Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben adanalıyım mersinde yaşıyordum evlendim kasım da istanbula yerleştim buraya tayin oldum .Burda doktor sıkıntısı yok sen hangi şehirdesin bekliyorum güzel haberlerini olmazsa da yola devam
ben adanalıyım mersinde yaşıyordum evlendim kasım da istanbula yerleştim buraya tayin oldum .Burda doktor sıkıntısı yok sen hangi şehirdesin bekliyorum güzel haberlerini olmazsa da yola devam
Evet canım şimdi verdim doktor baktı yumurtalıkların temiz dedi ben iki ay önce çatlatma iğnesi vurulmuştum belki oda düzen bozmuş olabilir dedi varsa kanda belli olur dedi işte nasip bekliyoruz bir saate çıkar dedi zaten bir iki ay daha deneyin olmazsa aşılama önerdi benim eşimin sperm de sorun olduğu için inşallah olur da hiç birine gerek kalmaz ya