Bayanlar biraz komik bir soru olacak ama aranizda abur cubur yiyen varmı ilk üç ayda ozellikle. Çok yememek şartıyla bir zararı olur mu ben bu ara biraz kaçırıyorum da çikolatayı. Hamilelik başından 1,5 ay hiç yemedim ondan sonra canım istedi . Siz ne yiyorsunuz günlük hayatta?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik sorunsalı
- Konu Sahibi Duygunm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Aralık 2017
- 790
- 863
- 103
- 35
Normal besleniyorum abur cunur da yiyorumBayanlar biraz komik bir soru olacak ama aranizda abur cubur yiyen varmı ilk üç ayda ozellikle. Çok yememek şartıyla bir zararı olur mu ben bu ara biraz kaçırıyorum da çikolatayı. Hamilelik başından 1,5 ay hiç yemedim ondan sonra canım istedi . Siz ne yiyorsunuz günlük hayatta?
- 27 Ağustos 2022
- 4.626
- 7.798
- 88
Ben hamileliğimi 4 haftalıkken öğrendim. Sürekli abur cubur tüketen biriydim. Kola fanta gazoz cips aklına gelen ne varsa Hiç bulantı kusma yaşamadığım için de yemeye devam ettim Tüm testlerimiz sağlıklıydı ve kızımı sapasağlam kucağıma aldım çok şükür 2 aylık şuan Ha sadece şunu söyleyebilirim abur cubura çok yüklendiğim zaman gece mide yanmasından yatamıyordum. Tek eksisi o oldu bana. Ama kızım inanılmaz bir uzunlukta saçlı doğdu Belki de ondandır bilgim yok Bir de sadece enerji içeceğini kesmiştim o normalde de zararlı bir içecek içemiyorum hala ama çok seviyorum Bence şekerin normal seviyede ise doğurmadan herşeye doy Bebiş olunca ne zaman kalıyor ne de aman gazı olmasın aman süt olsun diye diye abur cubura zaman kalmıyor
AA ne güzel . Herşeyi de yiyebilmekten korkuyorum açıkçası .Ben hamileliğimi 4 haftalıkken öğrendim. Sürekli abur cubur tüketen biriydim. Kola fanta gazoz cips aklına gelen ne varsa Hiç bulantı kusma yaşamadığım için de yemeye devam ettim Tüm testlerimiz sağlıklıydı ve kızımı sapasağlam kucağıma aldım çok şükür 2 aylık şuan Ha sadece şunu söyleyebilirim abur cubura çok yüklendiğim zaman gece mide yanmasından yatamıyordum. Tek eksisi o oldu bana. Ama kızım inanılmaz bir uzunlukta saçlı doğdu Belki de ondandır bilgim yok Bir de sadece enerji içeceğini kesmiştim o normalde de zararlı bir içecek içemiyorum hala ama çok seviyorum Bence şekerin normal seviyede ise doğurmadan herşeye doy Bebiş olunca ne zaman kalıyor ne de aman gazı olmasın aman süt olsun diye diye abur cubura zaman kalmıyor
Birşey soracağım 11-14. Hafta arası ikili tarama testi yapılıyor ve kan aliniyormus siz acaba testi yapmaya giderken aç mi gttniz yokmu yani aç mi gtmek gerekiyor bir bilgi yok ilk gebeliğim. Ve sonuçlar ne zamn cikiyorBen hamileliğimi 4 haftalıkken öğrendim. Sürekli abur cubur tüketen biriydim. Kola fanta gazoz cips aklına gelen ne varsa Hiç bulantı kusma yaşamadığım için de yemeye devam ettim Tüm testlerimiz sağlıklıydı ve kızımı sapasağlam kucağıma aldım çok şükür 2 aylık şuan Ha sadece şunu söyleyebilirim abur cubura çok yüklendiğim zaman gece mide yanmasından yatamıyordum. Tek eksisi o oldu bana. Ama kızım inanılmaz bir uzunlukta saçlı doğdu Belki de ondandır bilgim yok Bir de sadece enerji içeceğini kesmiştim o normalde de zararlı bir içecek içemiyorum hala ama çok seviyorum Bence şekerin normal seviyede ise doğurmadan herşeye doy Bebiş olunca ne zaman kalıyor ne de aman gazı olmasın aman süt olsun diye diye abur cubura zaman kalmıyor
Ben ilk iki ay boyunca hiç yemedm o da korkudan . Abur cubur iyi degl down sendrmlu olmasına sebbeyet veriyor deniliyordu ama daha 2,5 olmaya baslarken dayanamadım tatlıyı unutyordum nerdeyse yemeseydim..canım cekiyor ve halaBen hiç yemedim diyen koca yürekli biri çıkarsa alnından öpeceğim.
- 5 Ağustos 2023
- 676
- 1.202
- 33
Ben normal hayatımda asla abur cubur tatlı aramam şuan 27 haftalık hamileyim ilk aylar bulantidan yiyemedim ama şimdi yiyorum yani abartı değil ama canım istiyor ve engel olamıyorum görmezsem canım istemiyor daha çok iş yerinde vs alıyorlar ya da bazen eşim alıyor tatlı abur cubur görünce dayanamayıp yiyorum abartı olmadığı için kafama takmıyorum ama yine de dikkat edilmeli
Bu attiginiz şeyi nasıl attinizBen normal hayatımda asla abur cubur tatlı aramam şuan 27 haftalık hamileyim ilk aylar bulantidan yiyemedim ama şimdi yiyorum yani abartı değil ama canım istiyor ve engel olamıyorum görmezsem canım istemiyor daha çok iş yerinde vs alıyorlar ya da bazen eşim alıyor tatlı abur cubur görünce dayanamayıp yiyorum abartı olmadığı için kafama takmıyorum ama yine de dikkat edilmeli
- 5 Ağustos 2023
- 676
- 1.202
- 33
Profil resmine tıklayıp hesap detaylarına girince tahmini doğum tarihi kısmını dolduruyorsunuz otomatik oluyorBu attiginiz şeyi nasıl attiniz
Hangi profil resmine tiklayacagz anlamadimProfil resmine tıklayıp hesap detaylarına girince tahmini doğum tarihi kısmını dolduruyorsunuz otomatik oluyor
- 5 Ağustos 2023
- 676
- 1.202
- 33
Yukarıda kadinlar kulubu yazan yerdeki profil resmine yani kendi profiline yanında mesaj kutucuğu olan yereHangi profil resmine tiklayacagz anlamadim