Gebelik şüphesi yardım!

Sinirlerim gergin değil psikolojimin normal olmadığını bildiğiniz halde yaptığınız yorumla kendinizi tatmin ediyorsunuz ne dememi bekliyorsunuz ki? Yine de yorumunuz için teşekkür ederim
Peki sen insanların seni ikna etmek için daha fazla ne demesini bekliyorsun? Sana yardımcı olmaya çalışan ve psikolojinin iyi olmadığını yardım alman gerektiğini, ayrıca asla hamile olmadığını söyleyen kişiler daha ne demeli de ikna olmalısın? Sevgili K kmblrrrr1 gebe değilsin. Rahat ol ve bu kadar bozuk psikolojide hamilelik ihtimali doğacak bir ilişki yaşama. Seni hiç iyi görmüyorum ve dermanın forumda değil.

Sanırım anlamadınız hamile olmadığımı kabullendim zaten. Teşekkür ederim yorumunuz için .

Haklısınız sağolun .

Ne dilediğine dikkat et, henüz çok gençsin, biyolojik saatin vurduğunda anne olmak isteyebilirsin. O yüzden “gelecekten de alsın” deme, şu an hamile olma ihtimalin zaten yok bebeğim.

Ne dilediğine dikkat et, henüz çok gençsin, biyolojik saatin vurduğunda anne olmak isteyebilirsin. O yüzden “gelecekten de alsın” deme, şu an hamile olma ihtimalin zaten yok bebeğim.
Ben defalarca bunu diledim yeter ki bu defa olmasın dedim en azından vakti gelinceye kadar olmasın Allah’ıma çok şükür ki hamile değilim vallah gerçekten çok şükür çok çok teşekkür ederim abla

Ilişki sonrasi 4 adet gorup hamilemiyim soran biri nasil ciddiye alinir? Hamile kalsan karnin buyurdu o kadar aya be kardeşim. Ilk once ilim öğrenin, sonra sevişmeyi öğrenin) neyse hakkinizda hayirlisi
Abla benim göbeğim zaten var ondan büyüse bile fark edemem. Ciddiye alıp almamak size bağlı görüşünüze saygı duyarım ve teşekkür ederim yine de. Cümleten hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Ablacım şimdi leke gördüm sarımsı kahverengimsi akıntı bu olacağımın belirtisi mi çünkü sancım da var

Tabii, öyle başlıyor regl. Kızım ilk defa mı regl oluyorsun öyle başlar kırmızıya döner çoğu zaman.
Ahahahaha sadece iki defa başıma geldi normalde direk yoğun kanama ile uykudan uyanırım geçen sefer pembe ile başladı sonra kahve oldu sonra felaket bi kanamam oldu ben herhalde 2 güne en geç olurum inşallah

Ahahahaha sadece iki defa başıma geldi normalde direk yoğun kanama ile uykudan uyanırım geçen sefer pembe ile başladı sonra kahve oldu sonra felaket bi kanamam oldu ben herhalde 2 güne en geç olurum inşallah
Regl başlarken ve biterken tarif ettiğin gibi olur. Evet söker yakında kafana takma yeter. Bir daha da gebe miyim diye sorma, tıbben imkansız çünkü

Regl başlarken ve biterken tarif ettiğin gibi olur. Evet söker yakında kafana takma yeter. Bir daha da gebe miyim diye sorma, tıbben imkansız çünkü
Yok yok sormam artık çünkü 5. Adet olacak bu saatten sonra olsa bile adı mucize olsun ne diyelim bi sökülsün de adetim valla yeter artık rahat uyurum

Yok yok sormam artık çünkü 5. Adet olacak bu saatten sonra olsa bile adı mucize olsun ne diyelim bi sökülsün de adetim valla yeter artık rahat uyurum
Yok yok senin gibi bir kızımız daha var, bi türlü ikna olmuyor obsesyon olmuş. İkinize hiç güvenmiyorum :) 7 ay sonra ancak ikna olursunuz. Çünkü tıbben imkansız diyoruz hala kafada kurmaya devam ediyorsunuz. İnşallah senin kaygın sona ermiştir

yok valla ben ikna oldum zaten 2 ay sonra doktor kontrolü var yumurtalıklarım için ki bitti yani bu adeti olduktan sonra artık asla sormam spora da başlayacam bitsin artık bu çile imkansız yani bu saatten sonra gebelik haklısınız valla

Aynı kişi mi acaba bizleri kandırıyor? Bilemedim

Ben 5 defa regl olmuş demedim ama evet senden bahsediyorum. Senden umudu kestim kuzu ya, 7 ay sonra doğurmayınca ancak ikna olacaksın. Sana ne desek boş.
Aaa yok abla ben üye demiş ya 5 regl olup 10 test yapmis diye ona cevap vermek istedim de sizin adinizi yazinca etiket oldu, abla valla bende kendimden umudu kestim cidden bi anormal benim herkes reglisi en fazla 10 gün gecikince test yapip pozitifi görmüş ben regliden de kaç gün hatta ay sonra test yaptim yine de tık yok hala sık idrara çıkma modunda muhabbetindeyim düşünüp duruyorum boş boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…