Gebelik şüphesi yardım!

Rahminde miyom olabilir, idrar kesene baskı yapıyor olabilir. Pek çok şey olabilir, doktora gitmeden bilemezsin. Hamilelik olmaz o kesin. Artık sorup durma
Öncelikle burda benimle kafayı bozan arkadaşlarıma söylüyorum Allah rızası için sizde yapmayın bakın benim artık riskte bitti ve daha kötüsü oldu şu an acısını çekiyorum o stres kalbimde ritim bozukluğu yaptı bu gün kalbimin sıkışmasından ölüyorum sandım meğer panikatak geçiriyorum 2 tane yatıştırıcıyla kendime geldim mide bulantısından ölecektim yapmayın arkadaşlar hadi 1. Adette 2. Testte ikna olmadınız ne olursunuz ondan sonrakilerde ikna olun nerdeyse 20 yaşında kalp krizinden Yüksel tansiyondan ölüyordum halen damağım uyuşuk beynim uyuşuk başım dönüyor yapmayın.

Zayıflıyorum birde artık hamilelikte zayıflama olmaz ondan da çok eminim ben artık testlerde negatif adetlerde görüldü çok şükür
Gebelikte ilk aylarda istifra nedeniyle kilo kaybı olabilir. Onun dışında olmaz. Senin durumunda zaten gebelik söz konusu olamaz. Doktora zaten rutin görünmek gerekiyor. Hatta gitmişken rahim ağzı kanserine karşı aşınızı da olun. Sizin yaşlarınızda yapılması daha çok önem taşıyor.

Bir tehlikesi yok mu o aşının bir de lazer başlayacağım tehlikesi var mı ki acaba ya

şakamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…