• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik öncesi muayeneye gidenlere soruyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım öncelikşe merhaba
Bende senşn gişb gebelik planlıyorum.
8 aydır korunmuyorum.
Mart ayında düşük yaşadım ve hamile kalamadım.
Sana tavsiyem geç olmadan boşa zaman harcamadan kendi hormon testlerini yaptırman.
Gerekşyor ise eşine de bi sperm testi vermenizi öneririm.
Çünkü ben 4-5 ay bekledim araya pandeöi girdi gitmedim.
Ama bu ay doktor kontrolne gittim ve eşimin sperm haraketliği çıkmadığını öğrendik.
İlaç tedavisine başldık.
Ama 4-5 ay boşuna kendimi yormuşum dedim.
Detaylı olarak tahlil ve muayene olduktan sonra bu işe kalkışmanı öneririm.
Bende folbiol kullanıyorum.
Ve spor sağlıklı yaşam hayat felsefesi edinmeniz gerekiyor bu süreçte:)
Umarım güzel şeyler sonuşlanır bu sürecimiz
O tahliller için adetinin en yoğun olduğu 2-3. Günü gitmen gerekiyo. Ben hamilelik öncesi bir adetli bir de normal günde gittim. Her şeye baktılar. Şimdilik o halde bakabileceklerine bakmış bir de adetliyken gidip baktırın o değerlere. Yumurta rezervleri vs
Ben bu sabah merakimdan ve heyecanimdan bir gebelik testi yaptim ve burdaki arkadaslarim pozitif dediler😍😍

vezneye söylersiniz gebelik testi yaptırmak istediğinizi yönlendirirler. günüm geçti diyin :KK54:
Randevu aldimmmm😍😍😍 ogleden sonra dananin kuyrugu kopacak😀😀😀😀

Aynı idrarla mi yaptınız yeni idrar mi? Valla bence bu baya net gözüküyor fotoğrafta bile böyleyse hiç durmayın kan verin bence de 🤗🤗
Yeni idrarla yaptim bu ikinciyi. KirazHanim KirazHanim Demese bu pozitif diye haberim bile yoktu😀 hatta silik cikinca testi tuvaletin copune atmistim sonra geri aldim😀 ovulasyon testiyle kafayi o kadar bozmusum ki hamilelik testinde iki cizgi de cok koyu olmali saniyodum. Randevu aldim kan testi icin. Haber vericem😍darisi size tezzz zamanda❤❤❤

Ay şimdi gördüm süperrr ya
Bize de dua et valla bende kalayım

Cok dua edicem hepinize❤❤❤ yalniz mucize gibi, eger hamileysem. Cunku temmuzda yumurtlamayi kacirdim. Cunku ilk yaptigim ovulasyon testi cok silikti. Agustostadakini de kacirdim diye dusunuyodum cunku piki goremeden siliklesti yine. Ve toplasan 3 4 kez iliski oldu alakasiz zamanlarda. Vay anasini🤩
😍🥰😍🥰❤❤❤ Çok sevindim hayırlı uğurlu olsun. Kolay bi gebelik kolay sağlıklı bi doğum nasip olsun inşallah 🥳🎊🎉

Amin cok tesekkur ederim❤😍😍 darisi tum isteyenlere🧿🧿🧿

2 aydırmı korunmasız ilişli yaşıyorsunuz? Yoksa 2 yıldır hiç korunmadınız mı? Burasını anlamadım.
Eğer 2 aydır bi plansa yeterli kadar yapmışlar zaten böyle başlar, ama yaşınız gereği yumurta rezervleri için (amh) testi yaptırınız (adetin 2. Günü)

2 aydırmı korunmasız ilişli yaşıyorsunuz? Yoksa 2 yıldır hiç korunmadınız mı? Burasını anlamadım.
Eğer 2 aydır bi plansa yeterli kadar yapmışlar zaten böyle başlar, ama yaşınız gereği yumurta rezervleri için (amh) testi yaptırınız (adetin 2. Günü)
Simdi soyle ki, 1 bucuk yil korunmamiza gerek kalmadi cunku vajinismustum😶 yani bir bucuk sene hic birlikte olmadik. Sonrasinda yendim ve toplasak 10 kere birliktelik oldu o zamanlarda korundum. Son iki aydir bebek istiyoruz artik dedik ve korunmadim ama iliski sıklığı az oldu.

Simdi soyle ki, 1 bucuk yil korunmamiza gerek kalmadi cunku vajinismustum😶 yani bir bucuk sene hic birlikte olmadik. Sonrasinda yendim ve toplasak 10 kere birliktelik oldu o zamanlarda korundum. Son iki aydir bebek istiyoruz artik dedik ve korunmadim ama iliski sıklığı az oldu.
Bence Bi kaç ay daha stres yapmadan ovülasyon günlerini değerlendir, eğer olmazsa doktora gittiğinde 1 yılı geçti deniyorum de, böyle de ki tüm testleri yapsınlar. Yoksa yapmıyorlar.

Bence Bi kaç ay daha stres yapmadan ovülasyon günlerini değerlendir, eğer olmazsa doktora gittiğinde 1 yılı geçti deniyorum de, böyle de ki tüm testleri yapsınlar. Yoksa yapmıyorlar.
Bugun ilk defa hamilelik testi yaptim. Sonuc pozitif dedi goren arkadaslarim🤗

20200827_100858.jpg

Ayyy😍😍😍😍herkes oyle diyo demek ki dogru mu🤗🤗🤗 cok tesekkur ederim❤darisi size ve burdaki tum isteyen arkadaslarima🌷🌸💜 ogleden sonra kan testi vericem bakalim gercek ortaya cikacak😁
🤗Kesin hamilesin güzelim. İnşallah bize de nasip olur 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🌹
Sonucu yaz bizde görelim.

Back