çok daha belirgin. Adetinizin üzerinden çok zaman geçmediği için muhtemelen. Hayırlı olsun inşaallah sizin adınıza çok sevindimBugün yine test yaptım, biraz daha belirgin gibi..
amin canım çok teşekkür ederimBir öncekine göre çok daha belirgin. Adetinizin üzerinden çok zaman geçmediği için muhtemelen. Hayırlı olsun inşaallah sizin adınıza çok sevindim
emin misin? Negatif çıkma ihtimali olabilir mi? Ona göre sevineyim :)hamılesın cnm hayırlı olsun
Kan ver en iyisidediğim gibi çok düzenli olmadığı için kesin bir gün yok..ama bu aralar olmalıydım
Pazartesi vereyimKan ver en iyisi
ben bu testi ilk kez görüyorum ama eğer mavi okların oradaki çizgiyse, silik de olsa görünüyor..benimki de çok silikti..hakkımızda hayırlısı..Benimkinede bakar msiniz . Bat son 2 gun
Bence var kan testi yaptırın :))Bugün yine test yaptım, biraz daha belirgin gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?