• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi acil yaridm lutfen..🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu yaptigim..2. Test..sizce bu bozukmu..

Eklentiler

• Screenshot_20201107-165155.webp
    Screenshot_20201107-165155.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 77
Bu yaptigim..2. Test..sizce bu bozukmu..
Reglin geçikti mi kan testi yaptır istersen acilde sabah ilk idrar beta HCG hormonu salgılar sonraki idrarla yapınca erken olsanda tam gözükmez pazartesi günü kan ver bklm hakkında hayırlısı olsun inşallah 🤲

Reglin geçikti mi kan testi yaptır istersen acilde sabah ilk idrar beta HCG hormonu salgılar sonraki idrarla yapınca erken olsanda tam gözükmez pazartesi günü kan ver bklm hakkında hayırlısı olsun inşallah 🤲
Canim ben transfer oldum..7. Gunumdeyim..suanki kullandigim ilaclardan istesemde regl olamaam..bu peki bozukmu sence.cunki bunda hicbisey cikmadi..yatay bi cizgi cikmis sadece

Canim ben transfer oldum..7. Gunumdeyim..suanki kullandigim ilaclardan istesemde regl olamaam..bu peki bozukmu sence.cunki bunda hicbisey cikmadi..yatay bi cizgi cikmis sadece
Teste kaç damla damlatıyorsun ve markası ne testin o pembelik gidince tekrar at testi

Canim markasi albi..ilkine 4 ..2. Sine 3 damlattim.2. Si sizce saglammi..en son attigim..cunki eger saglamsa onda hicbirsey cikmadi...
At son halini bakalım yoksa zaten ilkinde çok silikti çok yeniyse çıkmaya bilir 2 g0n sonra tekarlarsın

Daha dağılmadan çekmişsin şimdi atabilirmisn? Kurumuş halini 2nxi testin

Kızlar adetim 1gün gecikti yaptım sonuç bu sizce hamilemiyim???

Eklentiler

• 20201218_012313.webp
    20201218_012313.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 35
  • 20201218_012305.webp
    20201218_012305.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 36
Back
X