- 19 Kasım 2018
- 4.097
- 6.974
- 158
MerhabaMerhabalar, benim de umutlarım Eylül'de..ben de farklı bir topic açmıştım benzer konuda. Ben de gittiğim doktor pek çok tahlil istemişti ön hazırlık açısından ama tahliller 1000 TL civarı tutmuştu yaptırmamıştım. Sonra devlet Hastanesi'ne yaptırmaya gittim ve çocuk düşündüğümüzü çikolata kistim olduğunu söyledim. Benimle hiç ilgilenmedi bir iki standart kan testi yaptır hiçbir test yoktu içinde. Şimdi ben yeniden bu hafta özelde yeni bir doktora gideceğim ve neler istediğini nasıl yaklaştığını sizinle de paylaşacağım. Bakalım neler isteyecek..
Off.. ozele gitsek bi dert devlete gitsek baska dert. Ben ozel hastaneye gitmistim ama standart kan tahlilini bile ben istedim yapilmasini dusun. 175 tl gibi bir para odedik diye hatirliyorum,muayene ucretinden baska. Ya nedense icimde hic huzurlu hisler yok neden boyle oldumhevesim de kacti tadim da, bilmiyorum. Bastaki heyecanim kalmadi, daha 2 ay gecti ustelik. Doktoruna guvenmek gercekten cok cok onemliymis. Hele ki hamilelik icin. Ama erkekler bunu anlamiyor. Esim bu konuda beni anlamiyor mesela. Sana da doktor begendiremedik vs diyor. Kadin ilgilendi iste daha ne yapsin diyor. Simdi ben hangi birini anlatayim dinlemez biliyorum huyunu. Neyse icim karardi bugun yine.
Sureci paylasirsaniz mutlu olurum