Merhaba canım var gibi testi tekrarlar mısınMerhabalar, prodoctor erken gebelik testi yaptım. Reglime 5 gün var. İlk 5 dk içerisinde resimdeki gibi silik çizgi çıktı. Daha önce gebelik olmadığı için bir tecrübem yok emin olamadım. Sizce kan vermeli miyim?Eki Görüntüle 3501780 Eki Görüntüle 3501781 Eki Görüntüle 3501781
Denedin mi deneyince foto at merak ettimmBu sefer Prodıctor ile deneyip ona göre kan testi vereceğimbende merakla bekliyorum
Kan testi yapsan kesin cıkar canım bence hamilesinKızlar predictorla denedim. 3 dkda diğerine göre daha belirgin çıktı. Ama reglime 5 gün var. Kan testi yaptırsam kanda çıkar mı? Eki Görüntüle 3501813 Eki Görüntüle 3501814
İdrarda çıktıysa kanda kesin çıkar zatenKızlar predictorla denedim. 3 dkda diğerine göre daha belirgin çıktı. Ama reglime 5 gün var. Kan testi yaptırsam kanda çıkar mı? Eki Görüntüle 3501813 Eki Görüntüle 3501814
3 farklı markayla denedim. 3 ünde de çizgiler farklı yoğunlukta görünüyordu. Kan testini görmeden çokta ümitlenmek istemedim. Nasip bakalımKan testi yapsan kesin cıkar canım bence hamilesin
Hayırlı olsun gebelik var gözüküyor maşallahKızlar predictorla denedim. 3 dkda diğerine göre daha belirgin çıktı. Ama reglime 5 gün var. Kan testi yaptırsam kanda çıkar mı? Eki Görüntüle 3501813 Eki Görüntüle 3501814
Kan verdinmi3 farklı markayla denedim. 3 ünde de çizgiler farklı yoğunlukta görünüyordu. Kan testini görmeden çokta ümitlenmek istemedim. Nasip bakalım
Sağlık ocağı sabahları kan alıyor. Acildede alırlar mı emin olamadığım için henüz veremedimKan verdinmi
Acilde alıyorlarSağlık ocağı sabahları kan alıyor. Acildede alırlar mı emin olamadığım için henüz veremedim
Git acile gebelik şüphem var de alırlarSağlık ocağı sabahları kan alıyor. Acildede alırlar mı emin olamadığım için henüz veremedim
Naptın canım gittinmiSağlık ocağı sabahları kan alıyor. Acildede alırlar mı emin olamadığım için henüz veremedim
Yarın gideceğim canımNaptın canım gittinmi
Dayanamadım ve gittim. 63.04 çıktı beta hcgYarın gideceğim canım
Bu marka cok yalanci pozitif cikariyor ya kan verin ya da daha guvenilir bi testle tekrarlayij benceMerhabalar, prodoctor erken gebelik testi yaptım. Reglime 5 gün var. İlk 5 dk içerisinde resimdeki gibi silik çizgi çıktı. Daha önce gebelik olmadığı için bir tecrübem yok emin olamadım. Sizce kan vermeli miyim?Eki Görüntüle 3501780 Eki Görüntüle 3501781 Eki Görüntüle 3501781
HamilesinMerhabalar, prodoctor erken gebelik testi yaptım. Reglime 5 gün var. İlk 5 dk içerisinde resimdeki gibi silik çizgi çıktı. Daha önce gebelik olmadığı için bir tecrübem yok emin olamadım. Sizce kan vermeli miyim?Eki Görüntüle 3501780 Eki Görüntüle 3501781 Eki Görüntüle 3501781
Bu marka cok yalanci pozitif cikariyor ya kan verin ya da daha guvenilir bi testle tekrarlayij bence
HamilesinBende de böyle çıktı. Bir tane daha al yap daha çok emin olursun