Peki karında hareket gibi bişi var onun hakkında ne düşünüyorsunuz oda psikolojikmen midir acaba? Bir de gebelik 13. 14. Haftada tekme olmaz değil mi bu arada çok teşekkür ederimHamile kalmanız imkansız. Defalarca regl olmuşsunuz, testler negatif. Obsesyon olmuş geçer…
Bağırsak hareketidir…Peki karında hareket gibi bişi var onun hakkında ne düşünüyorsunuz oda psikolojikmen midir acaba? Bir de gebelik 13. 14. Haftada tekme olmaz değil mi bu arada çok teşekkür ederim
Anladım inşallah geçecek oda yeni regl görmeme 5 gün kaldı Allah’ın izniyle. Buraya yazacağım.Bağırsak hareketidir…
Haklısınız aslında ben de tek yumurtalıyım ama biliyorsunuzdur muhakkak evliliğin ilk ayları olmuş olabilir sizlere de benim de ilk ilişkimdi ilk defa yaşadım öyle bir şey ve maalesef kaza ile bitti sevgilimde varikosel bir yandan zaten zor çocuk sahibi olmak ama korku insana her şeyi yaptırıyor. Korkuyorsan bu kadar yapma diyeceksiniz belki ama böyle olacağını ve o an onu yaşayacağımı bile bilmiyordum her şey düşünmeden ani oluyor. Umarım Allah size en hayırlısından evlatlar verir eminim ki anne olmayı hakkediyorsunuzdur yer yüzündeki melek olmayı.Lutfen kendinize bu panigi yasatmayin gebe kalmakda okdr kolay birsey degil neler cekiyoruz elde etmek icin olsaydi testlerde buzmna kadar coktn cikardi rahat olun kesinlikle gebe degilsiniz gaz ve bagarsak haraketlerinizi tekme saniyorsunuz etkilemeyin kendinizi
Estagfurullah elestirmek hicbirimizin hakki degil sizde haklisiniz bilmeyince insan korkar tabi ama bende belki sizi bi nebze rahatlatirim diye yazmak istedim hic korkmayin kac tane test yapmissiniz kac defa adet gormussunuz imkansiz yani olsa kesin cikardi guzel cumleleriniz beni cok mutlu etti cok tesekkur ederim vakti zamani gelince allah sizede nasip etsin bu duygulari insallah iyi geceler dilerimHaklısınız aslında ben de tek yumurtalıyım ama biliyorsunuzdur muhakkak evliliğin ilk ayları olmuş olabilir sizlere de benim de ilk ilişkimdi ilk defa yaşadım öyle bir şey ve maalesef kaza ile bitti sevgilimde varikosel bir yandan zaten zor çocuk sahibi olmak ama korku insana her şeyi yaptırıyor. Korkuyorsan bu kadar yapma diyeceksiniz belki ama böyle olacağını ve o an onu yaşayacağımı bile bilmiyordum her şey düşünmeden ani oluyor. Umarım Allah size en hayırlısından evlatlar verir eminim ki anne olmayı hakkediyorsunuzdur yer yüzündeki melek olmayı.Rabbim sizinle olsun çok teşekkür ederim tekrardan hayırlı geceler
Git kan ver bu eziyeti neden yapıyorsun kendine. En azından ultrasonda baksın doktor.Tekrardan merhaba kızlar ben üstte sorunu anlatmıştım 4 defa adet olduğumu söylemiştim bu gün veya dün 5. Adetimi olmam gerekiyordu ama adetim gecikti yarpuz çayı da soğan kürüde yaptım yarpuzu tam 5 gün içtim soğan kürünü de bu gün aç karna içtim adetim gecikti neden olabilir bir hep bu kadar düzeni sarsabilir mi ya her ay düzenli olurdum takvim olmak üzeresin dediği an oluyordum bu defa olmadım ara ara sancı geliyor ve gidiyor ama ne giden var ne gelen çok az akıntı oluyor oda kokulu ne yapacağımı bilemiyorum kızlar ne olursunuz yardım edin ağırlaştım ve kilo da verdim ilkin şuursuzca tam 10 kg aldım diyete girdim yarpuzla 5 günde 4 kg verdim ama adetimi olmadım.bilgisi olan yazabilir mi lütfen artık test almıyorum yapamıyorum da ki gebe değilim eminim çünkü belirtmişim 42 46 60 gün sonra test yaptım diye sadece 60 gün sonra yaptığım ikinci idrarlaydı oda 8. Haftada her gebelik görünür diye önemsemedim. İlk yaptığım 42 gün sonra olan erken gebelik testiydi ve benim o zaman 2. Adetim bitmişti 3. Adetime 5 gün vardı. Ardından tekrar olmuştum en son ki testten sonra yine adet olmuştum o testi de adetten 2 gün sonra yapmıştım
İşte gidemiyorum ki küçük bir kasabada yaşıyorum ve bir şey olduğu an her yerde duyuluyor ve sisteme de giriyor. Doktorda 10 yıllık doktorum hep tedavi görüyordum ailemle içli dışlı. Ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten.Git kan ver bu eziyeti neden yapıyorsun kendine. En azından ultrasonda baksın doktor.
