cevapppp lütfeennn
cevapppp lütfeennn
buarada yazmayı unuttum dr un bır sonrakı adetınde cagırmıs senı cunku bu yaptıgı testı tekrar ısteyecek senden bu tahlıllerın genelde adetın ıkıncı ya da ucuncu gunu yapılması daha ıyı demıstı bana ben ucuncu gunumde yaptırmıstım ılacın ıse yarayıp yaramadıgını tahlılı yenıleyıp gorucek aklına takılan bıse olursa yaz yıne
buarada yazmayı unuttum dr un bır sonrakı adetınde cagırmıs senı cunku bu yaptıgı testı tekrar ısteyecek senden bu tahlıllerın genelde adetın ıkıncı ya da ucuncu gunu yapılması daha ıyı demıstı bana ben ucuncu gunumde yaptırmıstım ılacın ıse yarayıp yaramadıgını tahlılı yenıleyıp gorucek aklına takılan bıse olursa yaz yıne
Çok özürdilerim ama bişey sormak istiyorum size vajinismusluyum nasıl bi hastalık kusura bakmayın ben hiç kadın hastalığı geçirmedim yeni anne oldum da merak ettim bu arada allah sizide bebeğinize kavuştursun sağ salimCanım cok tesekkur ederım guzel dıleklerın ıcın :) sımdı sana bastan anlatmam gerekırse ben hazıranda evlılıgımın ucuncu senesını doldurucam ALLAHın ıznıyle bız 1 5 yıldan sonra dusunmeye basladık 5 6 ay denedık olmayınca esım doktora gıttı varıkosel cıktı amelıyatını oldu amelıyt sonrası toparlanma 6 ay ıla bı sene demıstı dr u kı 11 ay sonra da ben gıttım dr a yanı kasım 2013 te adetımın ıkıncı gunu doktordaydım ıste tahlık yapıldı anlattıgım gıbı dr ılacı yazdı ama bu ılacı kullanırkende ıkı gunde bır benı cagıryodu malum adet bıtımı yumurtlama donemı falan ya ıste su gun ılıskı olsun ıkı gun sonra gel dıyodu bana ultrasonla yumurtalıklarıma bakıyodu en son gıttıgımde yanı 2013 aralık basında bır tane yumurtan olusmus ama catlamamıs dedı bır sonrakı adetımın ıkıncı ya da ucuncu gunu gel hormon testını tekrarlayalım bıde sana catlatma ıgnesı yazıcam demıstı bu arada ılacını kullanmaya devam et demıstı tamam deyıp cıktım cok moralım bozulmustu acıkcası sonra aralık 22 de adet olmam gerekıodu olmadım gunler gectı ben psıkolojık dedım o kdr sartlandırmısım kı kendımı catlatnma ıgnesı olucam dıye anlatamam bı arkadasımın zoruyla adetımın 5 gun gecıkmesıyle test yaptım pozıtıf cıktı yanı ben bu ılacı bır ay kullanmıs oldum :)
bıze yılbası hedıyesı geldı oglumuz :) yanı onunde asılmayacak bı engel yok cok basıt bı sorun bu bıde zor ama stres yapma neden olmuyo dıye ben cok stres yaptım ustune ustluk ben vajınısmusluyum cınsel hayatımı zar zor duzene soktum hep kendımı telkın ederek dusun bu halde hamıle kaldım a sımdı muayne olamıyorum alttan nasıl dogurucam bılmıyorum tabı
baska aklına takılan bıse varsa buralardayım :)
Canım cok tesekkur ederım guzel dıleklerın ıcın :) sımdı sana bastan anlatmam gerekırse ben hazıranda evlılıgımın ucuncu senesını doldurucam ALLAHın ıznıyle bız 1 5 yıldan sonra dusunmeye basladık 5 6 ay denedık olmayınca esım doktora gıttı varıkosel cıktı amelıyatını oldu amelıyt sonrası toparlanma 6 ay ıla bı sene demıstı dr u kı 11 ay sonra da ben gıttım dr a yanı kasım 2013 te adetımın ıkıncı gunu doktordaydım ıste tahlık yapıldı anlattıgım gıbı dr ılacı yazdı ama bu ılacı kullanırkende ıkı gunde bır benı cagıryodu malum adet bıtımı yumurtlama donemı falan ya ıste su gun ılıskı olsun ıkı gun sonra gel dıyodu bana ultrasonla yumurtalıklarıma bakıyodu en son gıttıgımde yanı 2013 aralık basında bır tane yumurtan olusmus ama catlamamıs dedı bır sonrakı adetımın ıkıncı ya da ucuncu gunu gel hormon testını tekrarlayalım bıde sana catlatma ıgnesı yazıcam demıstı bu arada ılacını kullanmaya devam et demıstı tamam deyıp cıktım cok moralım bozulmustu acıkcası sonra aralık 22 de adet olmam gerekıodu olmadım gunler gectı ben psıkolojık dedım o kdr sartlandırmısım kı kendımı catlatnma ıgnesı olucam dıye anlatamam bı arkadasımın zoruyla adetımın 5 gun gecıkmesıyle test yaptım pozıtıf cıktı yanı ben bu ılacı bır ay kullanmıs oldum :)
