- 19 Kasım 2018
- 4.097
- 6.974
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu gebelik testi mi? Eğer öyleyse ikinci çizgi var
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee3eeeeeeeeeeeeeeee INANMIYORUM OLAMAZ SOKA GIRDIM.SUAN NASILNOLUR IKINCI BRLLI BELIRSIZ ALLAHIM EMIN MISINIZ KOYU OLMASI GEREKMIYOR MUYDU???????? ALLAHIMMBu gebelik testi mi? Eğer öyleyse ikinci çizgi var
Sizin degeriniz kac cikti amhSadece hemogram bakılmış anladığım. Reglin 2 ya da 3. günü hormonlara da bakılmalı bence. Yaşınız dolayısıyla ben amh bakılmasını da tavsiye ediyorum. Ben 28i bitirmek üzereyim benim düşük çıktı. Bu erken menapoz riski demek. Bilseydim tüpe koşardım. Yaşım genç diye pek şüphelenmedik. Sıra aşılamaya gelince ölçüldü.
Genetik de anlasiliyorKan pihtilaşmasını homogram testindenmı anladı yoksa pıhtılaşma için farklı bir testmi uyguladı
Elinizde bi test daha var mı, bi tane daha yapın hemenNerdesiniz heyecandan yerimde duramiyorum KirazHanim
inan şu an aynı şeyi ben de hissediyorum ve çok mutluyumVarsizce yapayim mi? 2 testim kaldi hadi yapayimbu testi yapmama siz vesile oldunuz ve bana bu inanilmaz haberi ilk siz verdiniz aramizda bir gonul bagi var artik
Hemen gidiyoruminan şu an aynı şeyi ben de hissediyorum ve çok mutluyum
inşallah gebelik vardır bekliyorum ikinci testin haberini, bilgisayar başındayım.
İnanamıyorum harika bir haber buu beklemeden hemen çıktıysa bence kesin gibi ayy hemen kan verin bizi de bilgilendirin müthiş sürpriz çok heyecanlandım ben de şimdi
Arkadaşlar merhaba, son gunlerde forumu okudukca kafama takilan bir soruyu sormak istiyorum, yardimci olursaniz cok sevinirim. 2 senelik evliyim ve iki ay once planli gebelik icin bir jinekologa gittim. Doktor bana folik asit baslatti. Spekulumla vajinaya bakti, bir de vajinal ultrasonla rahme bakip normal oldugunu soyledi. Kan tahlili istemedi,onu ben rica ettim degerlerime de bakilsaydi diye. Demir b12 vs klasik kan tahlili yapildi. Neyse genel olarak normal cikti sadece kanda pihtilasma yuksek cikti ve bol su icmemi, gebe kaldigimda tekrar kanda pihtilasmaya bakacagini ve yuksekse asprin verecegini soyledi.
Simdi benim tecrubeli olanlariniza sormak istedigim sey, benim muayenem bastan savma mi yapilmis oldu? Cunku burdaki konularda goruyorum degisik degerlerin isimleri geciyor bakilan, yumurta sayimi falan yapiliyor. Bir de kanda pihtilasmayla ilgili onceden kan sulandirici baslanmasi gerekir miydi? 35 yasindayim bu arada. Sizce surec olmasi gerektigi gibi mi?
Valla ben soktayim hala. Ovulasyon testi pesinde kosarken bunun olmasi mucize gibi ahh bakalim bu dogruysa simdi de sira sizde❤❤❤İnanamıyorum harika bir haber buu beklemeden hemen çıktıysa bence kesin gibi ayy hemen kan verin bizi de bilgilendirin müthiş sürpriz çok heyecanlandım ben de şimdi
yaptınız mı ikinci testi?Valla ben soktayim hala. Ovulasyon testi pesinde kosarken bunun olmasi mucize gibi ahh bakalim bu dogruysa simdi de sira sizde❤❤❤
O tahliller için adetinin en yoğun olduğu 2-3. Günü gitmen gerekiyo. Ben hamilelik öncesi bir adetli bir de normal günde gittim. Her şeye baktılar. Şimdilik o halde bakabileceklerine bakmış bir de adetliyken gidip baktırın o değerlere. Yumurta rezervleri vsArkadaşlar merhaba, son gunlerde forumu okudukca kafama takilan bir soruyu sormak istiyorum, yardimci olursaniz cok sevinirim. 2 senelik evliyim ve iki ay once planli gebelik icin bir jinekologa gittim. Doktor bana folik asit baslatti. Spekulumla vajinaya bakti, bir de vajinal ultrasonla rahme bakip normal oldugunu soyledi. Kan tahlili istemedi,onu ben rica ettim degerlerime de bakilsaydi diye. Demir b12 vs klasik kan tahlili yapildi. Neyse genel olarak normal cikti sadece kanda pihtilasma yuksek cikti ve bol su icmemi, gebe kaldigimda tekrar kanda pihtilasmaya bakacagini ve yuksekse asprin verecegini soyledi.
Simdi benim tecrubeli olanlariniza sormak istedigim sey, benim muayenem bastan savma mi yapilmis oldu? Cunku burdaki konularda goruyorum degisik degerlerin isimleri geciyor bakilan, yumurta sayimi falan yapiliyor. Bir de kanda pihtilasmayla ilgili onceden kan sulandirici baslanmasi gerekir miydi? 35 yasindayim bu arada. Sizce surec olmasi gerektigi gibi mi?
Evetyaptınız mı ikinci testi?
Yukarida
bence var ama çok yeni daha, kan verme imkanınız yok mu?