arkadaşlar merhaba. 5 aydır bebek istememize rağmen hala sonuç elde edemedik bir arkadaşım 10 haftalık gebe. tsh değeri çok yüksek çıktı. o da bebekte zeka geriliği yapıyormuş Allah korusun. arkadaşım çok üzüldü. keşke gebelik öncesi testlerimi yaptırsaydım dedi. onu görünce 5 aydır da sonuç alamamamın etkisiyle kontrole gitmeye karar verdim. zaten bu zamana kadar hiç kadın doğuma muayeneye gitmemiştim. ne durumdayım hiçbir fikrim yoktu. adetimin ikinci günü gittim. doktur ultrasonla muayene etti ve kan tahlili istedi.
tahlilde LH, FSH, TSH, Estradiol ve Prolaktin sonuçları yazıyor. Bunlardan başka bir teste gerek var mıydı? :44:doktorum başka test istemedi. bir de Prolaktin değerim 27 çıktı ilaç verdi. Bir sonraki ay adet olunca tekrar kontrole gel dedi. Değerim çok mu yüksek. Acaba ne zamana kadar düşer. Bu ilacı kullanıp sonra gebe kalan var mı :18: ne kadar zamanda gebe kaldınız kızlar :44:
tahlilde LH, FSH, TSH, Estradiol ve Prolaktin sonuçları yazıyor. Bunlardan başka bir teste gerek var mıydı? :44:doktorum başka test istemedi. bir de Prolaktin değerim 27 çıktı ilaç verdi. Bir sonraki ay adet olunca tekrar kontrole gel dedi. Değerim çok mu yüksek. Acaba ne zamana kadar düşer. Bu ilacı kullanıp sonra gebe kalan var mı :18: ne kadar zamanda gebe kaldınız kızlar :44:
Son düzenleme: