• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik sonlandırma

Merhaba bugün evde idrar testi yaptım 2 kere ve pozitif çıktı hastaneye gidicek durumda da değilim ama benim maalesef bundan kurtulmam lazim bi bildiğiniz yol var mi

Neden hastaneye gidecek durumda değilsiniz? Eğer bekarsaniz bile bu çok riskli bir yol kanaman durmaz hayatı tehlikesi ve rahimi kaybetme gibi durumunuz var

Ayrıca amacım kınamak değil ama aylarca yıllarca bebek sahibi olmak isteyen var bundan kurtulmam lazım demeniz çok yanlış biraz ince düşünüp yazalım o testi pozitif görmek isteyen ne insanlar var

Neden hastaneye gidecek durumda değilsiniz? Eğer bekarsaniz bile bu çok riskli bir yol kanaman durmaz hayatı tehlikesi ve rahimi kaybetme gibi durumunuz var

Ayrıca amacım kınamak değil ama aylarca yıllarca bebek sahibi olmak isteyen var bundan kurtulmam lazım demeniz çok yanlış biraz ince düşünüp yazalım o testi pozitif görmek isteyen ne insanlar var
Aynen öyle yıllarca savaş veren o pozitif görmek için ne paralar döküyor insanlar.. gerçekten yazık ya... Korkuyorsan yapma kardeşim ya !!

Merhaba bugün evde idrar testi yaptım 2 kere ve pozitif çıktı hastaneye gidicek durumda da değilim ama benim maalesef bundan kurtulmam lazim bi bildiğiniz yol var mi
Herkez direk olarak tepki vermiş ama ben böyle yapmayacağım öncelikle evlimisiniz?

Biz bu bölümde nasıl hamile kalırız diye birbirimizden destek ararken siz “kurtulmam” lazım diyorsunuz !!! Bizim varımızı yoğumuzu adadığımız şeye siz kurtulmayı layık görüyorsunuz. Allahım gerçekten hakeden kişiye annelik duygusunu versin. Size de akıl fikir versin.
Bu konuda çok hassasım ve daha fazlasını yazamıyorum profilime ceza gelmesin diye. Ne haliniz varsa görün bizi günahınıza ortak etmeyin !!!

Ben yanlış anlaşılmak istemem zorla ilişkiye zorlandım benjm istediğim dışı oldu

Yıl 2023 oldu hala ilk insanlar gibi ne korunmayı bilmissiniz nede şuan ne yapacağınzı. Bu nasıl cahillik hiç kimseyi hicbisey için kınamam ama ilişkiye kadar bir dunya korunma yöntemi var ha zorla oldu dyosunuz ben açıkçası inanmyrm ama hadi zorla oldu barı ertesi gun hapı alsaydn gidip test almayı bilmissiniz bile bile hamile kalmayı beklemeniz ne saçmalık. Allah akıl fikir versin. Şimdi tepki çekmemek için zorla oldu masalınızı anlatmaya devam edin. Yüce rabbim gerçekten hak eden insanlara nasip et lütfen su evlatları..

Herkez direk olarak tepki vermiş ama ben böyle yapmayacağım öncelikle evlimisiniz?

Canım bunu bende söyledim bekarsa bile bunun riskli olduğunu hayatı tehlikesi olacağını dile getirdim sonrada kurtulma kelimesini biraz ince düşünüp burada bu haberi almak isteyip aylarca yıllarca bekleyen olduğunu söyledim
Uslup yanlıştı yani

Back