Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
teşekkürler evet 5 tane test yaptim hepsi negatif şüpheli iliskinin üstünden 1 ay gecti yani geç dollenmede olamaz diye düşünüyorum.2 gebeligimdede en azindan belirtileri yaşadım bende hormonlarim bozuldu diyedüşünüyorum
teşekkürler evet 5 tane test yaptim hepsi negatif şüpheli iliskinin üstünden 1 ay gecti yani geç dollenmede olamaz diye düşünüyorum.2 gebeligimdede en azindan belirtileri yaşadım bende hormonlarim bozuldu diyedüşünüyorum
Ertesi gün hapı adeti çok çok etkiliyor korkmayın bir kez bende içtim okadar geç adet oldum ki hamileyim diye korktum psikolojim bozuldu 3 ay adetim düzene girmemişti alt üst ediyor ertesi gün hapları
Merhaba arkadaşlar Size ella ile ilgili deneyimimi anlatacağım ben bundan 6 ay önce korunmasız cinsel ilişki ardından ella hap içmiştim tam 46 saat sonra o ilişkiden sonra 43. 47. 60. Günler gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı fakat bir türlü ikna kalmamıştım daha önceki yazılarımdan...