- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Bu topigi actiktan 5 gun sonra hamile oldugumu ogrendim. Folic 1 kullanmaya devam ettim doktorum ek vitamin vermedi. İlave olarak clexan 0,4 aliyorum coraspin almiyorum sadece igne. Cok sukur 29. Haftaya geldik. Sizin durum nedir?Merhaba bende bugun sonucumu aldim ve folik asit b12 eksikligi cikti dusuge sebep oluyor vs dedi ck cnm skildi sizde durum nasil acaba duzeldimi gecici birseymi bu eksiklikler :/
Bu topigi actiktan 5 gun sonra hamile oldugumu ogrendim. Folic 1 kullanmaya devam ettim doktorum ek vitamin vermedi. İlave olarak clexan 0,4 aliyorum coraspin almiyorum sadece igne. Cok sukur 29. Haftaya geldik. Sizin durum nedir?
Anladigim kadariyla gebelik olusumu ile ilgili degil bu eksiklikler olaa bende olmazdi en bastan. Tum tetkikleriniz yapilsin sorun bulunur merak etmeyin. Rabbim herkese nasip etsin kisa suredeCok sevindim insallah Rabbim saglikli kucaginiza almayi nasip etsin uzun omurlu olsun insallah
Ben hamile kalmadim henuz testlermi yaptirayim dedm 2 yil kalamayinca ve b12, folik asit eksikligi cikti oyuzden arastiriorum cokmu tehlikeli diye cocuk olmuormu bile die birsuru kafmda sorulr gezinior :/
Allah razi olsun cok saolun evet drye sordum hamile kalmakta skinti olmaz fakat hamilelik asamasinda skinti olabilir oyuzden duzenlemek gerekir dedi insallah Rabbim herkesin yardimcisi olsunAnladigim kadariyla gebelik olusumu ile ilgili degil bu eksiklikler olaa bende olmazdi en bastan. Tum tetkikleriniz yapilsin sorun bulunur merak etmeyin. Rabbim herkese nasip etsin kisa surede
Merak etme,allah kismet ettiginde olur illaki... stres yapma ve guvendigin bir doktorun olsun gerisini dusunmeAllah razi olsun cok saolun evet drye sordum hamile kalmakta skinti olmaz fakat hamilelik asamasinda skinti olabilir oyuzden duzenlemek gerekir dedi insallah Rabbim herkesin yardimcisi olsun
Cok saol bakalim drye bir gideyimde ilaclrimi kullanayim artk gerisi nasip elimzden geleni yptik gerisi Allahtan hayirlisiMerak etme,allah kismet ettiginde olur illaki... stres yapma ve guvendigin bir doktorun olsun gerisini dusunme
Günaydın kuzumnasıl geçiyor hamileliğin? Çok sevindim mthfr genlerinin vücuttaki folik asit depolarıyla ilgili genler olduğunu ve yüksek dozda folik asit kullanmam gerektiğini söyledi doktor. Benim de mthfr1298 homozigot. Öğrendiğimden beri 0,8 lik folik kullanıyorum. Zaten hayatım boyunca anlama veremediğim folik asit ve b12 eksikliğim vardı. Sebebi bu genmiş. Hamile değilim hala bu arada
Cok saol bakalim drye bir gideyimde ilaclrimi kullanayim artk gerisi nasip elimzden geleni yptik gerisi Allahtan hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?