Önceki test yapmalarımdada testim böyleydi fakat beta verince negatif sonuç aldımHamilesin canım adete 1 gün kala bende de böyle çıkmıştı tebrik ederim, yani böyle kıpkırmızı çıkıpta bilmemek
Kan verdim sonucu bekliyorumsonucunuz cıktı mı hamıs mısınız :) ?
Sonucun nedir canım inşallah hayırlı güzel haberler almışsındırKan verdim sonucu bekliyorum
Beta hcg 475 çıktıSonucun nedir canım inşallah hayırlı güzel haberler almışsındır
Sonucun nedir canım inşallah hayırlı güzel haberler almışsın
Tebrikler 5. haftanın içinde olmalısınız ilk gebelikse 10 gun kadar bekleyın en azından gıttıgınızde ınsallah kalp atısını duymus olursunuz.Beta hcg 475 çıktı
Teşekkür ederimTebrikler 5. haftanın içinde olmalısınız ilk gebelikse 10 gun kadar bekleyın en azından gıttıgınızde ınsallah kalp atısını duymus olursunuz.
Kan verdim sonucu bekliyorum
Cok tebrik ederim sag salim kucaginiza alirsiniz inşallahhBeta hcg 475 çıktı
Merhaba hangi marka bu test ? Erken genelik testi mi yoksa dümdüz test mi? Hayırlı olsun bu aradaKızlar reglime 1 gün var kasıklarımda batma oluyordu test yaptım ard arda sonuç bu sizce yanıltma payı olabilir mi testlerin?
Normal gebelik testi mi ? Benim adete var daha ama normal testte negatif çıktı. Acaba sizlerin erken gebelik testi miHamilesin canım adete 1 gün kala bende de böyle çıkmıştı tebrik ederim, yani böyle kıpkırmızı çıkıpta bilmemek
Kendinizi strese sokmayın kaç dakika içinde silik çizgi çıkıyor?Merhaba hanımlar Salı günü çatlatma iğnesi oldum sonra doktorun dedi gibi ilişki yaşadık sonra bn 9 günde kaset test yaptım çift çizgi vardı akşamı kan verdim hgc 2.97 çıktı acaba yükselir mi ve idrar testi tekrar yaptım silik çıkıyor sizce hamilelik olabilir mi çok yoruldum bir düşüğümde oldu bu süreç beni psikolojimi çok bozdu eşim asker zaten çok zor şeyler yaşıyoruz Allah hepimize evlat sahibi olayı nasip etsin canlarım
Erken gebelik testi değil normal kaset test adetinize kaç gün var teşekkür ederimNormal gebelik testi mi ? Benim adete var daha ama normal testte negatif çıktı. Acaba sizlerin erken gebelik testi mi
3-4 gün var . 3 gün önce akşam normal test yaptım negatif çıktıErken gebelik testi değil normal kaset test adetinize kaç gün var teşekkür ederim
Adete 1 gün kala tekrardan yapın3-4 gün var . 3 gün önce akşam normal test yaptım negatif çıktı
hemen çıktı iki tane ayrı markalardan yaptım ikisi de silik şekilde çıktı inşallah vardır varsa yazarım adete 6 gün kaldıKendinizi strese sokmayın kaç dakika içinde silik çizgi çıkıyor?
Kan verdiniz mi?Hemen
hemen çıktı iki tane ayrı markalardan yaptım ikisi de silik şekilde çıktı inşallah vardır varsa yazarım adete 6 gün kaldı
Canım ikisinde de pozitif çıkmıştı adete 6 gün kala hem erken gebelik testi hem normal kaset test yaptım ikisi de aynı gösterdi silik pozitifNormal gebelik testi mi ? Benim adete var daha ama normal testte negatif çıktı. Acaba sizlerin erken gebelik testi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?