Gördüm ben adetin geçikti miKizlar bugun test yaptim...sice hayali bir cizgi varmi..birde test bozukmu sizce..var yada yok diye yorum yaparsaniz cok sevinirim...
Bende gördüm. Biraz kuruyunca daha çok belli olacak benceKizlar bugun test yaptim...sice hayali bir cizgi varmi..birde test bozukmu sizce..var yada yok diye yorum yaparsaniz cok sevinirim...
Bozuk testi tekrarlaKizlar bugun test yaptim...sice hayali bir cizgi varmi..birde test bozukmu sizce..var yada yok diye yorum yaparsaniz cok sevinirim...
Canim cidden gordunmu..bozukmu sence test..ben transfer oldum canim..7. Gunumdeyim..bak yarim saat sonraki halinide atiyim..bi bak istersen..cunki bu resimde sanki bozuk gibiGördüm ben adetin geçikti mi
At bklmCanim cidden gordunmu..bozukmu sence test..ben transfer oldum canim..7. Gunumdeyim..bak yarim saat sonraki halinide atiyim..bi bak istersen..cunki bu resimde sanki bozuk gibi
Var görünüyo barizCanim cidden gordunmu..bozukmu sence test..ben transfer oldum canim..7. Gunumdeyim..bak yarim saat sonraki halinide atiyim..bi bak istersen..cunki bu resimde sanki bozuk gibi
Burada bozuk gibiAt bklm
Erken gebelik testleri ile dene onlarda daha net çıkar belkiVar görünüyo bariz
Canim banada bozuk gibi geldi..Bozuk testi tekrarla
Var canım çizgi gözüküyo idrarı fazla damlattığın içğn dağılmışBurada bozuk gibi
GördümKizlar bugun test yaptim...sice hayali bir cizgi varmi..birde test bozukmu sizce..var yada yok diye yorum yaparsaniz cok sevinirim...
Şimdi çok ıdrar damlatmissin var gördüm fakat o kdr renk karışmış ki tam anlamadım erken gebelik testi ile bı bak cnmBurada bozuk gibi
Canim cok tesekkur ederim..yok kuzum ilk defa duydum dedigin seyi..bozuk degildir dimi..Gördüm
Şimdi çok ıdrar damlatmissin var gördüm fakat o kdr renk karışmış ki tam anlamadım erken gebelik testi ile bı bak cnm
Bide birşey sorcam elika diye uygulamada ki senmiydin
Canim cidden mi..cok tesekkur ederim..eminsiniz dimi..idrari cok damlatinca peki yaniltma payi varmidir..Var canım çizgi gözüküyo idrarı fazla damlattığın içğn dağılmış
Değildir cnm idrar fazkaligibdab renk tam oturmadan sen oynatmissin oda dağılmışCanim cok tesekkur ederim..yok kuzum ilk defa duydum dedigin seyi..bozuk degildir dimi..
Kesin sonuç için kan ver acilde alırlar git istersen 1 saate çıkar sonuçCanim cidden mi..cok tesekkur ederim..eminsiniz dimi..idrari cok damlatinca peki yaniltma payi varmidir..
Canim insallahh..cok tesekkur ederimmDeğildir cnm idrar fazkaligibdab renk tam oturmadan sen oynatmissin oda dağılmış
Canim..bozuk olup olmadigindan emin olamaadim..ondan..o testten 1 saat sonra elimde 1 tane daha vardi onuda yaptim..ama onda bisey cikmadi..onuda atiyorum hemen bi bakabilirmisinKesin sonuç için kan ver acilde alırlar git istersen 1 saate çıkar sonuç
Canim..o testten sonra 1 tane daha yaptim onuda aticam simdi bakabilirmisin.onda hicbisey cikmadi..3 damladan fazla damlatirsaniz böyle dağılır ve suphede kalırsınız testini tekrar etmenizi o teste göre degerlendirmenizi tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?