Gebeliğe Hazırlık Gebelik öncesi muayeneye gidenlere soruyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy suan kalbim deli gibi atiyo dogru mu mu acaba asiri heyecan yaptim cok silik cikmjs ama ben avulasyon testi gini dusunuyodum testi bile cope attim.silik.cikinca.hemen geri aliyoru.mmm

Sizin degeriniz kac cikti amh

Varsizce yapayim mi? 2 testim kaldi hadi yapayimbu testi yapmama siz vesile oldunuz ve bana bu inanilmaz haberi ilk siz verdiniz aramizda bir gonul bagi var artik

Varsizce yapayim mi? 2 testim kaldi hadi yapayimbu testi yapmama siz vesile oldunuz ve bana bu inanilmaz haberi ilk siz verdiniz aramizda bir gonul bagi var artik
inan şu an aynı şeyi ben de hissediyorum ve çok mutluyum
inşallah gebelik vardır bekliyorum ikinci testin haberini, bilgisayar başındayım.

Canım öncelikşe merhaba
Bende senşn gişb gebelik planlıyorum.
8 aydır korunmuyorum.
Mart ayında düşük yaşadım ve hamile kalamadım.
Sana tavsiyem geç olmadan boşa zaman harcamadan kendi hormon testlerini yaptırman.
Gerekşyor ise eşine de bi sperm testi vermenizi öneririm.
Çünkü ben 4-5 ay bekledim araya pandeöi girdi gitmedim.
Ama bu ay doktor kontrolne gittim ve eşimin sperm haraketliği çıkmadığını öğrendik.
İlaç tedavisine başldık.
Ama 4-5 ay boşuna kendimi yormuşum dedim.
Detaylı olarak tahlil ve muayene olduktan sonra bu işe kalkışmanı öneririm.
Bende folbiol kullanıyorum.
Ve spor sağlıklı yaşam hayat felsefesi edinmeniz gerekiyor bu süreçte:)
Umarım güzel şeyler sonuşlanır bu sürecimiz

İnanamıyorum harika bir haber buu beklemeden hemen çıktıysa bence kesin gibi ayy hemen kan verin bizi de bilgilendirin müthiş sürpriz çok heyecanlandım ben de şimdi
Valla ben soktayim hala. Ovulasyon testi pesinde kosarken bunun olmasi mucize gibi ahh bakalim bu dogruysa simdi de sira sizde❤❤❤

O tahliller için adetinin en yoğun olduğu 2-3. Günü gitmen gerekiyo. Ben hamilelik öncesi bir adetli bir de normal günde gittim. Her şeye baktılar. Şimdilik o halde bakabileceklerine bakmış bir de adetliyken gidip baktırın o değerlere. Yumurta rezervleri vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…