İkna oldum konu o değil bu ay adetim gecikti bu gün 2. Gün normal mi oluyor mu hiç size de öyle sökülmğyorda lanet. Yani bi gebelik olsaydı o testlerde kesin çıkardı herkes öyle diyor sizde o fakirdesiniz büyük ihtimal. Sadece bu adetim sarstı beni.Hamile olmadığına ikna olmuyorsun ne yapmayı planlıyorsun peki
Stres adet gecikmesi yapar. Asinin da geciktirdihini duydum. Sağlık sorununun varsa da o geciktirir yaşın da küçük sanırım düzensizlik olabilir. Bircok etken var gecikmesinde. Sen yine de git doktora hamilelik şüphesini söyleme ultrason ile baksın bir sorun varsa çıkar zatenİkna oldum konu o değil bu ay adetim gecikti bu gün 2. Gün normal mi oluyor mu hiç size de öyle sökülmğyorda lanet. Yani bi gebelik olsaydı o testlerde kesin çıkardı herkes öyle diyor sizde o fakirdesiniz büyük ihtimal. Sadece bu adetim sarstı beni.
Merhaba abla bakar mısın son attığıma adetim bu sefer 2 gün gecikti 4 defa adet olmuştum gebelik ihtimali yoktu çünkü 42. 46. 60. Gün testte yapmıştım negatifti bir daha test yapmama gerek var mı yoksa mevsim geçişinden mi regl olamıyorum geçen yılda Eylül ayında 10 gün arayla 2 defa oldum.Bağırsak hareketidir…
Canım regl mevsim geçişlerinde etkilenir, 1 hafta öne ya da ileri atabilir tarih. Genç kızlığımda bana da olurdu. Ayrıca miktarı da etkilenir, normaldir. Senin zaten gebelik ihtimalin yok. Kafana takmazsan rahatça regl olursun. Melisa veya rezene çayları içip uyumanı öneririm, rahatlatır.Merhaba abla bakar mısın son attığıma adetim bu sefer 2 gün gecikti 4 defa adet olmuştum gebelik ihtimali yoktu çünkü 42. 46. 60. Gün testte yapmıştım negatifti bir daha test yapmama gerek var mı yoksa mevsim geçişinden mi regl olamıyorum geçen yılda Eylül ayında 10 gün arayla 2 defa oldum.
Ben yarpuz çayı içiyordum 5 günlük detoks bir de bu gün adaçaylı ananas kabuklu tarçınlı çay da yaptım normal değil mi biliyorsunuzdur çok takıntı yaptım ve ciddi anlamda yoruldum ama adet olacakmışım gibi sancım oluyor ara ara dizlerimde ağrıyor bu gün stresten artık midem bulandı. Sıcak su torbası da uyguladım dinlensem gelir değil mi 1 hafta kafa dinleneyim.Canım regl mevsim geçişlerinde etkilenir, 1 hafta öne ya da ileri atabilir tarih. Genç kızlığımda bana da olurdu. Ayrıca miktarı da etkilenir, normaldir. Senin zaten gebelik ihtimalin yok. Kafana takmazsan rahatça regl olursun. Melisa veya rezene çayları içip uyumanı öneririm, rahatlatır.
