Gebelik şüphesi yardım!

Sana kızmıyorum artık, ruh halin bu napalım. Ağır OKB yaşıyorsun. Cinsel bilgi eksikliği ya da genç kız cehaleti falan değil. Yalnız şunu fark ettim ki sana haksızlık etmişim, her gün senin gibi kızlar yazıyor. Benzer hikayeler. Onlarca test yapılmış, regl olunmuş, içe boşalma olmamış ama soru “hamile miyim?” Demek ki kızlarımız gerçekten bilgisiz ve de kaygı bozukluğu yaşıyorlar. Yardımcı olmak adına “döllenme ve gebelik” diye bir başlık açıp her şeyi izah etmeyi düşünüyorum. Belki bir işe yarar.

bence çok iyi olur öyle bi konu açsan abla benim içe olmuştu diye korkmuştum yoksa diğer şekilde yaşamıştım ama oluşmayacağını biliyordum ve sürtünme de değildi. Ama çok şükür bitecek benim sorunum inşallah adetimi görmeyi umut ediyorum ki görecem sen öyle dediysen benden çok daha bilgilisindir ki sen evlisin %1500 daha bilgilisin bilgilerini aktarmanı gerçekten isteriz abla bir de korunma yöntemleri ile alakalı başlıklarda bırak abla hepsini herkes öğrensin

Abla belki inanamayacaksın ama bugün bende üzüldüm siz onca anlattınız falan bana ben ısrarla farklı düşündüm ve sizi sıktım sırf bunun için ağladım bugün size de yazmaya pek yüz bulamadım bu yüzden terslersiniz artık diye susayim dedim de bu konuyu takip ediyordum bildirim gelince üstüme alındım yazdim :))

Bu arada ben senin için yazmamıştım biri daha var ama o abartmıştı yani sürtünmeyle boşalma yok zevk suyu ve vajina girişine değil 5 defa adet olmuş 10 defa test yapmış 120. Gün bile yapmış benim tam ilişkiydi ondan söyledim

benden daha da sıkıntı bi durum gibi tam.bir iliski olmamis yani ondan dedim de , bende de prezervatifle korunduk ama prezervatifin üstüne zevk suyu bulaşıp hamile birakmis mıdır diye korkum var simdide sık idrara çıkıyorum diye buna takıldım kaldım zaten seninle özelden de konuşmuştuk yazmıştın bana öyle hatırlıyorum ‍♀

Yok öyle olmaz ki bende sık idrara çıkıyorum çünkü çok su çay tüketiyorum benim kaç defa prostat sıvısı içime kaçtı Ankara’nın en iyi Prof doktoruna görünüyorum 6 ayda bir öyle bir şey imkansız çünkü ölü sperm onlar ve de bu zamanın kızları hep hormonlu demişti haklı ama. Doktordan daha iyi bilemeyiz

Bendeki sorunda bu sıvı çok tüketmiyorum hatta hiç denecek kadar az diyebilirim su içmeyi falan sevmiyorum spor yaparken çok içtiğim için soğumuştum günde 1 bardak zor içiyorum... prostat sıvısı dediğin zevk suyu olmalı demi bizde ilk zamanlarda geri çekilme ile iliskiye girerdik o zaman bir şey olmadi şükür ama şimdi bölgesinde direkt görünce o zevk suyunu prezervatifin üstüne bulastiysa bide vajinaya tam giris oldu ya gebelik olusturcak birşey olduysa diye düşünüyordum

Kuzum yaşım geç evlendim. Bu 2. Evliliğim, dolayısıyla hemen anne olmak için çok fazla araştırma yaptım. Biraz da buradan geliyor bilgi kısmı. Şu şehir efsanelerine karşı bir başlık açıcam müsait bir zamanda. Hiç olmazsa tüm sorular yanıtlanır, genç kızların ruh sağlığı olumsuz etkilenmez.