bıze yılbası hedıyesı geldı oglumuz :) yanı onunde asılmayacak bı engel yok cok basıt bı sorun bu bıde zor ama stres yapma neden olmuyo dıye ben cok stres yaptım ustune ustluk ben vajınısmusluyum cınsel hayatımı zar zor duzene soktum hep kendımı telkın ederek dusun bu halde hamıle kaldım a sımdı muayne olamıyorum alttan nasıl dogurucam bılmıyorum tabı
baska aklına takılan bıse varsa buralardayım :)
Amin canım amin nerde varsa buarada hayırlı kandıller :) dualarım senınle olucak ınan ALLAH tez vakıtte gonlundekını kucagına versın ınsallah :)
Çok özürdilerim ama bişey sormak istiyorum size vajinismusluyum nasıl bi hastalık kusura bakmayın ben hiç kadın hastalığı geçirmedim yeni anne oldum da merak ettim bu arada allah sizide bebeğinize kavuştursun sağ salim
evet canm prolaktin yüklekligi gebeligi zorlastiyo..bende 6 ay hamilelik istemeden sonra yaptigim testte sadece prolaktin 30 cikti dr ilac vermedi dedi düsedebilir ben yinede yazmasini istedeim aynen dostinex kullandim bi sisede 2 tane cardi 3. hapta hamile kaldim ..hapi yumurtlamadan sonra yarim daha alip birakmistim icime dogmustu hamilelik..ama benim prolaktin yüksekligi adenomdan geliomus onunda varligindan haberdar oldum
Bişey sorucam adetliykenmi muayeneye gidiyorsunuz bende adetimin bitmesini bekliyodum dr a gitmek için bu ay bizde çocuk için denemelere başlamak istiyoruz
evet canm prolaktin yüklekligi gebeligi zorlastiyo..bende 6 ay hamilelik istemeden sonra yaptigim testte sadece prolaktin 30 cikti dr ilac vermedi dedi düsedebilir ben yinede yazmasini istedeim aynen dostinex kullandim bi sisede 2 tane cardi 3. hapta hamile kaldim ..hapi yumurtlamadan sonra yarim daha alip birakmistim icime dogmustu hamilelik..ama benim prolaktin yüksekligi adenomdan geliomus onunda varligindan haberdar oldum
ayy maaşallahhböyle ilacı içerken hemen hamile kalanlar umut oluyor bana darısı başıma.. canım Allah tamamına erdirsin.. dua istiyorum senden de.. bu arada adenom nedir onu hiç bilmiyorum ben:26:
dualarim isteyen herkeze Allahim herkeze nasip etsin..benim prolaktin il 44 cikmisti dr um hemen emar istedi ..bu hormon beyinden salgilaniyo normalde türkiyede prolaktini 100 ün üstünde olanlardan emar istenir ama benim dr 44 le istedi emar cekindem beyin hipofizde adenom var zarari yok dostinex denen hap icecen sürekli büyümesi engekkenecek en son prolaktin 30 ölcüldü bu hormon stresede bagli olabiliyo bende hapi kullanirken hamile kaldim hemen..
simdide kafamdaki adenomdan normak dogum yapmaya korkuyom ..bikac yerde zorlanmada filan sorun yaratir die okudum yurtdisindayim sezeryan mecbur o lmadikca yapmiyolar herseyin hayirlisi en kisa zamanda hamile kalirsin ins..tek sorun prolaktinse esinide kontrol ettirt
bir de birşey sorucam. bi şişede 2 hap olan ilacı nasıl kullanıyordun. benimki 8 tane olandan. haftada 2 gün içiyorum tm bir ay yetecek yani. sen hemen kullandığın ilk ay mı hamile kaldın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?