Yok yavrum hamile değilsin. Dinlen tabii ama arada hafif yürüyüş yap, sadece ağır eforlu spor yapma, regli hepten sapıtmasın. Kafanı rahat bırak, çok özür diliyorum masturbasyon bile yapabilirsin bedeni rahatlatmak için. Relax ol ki daha fazla gecikmesin. Gebelik ihtimali söz konusu değil.Ben yarpuz çayı içiyordum 5 günlük detoks bir de bu gün adaçaylı ananas kabuklu tarçınlı çay da yaptım normal değil mi biliyorsunuzdur çok takıntı yaptım ve ciddi anlamda yoruldum ama adet olacakmışım gibi sancım oluyor ara ara dizlerimde ağrıyor bu gün stresten artık midem bulandı. Sıcak su torbası da uyguladım dinlensem gelir değil mi 1 hafta kafa dinleneyim.burdaki yorumları okudukça sinirim bozuluyor artık biliyorum hamile değilim geçen sefer gazı bile tekme sanmıştım. Olsa çıkardı o binde bir ihtimaller bana gelmez herhalde yok işte testte çıkmayacak felan o kadarda uğursuz değilimdir.
Siz benden daha tecrübelisiniz sizleri dinleyeceğim gerçekten bir süre film izleyecem yürüş yapacam mast geciktirmiyor mu yaptım onu da ama bu bağırsak hareketi tekrar oluyor bende şimdi o yüzden korkup mide bulantısı yaşıyorum geçecek inşallah inanın olduğum gibi buraya yazacağım ve ihtiyaç sahiplerine yardımcı olacağım hele bi olayım gerçektenYok yavrum hamile değilsin. Dinlen tabii ama arada hafif yürüyüş yap, sadece ağır eforlu spor yapma, regli hepten sapıtmasın. Kafanı rahat bırak, çok özür diliyorum masturbasyon bile yapabilirsin bedeni rahatlatmak için. Relax ol ki daha fazla gecikmesin. Gebelik ihtimali söz konusu değil.
Yok yavrum gebe olman tıbben imkansız. Başka şeylerle ilgilen, gecikmeyi kafana takma, 1 hafta ileri atar mevsim döngülerinde olur. Hiçbir anlamı yok, ayrıca bağırsak hareketini bebek hareketine yorma, gerçek bir ilişki yaşayıp hamile kalmış olsaydın dahi hissetmen mümkün olmazdı bu haftalarda. Psikolojik belirtiler yaratma.Siz benden daha tecrübelisiniz sizleri dinleyeceğim gerçekten bir süre film izleyecem yürüş yapacam mast geciktirmiyor mu yaptım onu da ama bu bağırsak hareketi tekrar oluyor bende şimdi o yüzden korkup mide bulantısı yaşıyorum geçecek inşallah inanın olduğum gibi buraya yazacağım ve ihtiyaç sahiplerine yardımcı olacağım hele bi olayım gerçekten
Tamamdır abla çok sağol :/ benim sürtünme değil di ama ben tek seferde gebe kalmaya inanmıyordum normalde bir de tek yumurtalı olduğum için sevgilimde varikosel olduğu için zaten zor diyordumYok yavrum gebe olman tıbben imkansız. Başka şeylerle ilgilen, gecikmeyi kafana takma, 1 hafta ileri atar mevsim döngülerinde olur. Hiçbir anlamı yok, ayrıca bağırsak hareketini bebek hareketine yorma, gerçek bir ilişki yaşayıp hamile kalmış olsaydın dahi hissetmen mümkün olmazdı bu haftalarda. Psikolojik belirtiler yaratma.
Testler negatif, üzerine regl olmuşsun. İhtimal yok zaten.Tamamdır abla çok sağol :/ benim sürtünme değil di ama ben tek seferde gebe kalmaya inanmıyordum normalde bir de tek yumurtalı olduğum için sevgilimde varikosel olduğu için zaten zor diyordum