Lütfen teste bakar misiz

nryonder015

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2024
130
25
13
21
12 sinde yumurtlama oldu değerlendirdim 19 erken gebelik testi yaptım negatifti
Belirti olarak bitmeyen bas agrisi sabah akşam bacak agrisi kasiktan bacağa vuruyor iki taraflı bazen tek oluyor diz agrisi mide yanması kasiklarima bıçak saplanır gibi agrisi karnım dolu gibi sanki öyle hissediyorum göğüslerim dolu ama agri yok uçları kaşınıyor
Testi yaptm baktm kırmızı olan çizgi az belirgindi işten geldiğim için biraz uyuyum dedim baktım tekrar teste ikinci çizgi gözle zor olsa da belirgin telefondan kamerasına yansımadı pek

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 21
26 Mart Regl tarihim beklenen 27 üç gün var ve 21 Mart idarar yolu enfeksiyonu tekrarladı kahverengi renkte idrar yaparken geldi ertesi günü yoktu idrar enfeksiyonumda yoktu

12 sinde yumurtlama oldu değerlendirdim 19 erken gebelik testi yaptım negatifti
Belirti olarak bitmeyen bas agrisi sabah akşam bacak agrisi kasiktan bacağa vuruyor iki taraflı bazen tek oluyor diz agrisi mide yanması kasiklarima bıçak saplanır gibi agrisi karnım dolu gibi sanki öyle hissediyorum göğüslerim dolu ama agri yok uçları kaşınıyor
Testi yaptm baktm kırmızı olan çizgi az belirgindi işten geldiğim için biraz uyuyum dedim baktım tekrar teste ikinci çizgi gözle zor olsa da belirgin telefondan kamerasına yansımadı pek
Kuruma cızgısı bence yıne testı tekrarlayın

Back
X