- 7 Aralık 2022
- 5
- -9
- 1
- 22
- Konu Sahibi sadecebilgiamacli
Merhaba bugün evde idrar testi yaptım 2 kere ve pozitif çıktı hastaneye gidicek durumda da değilim ama benim maalesef bundan kurtulmam lazim bi bildiğiniz yol var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bugün evde idrar testi yaptım 2 kere ve pozitif çıktı hastaneye gidicek durumda da değilim ama benim maalesef bundan kurtulmam lazim bi bildiğiniz yol var mi
Aynen öyle yıllarca savaş veren o pozitif görmek için ne paralar döküyor insanlar.. gerçekten yazık ya... Korkuyorsan yapma kardeşim ya !!Neden hastaneye gidecek durumda değilsiniz? Eğer bekarsaniz bile bu çok riskli bir yol kanaman durmaz hayatı tehlikesi ve rahimi kaybetme gibi durumunuz var
Ayrıca amacım kınamak değil ama aylarca yıllarca bebek sahibi olmak isteyen var bundan kurtulmam lazım demeniz çok yanlış biraz ince düşünüp yazalım o testi pozitif görmek isteyen ne insanlar var
Herkez direk olarak tepki vermiş ama ben böyle yapmayacağım öncelikle evlimisiniz?Merhaba bugün evde idrar testi yaptım 2 kere ve pozitif çıktı hastaneye gidicek durumda da değilim ama benim maalesef bundan kurtulmam lazim bi bildiğiniz yol var mi
Burda size kimse yol gostermez, kendi kendinize dusurmeye calismak yerine istemiyorsaniz aldirinMerhaba bugün evde idrar testi yaptım 2 kere ve pozitif çıktı hastaneye gidicek durumda da değilim ama benim maalesef bundan kurtulmam lazim bi bildiğiniz yol var mi
Biz bu bölümde nasıl hamile kalırız diye birbirimizden destek ararken siz “kurtulmam” lazım diyorsunuz !!! Bizim varımızı yoğumuzu adadığımız şeye siz kurtulmayı layık görüyorsunuz. Allahım gerçekten hakeden kişiye annelik duygusunu versin. Size de akıl fikir versin.Merhaba bugün evde idrar testi yaptım 2 kere ve pozitif çıktı hastaneye gidicek durumda da değilim ama benim maalesef bundan kurtulmam lazim bi bildiğiniz yol var mi
Hayır isteksiz oldu yani benim istediğim dışında zorla ilişkiye zorlandimHerkez direk olarak tepki vermiş ama ben böyle yapmayacağım öncelikle evlimisiniz?
Kaç yaşındasın ,Nasıl yani tanımadığın biri mi zorladı , erkek arkadaşın mıHayır isteksiz oldu yani benim istediğim dışında zorla ilişkiye zorlandim
Ben yanlış anlaşılmak istemem zorla ilişkiye zorlandım benjm istediğim dışı olduNeden hastaneye gidecek durumda değilsiniz? Eğer bekarsaniz bile bu çok riskli bir yol kanaman durmaz hayatı tehlikesi ve rahimi kaybetme gibi durumunuz var
Ayrıca amacım kınamak değil ama aylarca yıllarca bebek sahibi olmak isteyen var bundan kurtulmam lazım demeniz çok yanlış biraz ince düşünüp yazalım o testi pozitif görmek isteyen ne insanlar var
Zorlandıysan git şikayet et o zamanHayır isteksiz oldu yani benim istediğim dışında zorla ilişkiye zorlandim
Tanıyıp güvendiğim biriydi beklemiyorum böyle bisey ama oldu ve bu durum olunca ztn ortadan kaybolduKaç yaşındasın ,Nasıl yani tanımadığın biri mi zorladı , erkek arkadaşın mı
Tanıyıp güvendiğim biriydi beklemiyorum böyle bisey ama oldu ve bu durum olunca ztn ortadan kaybolduKaç yaşındasın ,Nasıl yani tanımadığın biri mi zorladı , erkek arkadaşın mı
Tanıyıp güvendiğim biriydi beklemiyorum böyle bisey ama oldu ve bu durum olunca ztn ortadan kayboldu
Sikayet edin ortadan kayb olduysada bulunur sonucda taniyisunuzdurki birlikde olmuşsunuz evindemi gelib seni zorladıHayır isteksiz oldu yani benim istediğim dışında zorla ilişkiye zorlandim
Herkez direk olarak tepki vermiş ama ben böyle yapmayacağım öncelikle evlimisiniz?