At bakalımCanim..bozuk olup olmadigindan emin olamaadim..ondan..o testten 1 saat sonra elimde 1 tane daha vardi onuda yaptim..ama onda bisey cikmadi..onuda atiyorum hemen bi bakabilirmisin
Reglin geçikti mi kan testi yaptır istersen acilde sabah ilk idrar beta HCG hormonu salgılar sonraki idrarla yapınca erken olsanda tam gözükmez pazartesi günü kan ver bklm hakkında hayırlısı olsun inşallahBu yaptigim..2. Test..sizce bu bozukmu..
Canim ben transfer oldum..7. Gunumdeyim..suanki kullandigim ilaclardan istesemde regl olamaam..bu peki bozukmu sence.cunki bunda hicbisey cikmadi..yatay bi cizgi cikmis sadeceReglin geçikti mi kan testi yaptır istersen acilde sabah ilk idrar beta HCG hormonu salgılar sonraki idrarla yapınca erken olsanda tam gözükmez pazartesi günü kan ver bklm hakkında hayırlısı olsun inşallah
Teste kaç damla damlatıyorsun ve markası ne testin o pembelik gidince tekrar at testiCanim ben transfer oldum..7. Gunumdeyim..suanki kullandigim ilaclardan istesemde regl olamaam..bu peki bozukmu sence.cunki bunda hicbisey cikmadi..yatay bi cizgi cikmis sadece
At bklmCanim ben transfer oldum..7. Gunumdeyim..suanki kullandigim ilaclardan istesemde regl olamaam..bu peki bozukmu sence.cunki bunda hicbisey cikmadi..yatay bi cizgi cikmis sadece
Canim markasi albi..ilkine 4 ..2. Sine 3 damlattim.2. Si sizce saglammi..en son attigim..cunki eger saglamsa onda hicbirsey cikmadi...Teste kaç damla damlatıyorsun ve markası ne testin o pembelik gidince tekrar at testi
At son halini bakalım yoksa zaten ilkinde çok silikti çok yeniyse çıkmaya bilir 2 g0n sonra tekarlarsınCanim markasi albi..ilkine 4 ..2. Sine 3 damlattim.2. Si sizce saglammi..en son attigim..cunki eger saglamsa onda hicbirsey cikmadi...
Bu ilk yaptigim testin en son hali..ama saatler oldu..canim.Daha dağılmadan çekmişsin şimdi atabilirmisn? Kurumuş halini 2nxi testin
Bozukmu sizceBu ilk yaptigim testin en son hali..ama saatler oldu..canim.
Hicbirsey anlaşılmıyor kiBozukmu sizce
Tesekkue ederim canim..Hicbirsey anlaşılmıyor ki
Çok damlatmissin
Yarın birdaha ne kadar damlat diyorsa öyle damlatın. Birde inşallah.
İnşallah güzel sonuçlar olsunTesekkue ederim canim..
Atarsan bakarım yorumlarım canimCanim..o testten sonra 1 tane daha yaptim onuda aticam simdi bakabilirmisin.onda hicbisey cikmadi..
Test çok adi bir test lütfen yarın başka marka ile ilk idrarin la dene güvenme hicbirsey görünmüyor çünkü ne umitlen ne umitlenme derimBozukmu sizce
Test bozuk gibi gözüküyor daha net foto yokmu? Her yerede yazmışınızKızlar adetim 1gün gecikti yaptım sonuç bu sizce hamilemiyim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?