- 9 Kasım 2023
- 554
- 140
- 23
Tamam sonucu yaz olurmu merak ettım.Meraklı melahat oldum bendeYarın kan vereceğim hayırlısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam sonucu yaz olurmu merak ettım.Meraklı melahat oldum bendeYarın kan vereceğim hayırlısı
Acilde kan almıyorlar :))3 testin de baya pozitif çıkmış anlamıyorum niye umutsuzsun. Acile gitsen bile test yaparlar 2 saate çıkıyor zaten. Ben olsam koşa koşa gitmiştim
Nasıl almıyorlar 2 kere beta için kan verdimAcilde kan almıyorlar :))
Ne zaman verdinizNasıl almıyorlar 2 kere beta için kan verdim
Yakın zamanda. Şikayetlerinizi söylüyorsunuz doktor bana kendisi soruyor zaten gebelik şüpheniz var mı diye. Sormazsa kendiniz söyleyin şüphem var diye.Ne zaman verdiniz
Ben gittiğimde kürtaj yada başka birşey istiyorsanız test yapabiliriz demişlerdi ne saçma sistemYakın zamanda. Şikayetlerinizi söylüyorsunuz doktor bana kendisi soruyor zaten gebelik şüpheniz var mı diye. Sormazsa kendiniz söyleyin şüphem var diye.
Olup olmadığı bilinmeyen gebelik için mi? İlaç yazabilmeleri için onlarında emin olması lazım ki doğru şekilde tedavi olalım. Bana muhakkak soruyorlar. Siz başka hastanenin aciline gidin. İlk defa denk geldim böyle bir duruma.Ben gittiğimde kürtaj yada başka birşey istiyorsanız test yapabiliriz demişlerdi ne saçma sistem
Hatta adetten önce özelde kan vermiştim negatifti ama ağrılarım dinmeyince adetten sonra da gittim doktor şüphen var mı dedi evet ama adet oldum yine de emin değilim dedim tamam bakalım dedi kan almaya yönlendirdiBen gittiğimde kürtaj yada başka birşey istiyorsanız test yapabiliriz demişlerdi ne saçma sistem
Olup olmadığı bilinmeyen gebelik için mi? İlaç yazabilmeleri için onlarında emin olması lazım ki doğru şekilde tedavi olalım. Bana muhakkak soruyorlar. Siz başka hastanenin aciline gidin. İlk defa denk geldim böyle bir durumay
Sonuç nedir?Bende dün yaptım bugün regl olmam lazımdı olmadım erken gebelik testinde silik çıktı kan verdim bekliyorum seninki baya koyu maşallah
Kan testi çıkmadı henüz yarın sabah belli Olcak inşallahSonuç nedir?
Çok sevindimE nabızdan baktım şimdi beta hcg 159 4. Hafta sanırım gebeyim
Çok teşekkür ederim ilk gebeliğim, bugün 16.10 da kadın doğuma gitcem ebe yönlendirdi bu aralar kimyasal gebelik boş gebelik çok fazla dedi yönlendirdi bakalımÇok sevindim
Hamilesin canım adete 1 gün kala bende de böyle çıkmıştı tebrik ederim, yani böyle kıpkırmızı çıkıpta bilmemekKızlar reglime 1 gün var kasıklarımda batma oluyordu test yaptım ard arda sonuç bu sizce yanıltma payı olabilir mi testlerin?
sonucunuz cıktı mı hamıs mısınız :) ?Yarın kan vereceğim hayırlısı
İnşallah hayırlısı olurÇok teşekkür ederim ilk gebeliğim, bugün 16.10 da kadın doğuma gitcem ebe yönlendirdi bu aralar kimyasal gebelik boş gebelik çok fazla dedi yönlendirdi bakalım