• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİK OLDU MU DERSİNİZ

Sldangl

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2020
201
102
23
27
KIZLAR BURAYA KAÇ KERE GEBELİK İSTİYORUM DİYE KONU AÇTIIM PROLAKTİNİMİ DÜŞÜRDÜM NASIL DÜŞÜRDÜĞÜMÜ ANLATTIM. Şimdi evliliğimin 1. Yılından sonra içime bir kurt düştü adetime 3 gün varken daha erken test yaptım suana kadar hiç silik çakmamıştı şimdi çıktı ne dersiniz varmıdır

Eklentiler

• 5BB019A1-991C-44AD-9FA0-677EA7D66D08.jpeg
    5BB019A1-991C-44AD-9FA0-677EA7D66D08.jpeg
    71,8 KB · Görüntüleme: 243
KIZLAR BURAYA KAÇ KERE GEBELİK İSTİYORUM DİYE KONU AÇTIIM PROLAKTİNİMİ DÜŞÜRDÜM NASIL DÜŞÜRDÜĞÜMÜ ANLATTIM. Şimdi evliliğimin 1. Yılından sonra içime bir kurt düştü adetime 3 gün varken daha erken test yaptım suana kadar hiç silik çakmamıştı şimdi çıktı ne dersiniz varmıdır
Hayırlı olsun 😊 güzel bir gebelik yaşatırsınız insallah ❤️

masallah :) darisi bize.. saglikla gelsin insallah.
test yanlis degilse var gibi duruyor.
İnşallah değildir diyelim. Bir kaç tane daha var sabah yapılan onlar da silik çıkarsa direk hastaneye. Yoksa bile rabbim vereceği zamanı bilir. Önce sağlık olsun isteyen herkese nasip olur

Umarım hamileyimdir. İsteyen herkese nasip etsin sağlıklı evlatlar büyüsün. Herkes hayırlı olsun diyor büyük ihtimal var galiba heveslenmekte istemiyorum 😇
Allah isteyen herkese nasip etsin içinde bana da 😌 içiniz rahat olsun güzelce yaşayın mutluluğunuz

Insallah dogrudur ve yuvanız senlenir ❤Benimde son 2 günüm var reglime acaba siz erken gebelik testi mi yaptınız normal gebelik testi mi bende yarın yapmak istiyorum da hangi marka oldugunu ögrenebilirmiyim acaba

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım🤗 inşallah bizede nasip etsin💜

Back