Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi acil yaridm lutfen..🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

breath12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2020
3.542
2.677
63
Kizlar bugun test yaptim...sice hayali bir cizgi varmi..birde test bozukmu sizce..var yada yok diye yorum yaparsaniz cok sevinirim...

Eklentiler

• Screenshot_20201107-140717.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 128
Kizlar bugun test yaptim...sice hayali bir cizgi varmi..birde test bozukmu sizce..var yada yok diye yorum yaparsaniz cok sevinirim...
Gördüm
Burada bozuk gibi
Şimdi çok ıdrar damlatmissin var gördüm fakat o kdr renk karışmış ki tam anlamadım erken gebelik testi ile bı bak cnm

Bide birşey sorcam elika diye uygulamada ki senmiydin

Gördüm

Şimdi çok ıdrar damlatmissin var gördüm fakat o kdr renk karışmış ki tam anlamadım erken gebelik testi ile bı bak cnm

Bide birşey sorcam elika diye uygulamada ki senmiydin
Canim cok tesekkur ederim..yok kuzum ilk defa duydum dedigin seyi..bozuk degildir dimi..

3 damladan fazla damlatirsaniz böyle dağılır ve suphede kalırsınız testini tekrar etmenizi o teste göre degerlendirmenizi tavsiye ederim

Kesin sonuç için kan ver acilde alırlar git istersen 1 saate çıkar sonuç
Canim..bozuk olup olmadigindan emin olamaadim..ondan..o testten 1 saat sonra elimde 1 tane daha vardi onuda yaptim..ama onda bisey cikmadi..onuda atiyorum hemen bi bakabilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…