Gebelik test

3 testin de baya pozitif çıkmış anlamıyorum niye umutsuzsun. Acile gitsen bile test yaparlar 2 saate çıkıyor zaten. Ben olsam koşa koşa gitmiştim

Yakın zamanda. Şikayetlerinizi söylüyorsunuz doktor bana kendisi soruyor zaten gebelik şüpheniz var mı diye. Sormazsa kendiniz söyleyin şüphem var diye.
Ben gittiğimde kürtaj yada başka birşey istiyorsanız test yapabiliriz demişlerdi ne saçma sistem

Ben gittiğimde kürtaj yada başka birşey istiyorsanız test yapabiliriz demişlerdi ne saçma sistem
Olup olmadığı bilinmeyen gebelik için mi? İlaç yazabilmeleri için onlarında emin olması lazım ki doğru şekilde tedavi olalım. Bana muhakkak soruyorlar. Siz başka hastanenin aciline gidin. İlk defa denk geldim böyle bir duruma.

Hatta adetten önce özelde kan vermiştim negatifti ama ağrılarım dinmeyince adetten sonra da gittim doktor şüphen var mı dedi evet ama adet oldum yine de emin değilim dedim tamam bakalım dedi kan almaya yönlendirdi

Bende ilk defa denk geldim o yüzden ya sağlık ocağına yada kadın doğuma gidiyorum

Kızlar reglime 1 gün var kasıklarımda batma oluyordu test yaptım ard arda sonuç bu sizce yanıltma payı olabilir mi testlerin?
Hamilesin canım adete 1 gün kala bende de böyle çıkmıştı tebrik ederim, yani böyle kıpkırmızı çıkıpta bilmemek

verdin mi kan cnm , yani özel hastaneye gidip beta testi yaptırıcam de her yer yapmak zorunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…