kız kıpkırmızı çıkmıııışşşşşşş 5 dk içinde mi çıktı baya pozitif görünüyorKızlar reglime 1 gün var kasıklarımda batma oluyordu test yaptım ard arda sonuç bu sizce yanıltma payı olabilir mi testlerin?
Bende dün yaptım bugün regl olmam lazımdı olmadım erken gebelik testinde silik çıktı kan verdim bekliyorum seninki baya koyu maşallahKızlar reglime 1 gün var kasıklarımda batma oluyordu test yaptım ard arda sonuç bu sizce yanıltma payı olabilir mi testlerin?
1 dakika içinde çıkmaya başladıkız kıpkırmızı çıkmıııışşşşşşş 5 dk içinde mi çıktı baya pozitif görünüyor
Kaset testte negatif çıktı benim
Bende dün yaptım bugün regl olmam lazımdı olmadım erken gebelik testinde silik çıktı kan verdim bekliyorum seninki baya koyu kan verdiniz mi?
tebrikleeeeeeeeeeeer, kan sonucunu yazarsın1 dakika içinde çıkmaya başladı
Yine umutsuzum ama hayırlısıtebrikleeeeeeeeeeeer, kan sonucunu yazarsın
o zaman farklı marka al dene 3 dk içinde çıktıysa pozitifYine umutsuzum ama hayırlısı
1 tanesi farklı marka oda 1 dakika içinde çıktıo zaman farklı marka al dene 3 dk içinde çıktıysa pozitif
e tamam kuzum neden hala umutsuzsun , bence pozitif ben gerçekten öyle düşünüyorum lütfen acile git ve kan ver1 tanesi farklı marka oda 1 dakika içinde çıktı
Yarın sabahtan sağlık ocağına gidiceme tamam kuzum neden hala umutsuzsun , bence pozitif ben gerçekten öyle düşünüyorum lütfen acile git ve kan ver
Canım merhabaa tebrık ederım yani o kadar pozitifki bence tadını cıkart bu anın ve regle bır gun var dıyorsun erken yumurtlaman olmus hcg degerın baya guzel cıkar kan ver hemenKızlar reglime 1 gün var kasıklarımda batma oluyordu test yaptım ard arda sonuç bu sizce yanıltma payı olabilir mi testlerin?
benim çok çokkkk daha silikti ve buda erken test değil yani adetiniz baya geçmiş olmalı, benim ikinci çizgi çok silik olmasına ragmen 3-4 haftalık referans aralıgında cıktı kanda sizin haftanız yksek ihtimalle daha da fazla yoksa normal testte bu kadar cabuk ıkı cızgıde kıpkırmıız olmazdı yanı hgc hormonunuz baya yğksek demek buda %99 hamilesinizz tebriklerKızlar reglime 1 gün var kasıklarımda batma oluyordu test yaptım ard arda sonuç bu sizce yanıltma payı olabilir mi testlerin?
Normal döngüm aslında yarın gününüde saydım ilk silik çizgi çıkıyor sonra kırmızılaşıyor o yüzden test yanlış olabilir mi diye düşünüyorumbenim çok çokkkk daha silikti ve buda erken test değil yani adetiniz baya geçmiş olmalı, benim ikinci çizgi çok silik olmasına ragmen 3-4 haftalık referans aralıgında cıktı kanda sizin haftanız yksek ihtimalle daha da fazla yoksa normal testte bu kadar cabuk ıkı cızgıde kıpkırmıız olmazdı yanı hgc hormonunuz baya yğksek demek buda %99 hamilesinizz tebrikler
İnşallah yarın kan vermeye gidicem regliden önce bu kadar belirgin çıkması şaşırtmıyor değilCanım merhabaa tebrık ederım yani o kadar pozitifki bence tadını cıkart bu anın ve regle bır gun var dıyorsun erken yumurtlaman olmus hcg degerın baya guzel cıkar kan ver hemen
Kesınlıkle erken yumurtlma olmus ve erken döllenme bende cok koyu gordum cok ıyı bır rakam cıkıcak emınım yazarsın sonucunu canımİnşallah yarın kan vermeye gidicem regliden önce bu kadar belirgin çıkması şaşırtmıyor değil
Kasıklarımda batma ve göğüslerde biraz şişkinlik varKesınlıkle erken yumurtlma olmus ve erken döllenme bende cok koyu gordum cok ıyı bır rakam cıkıcak emınım yazarsın sonucunu canım
Belırtılerınde var canım benmde oyleydı gogus baya şişyor ve hassaslasıyor ılerleyen zamanda artıyor kasık agrısı ve gogua hassasıyeti hadı ınsallah hayırlı haberlerle gelKasıklarımda batma ve göğüslerde biraz şişkinlik var
Yarın kan vereceğim hayırlısıCanım merhabaa tebrık ederım yani o kadar pozitifki bence tadını cıkart bu anın ve regle bır gun var dıyorsun erken yumurtlaman olmus hcg degerın baya guzel cıkar kan ver hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?