Kuzum niye ağlıyorsun, üzülecek bir şey yok. Gebelik beni etkiliyor, normalde bu kadar sinir sahibi, tahammülsüz değilim, öğretmenim ben, işimizin bir parçası sabır. Ama sana ayrıca üzülüyorum İnan, temiz kalplisin, kendine büyük eziyet ediyorsun. Şu tedavi inşallah yanıt verir de 6 ay daha bu stresi çekmezsin.

Allah mutluluğunu beraberliğini daim kılsın abla şehir efsaneleri büyüklerden duyulan şeyler zaten beyin kasıyor ben artık kadınlarla oturmak bile istemiyorum bu yüzdne yoruldum çünkü bilimden uzak olmak bilmiyorum ya artık ben onu cahilliğe bağlıyorum sağlıkçı olmama rağmen kendimde cahilim

Hemde ne eziyet abla bitsin bu çile istiyorum kan versem çözülecek kanda veremiyorum regl zamanlarimda hep strese girmistim bu ay o kadar düşmeyeceğim üstüne bakalim bu ay sonu ne olacak gerci 3 kere regl gordum korkum dindiyse bile çok az dindi testleri düşünüp rahatlatip uyuyorum kendimi birde sizin yazdiklarinizi okuyorum mesajlarimizda ve konu basliklari altında anca okuyup uyuyabiliyorum

Yok kuzum, kan testi versen çözülmeyecek çünkü çözülecek bir şey yok! Ortada kararsız bir durum yok, gebe kalmanın imkansız olduğu bir deneyim yaşadın, üzerine 3 defa regl oldun, 3 ay sonra bile yaptığın testler negatif çıktı… Hala neyi konuşuyoruz biz ? Senin gebe olma ihtimalinle benim bu yıl kainat güzellik yarışmasında Türkiye’yi temsil etme ihtimalim aynı! Hatta yok ya benim ihtimalim daha fazla bence çünkü 1. seçilen kızı beğenmedim, ben temsil ederim yani ama sen hamile olamazsın!

Bunun üzerine ama acaba demek düşmez bana sanırım çok teşekkür ederim abla haziran ayindan beri bıkmadan usanmadan yanımda olmaya çalıştınız düzeltmeye öğretmeye her şey için çok teşekkür ederim bana bol bol dua edin de bu hastalıktan veya bu hastalıklı düşüncelerden kurtulayım kötü bir şey yaşamayayım

Kuzu dua ederim ama kötü bir şey yaşama şansın yok. Ne diyorum sana 40 yaşında kainat güzeli seçilme ihtimalim daha fazla! (Gebelik kilolarını da hatırlatmak isterim!) yani tıp literatüründe emsali olmayan bir vaka için kendimizi üzmeyelim.

Bu idrara çıkmak inanılmaz bir şey ya abla gidiyorun baya yapıyorum kalktıgımda an tekrar geliyor diyorum benim anlattigimdan daha kötüsü olup kondom delik ise o zamanda testler de çıkardı ama ve 2 kere regl olmazdım bi yandan imkansız bi yandan sık idrara çıkmak imkanli gibi yapiyor bunu hala üzüntüden elim kolum kalkmıyor

Rahminde miyom olabilir, idrar kesene baskı yapıyor olabilir. Pek çok şey olabilir, doktora gitmeden bilemezsin. Hamilelik olmaz o kesin. Artık sorup durma

Regl başlarken ve biterken tarif ettiğin gibi olur. Evet söker yakında kafana takma yeter. Bir daha da gebe miyim diye sorma, tıbben imkansız çünkü
Abla bu gün 22. Günüm adet oldum kahverengi ile ağır kasılmayla başladı tam sildim baktım kırmızı sanırım tamamdır oldum Allah’a şükür kurtuldum gebelik durumu kesinlikle yok ben tarlusal içecektim korkudan içmedim iyi ki de içmemişim soğan kürü adaçayı yarpuz ananas ve ananas çayı favorim

E söylüyorum gebelik ihtimali yok diye… boşuna stres yüklüyorsunuz vücudunuza. Geçmiş olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…