Rahminde miyom olabilir, idrar kesene baskı yapıyor olabilir. Pek çok şey olabilir, doktora gitmeden bilemezsin. Hamilelik olmaz o kesin. Artık sorup durma
Öncelikle burda benimle kafayı bozan arkadaşlarıma söylüyorum Allah rızası için sizde yapmayın bakın benim artık riskte bitti ve daha kötüsü oldu şu an acısını çekiyorum o stres kalbimde ritim bozukluğu yaptı bu gün kalbimin sıkışmasından ölüyorum sandım meğer panikatak geçiriyorum 2 tane yatıştırıcıyla kendime geldim mide bulantısından ölecektim yapmayın arkadaşlar hadi 1. Adette 2. Testte ikna olmadınız ne olursunuz ondan sonrakilerde ikna olun nerdeyse 20 yaşında kalp krizinden Yüksel tansiyondan ölüyordum halen damağım uyuşuk beynim uyuşuk başım dönüyor yapmayın.Peki abla
Abla bebeğiniz nasıl, siz nasılsınız?Kızımız olacak inşallah ablası, duanızı eksik etmeyin
Merve hanım, bebeğiniz nasıl iyi hissediyor musunuz?Sakin ol gebe değilsin. Gebelik olunca iliskiden 2 hafta sonra çok net çıkar bu testlerde. Korunmadan sevişme sakın bu kadsr korkuyorsan da.
Iyi çok şükür. Iyi hissediyorum.Merve hanım, bebeğiniz nasıl iyi hissediyor musunuz?
Çok şükür canım, sen nasılsın ?Abla bebeğiniz nasıl, siz nasılsınız?
İyiyim valla ikna oldum ama ara ara adet dışı sancılanıyorum o kadar ama çok şükür ki sonunda ikna olabildimÇok şükür canım, sen nasılsın ?
Psikolojiktir ya da başka bir fizyolojik soruna bağlıdır o sancı. Kafana takma geçerİyiyim valla ikna oldum ama ara ara adet dışı sancılanıyorum o kadar ama çok şükür ki sonunda ikna olabildim
Merak etme ablacağım takmıyorum artık akışına bıraktımPsikolojiktir ya da başka bir fizyolojik soruna bağlıdır o sancı. Kafana takma geçer
Zayıflıyorum birde artık hamilelikte zayıflama olmaz ondan da çok eminim ben artık testlerde negatif adetlerde görüldü çok şükürPsikolojiktir ya da başka bir fizyolojik soruna bağlıdır o sancı. Kafana takma geçer
Gebelikte ilk aylarda istifra nedeniyle kilo kaybı olabilir. Onun dışında olmaz. Senin durumunda zaten gebelik söz konusu olamaz. Doktora zaten rutin görünmek gerekiyor. Hatta gitmişken rahim ağzı kanserine karşı aşınızı da olun. Sizin yaşlarınızda yapılması daha çok önem taşıyor.Zayıflıyorum birde artık hamilelikte zayıflama olmaz ondan da çok eminim ben artık testlerde negatif adetlerde görüldü çok şükür
Gebelikte ilk aylarda istifra nedeniyle kilo kaybı olabilir. Onun dışında olmaz. Senin durumunda zaten gebelik söz konusu olamaz. Doktora zaten rutin görünmek gerekiyor. Hatta gitmişken rahim ağzı kanserine karşı aşınızı da olun. Sizin yaşlarınızda yapılması daha çok önem taşıyor.
Doktoruna sor kuzum, tehlikeli aşı olur mu ? Aşılar zaten tehlikelerden koruyor :)Bir tehlikesi yok mu o aşının bir de lazer başlayacağım tehlikesi var mı ki acaba ya
şakamıMerhaba umarım anlayışla karşılarsınız ben erkek arkadaşımla bi ilişki yaşadım, ilişkiden 46 saat sonra ella hap içtim. Ve 2 gün sonra normal adetime 2 gün kala adet oldum. İlişkiden 6 hafta sonra comfort erken gebelik testi yaptım negatif 7. Hafta al bi yaptım negatif 8. Hafta bebe time test yaptım oda negatif ve ilişkiden sonra 4 defa adet oldum ilk adet 6 gün sürdü 2. 4 gün 3. 6 gün 4. 5 gün sürdü normalde 7 gün sürerdi ve ben 2 defa aşı oldum korona aşısı halen korkuyorum ayrıca da tek yumurtalıyım. :/ biri öğrenirse öldürürler beni kan veremiyorum.
Ah teşekkür ederim abla şüphelendim kovid oldum ya :)Doktoruna sor kuzum, tehlikeli aşı olur mu ? Aşılar zaten tehlikelerden koruyor :)
Hayır değilşakamı
adetim 15 gün gecikti bi kaç kere test yaptim negatif ama sizinki kadar garip sekilde dusunemiyorumHayır değil
Şu an nasılsınız ? Gebelik var mı ya da korkunuzadetim 15 gün gecikti bi kaç kere test yaptim negatif ama sizinki kadar garip sekilde dusunemiyorum
kan testi yaptırmayı düşünüyorum adet olmadim idrar testleri negatif umarım gebelik yoktur.Şu an nasılsınız ? Gebelik var mı ya da korkunuz