- 27 Ocak 2020
- 966
- 403
- 53
Beta kac cıkcak bıze de haber ver :)Gidicem bugün teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beta kac cıkcak bıze de haber ver :)Gidicem bugün teşekkür ederim
Tamam vericemBeta kac cıkcak bıze de haber ver :)
Ne yaptın canımTamam vericem
Gündüz gitmedik corona korkusundan birazdan özele gidicez baktıracaz sabah mail atıcaklar sonucuNe yaptın canım
Kadınlar kulübü zaten olsunHamilesiniz bu arada aynadan vücudunuz gözüküyor haberiniz yoksa söylemek istedim
Hayırlı. Olsun gebeliginiz sağlıkla ilerlesin
Ben belki fark etmemissinizdir diye söyledimKadınlar kulübü zaten olsun
O da onların ayıbı olsunBen belki fark etmemissinizdir diye söyledim
Dışarıdan konular okunabiliyor ve aramızda gizli bıyıklı amcalar da oluyor bazen
Hiç anlamam ki ben ya bence bir daha yap amaKizlalr geblemiyim sizce
Gündüz gitmedik corona korkusundan birazdan özele gidicez baktıracaz sabah mail atıcaklar sonucu ❤❤
Olsun sorun değil Teşekkür ederim isteyen herkese nasip olsunHayırlı olsun hamilesiniz Tebrikler
Yalnız fotoda isim ve soyisminiz gözüküyor söyleyim dedim .
Kan tahlili verdim canim 2bucukta alicam bakalim nolacakHiç anlamam ki ben ya bence bir daha yap ama ❤
Hayırlı olsunAma normal yaptığımda da çift çizgi ben galiba gerçekten hamileyim kızlar
Ne oldu tatlım sonuç ne. Bende doktora gittim bugün beta sonucu 2 ye katlacakmı sağlıklı bir gebelik mi yoksa dış gebelikmi diye bakılacakKan tahlili verdim canim 2bucukta alicam bakalim nolacak
Gebelik istiyorsanız ve burayı takip ediyorsanız silik çizginin hamilelik demek olduğunu biliyor olmanız gerekir.KIZLAR BURAYA KAÇ KERE GEBELİK İSTİYORUM DİYE KONU AÇTIIM PROLAKTİNİMİ DÜŞÜRDÜM NASIL DÜŞÜRDÜĞÜMÜ ANLATTIM. Şimdi evliliğimin 1. Yılından sonra içime bir kurt düştü adetime 3 gün varken daha erken test yaptım suana kadar hiç silik çakmamıştı şimdi çıktı ne dersiniz varmıdır
Erken testlerde daha öncede silik çizgi gördüm. Bu siteminiz ve öfkeniz neden. Negatif cevap vermek size ne katıyor ya da yardım isteyen birine neden bu kadar terssiniz?Gebelik istiyorsanız ve burayı takip ediyorsanız silik çizginin hamilelik demek olduğunu biliyor olmanız gerekir.
Ben ilk testte sordum hamilemiyim diye 3 test yaptığımda bende emin oldum ve merak edene cevap verdim. Ayrıca bende aşırı gebelik isteyen biriyim ve burayı takip ediyorum hiç gebe kalan birini kıskanmadım hep iyi dileklerde bulundum. Siz sahip olmasanız böyle düşünmeyeceksiniz demek yazık. Size neden açıklama yaptım onu bile bilmiyorum ama size hayata karşı daha pozitif bakmanızı tavsiye edebilirim.Ne öfkesi yahu? Üç ayrı test yapmışsınız, hepsi de pozitif. Sonuç belli işte. Burada kime sorsanız size aynı şeyi söyleyecek zaten. Allah sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri görmeyi de nasip etsin ama ben olsam bebek özlemi çeken kadınların sıkça takip ettiği bu tarz bir bölümde sevincimi göstere göstere paylaşmam. Sizin gibi yapan çok var. Garip geliyor bana.