KIZLAR BURAYA KAÇ KERE GEBELİK İSTİYORUM DİYE KONU AÇTIIM PROLAKTİNİMİ DÜŞÜRDÜM NASIL DÜŞÜRDÜĞÜMÜ ANLATTIM. Şimdi evliliğimin 1. Yılından sonra içime bir kurt düştü adetime 3 gün varken daha erken test yaptım suana kadar hiç silik çakmamıştı şimdi çıktı ne dersiniz varmıdır
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
GEBELİK OLDU MU DERSİNİZ
- Konu Sahibi Sldangl
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #gebelik #gebelik testi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yarın vericem inşallah fakat gece yaptım testi ya sabah idrarı daha iyi olur derler hep yanıltma payı varmıdır sizceHayırlı olsun kan verin emin olmak için
- 31 Mayıs 2020
- 179
- 260
- 53
Hayırlı olsun güzel bir gebelik yaşatırsınız insallahKIZLAR BURAYA KAÇ KERE GEBELİK İSTİYORUM DİYE KONU AÇTIIM PROLAKTİNİMİ DÜŞÜRDÜM NASIL DÜŞÜRDÜĞÜMÜ ANLATTIM. Şimdi evliliğimin 1. Yılından sonra içime bir kurt düştü adetime 3 gün varken daha erken test yaptım suana kadar hiç silik çakmamıştı şimdi çıktı ne dersiniz varmıdır
- 31 Mayıs 2020
- 179
- 260
- 53
çok farketmiyor oYarın vericem inşallah fakat gece yaptım testi ya sabah idrarı daha iyi olur derler hep yanıltma payı varmıdır sizce
Umarım hamileyimdir. İsteyen herkese nasip etsin sağlıklı evlatlar büyüsün. Herkes hayırlı olsun diyor büyük ihtimal var galiba heveslenmekte istemiyorumHayırlı olsun güzel bir gebelik yaşatırsınız insallah ❤
- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.957
- 198
Sabah olmasının sebebi seyrelmemiş beklemiş idrar olmasıdır, sizin bu saatte bu şekil çıkıyorsa sabahkini düşünemiyorumYarın vericem inşallah fakat gece yaptım testi ya sabah idrarı daha iyi olur derler hep yanıltma payı varmıdır sizce
İnşallah değildir diyelim. Bir kaç tane daha var sabah yapılan onlar da silik çıkarsa direk hastaneye. Yoksa bile rabbim vereceği zamanı bilir. Önce sağlık olsun isteyen herkese nasip olurmasallah :) darisi bize.. saglikla gelsin insallah.
test yanlis degilse var gibi duruyor.
Heyecanlandım 1 yıldır bekliyorum her ay bir hevesSabah olmasının sebebi seyrelmemiş beklemiş idrar olmasıdır, sizin bu saatte bu şekil çıkıyorsa sabahkini düşünemiyorum
- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.957
- 198
ilac kullaniyor muydun pko mu vardiHeyecanlandım 1 yıldır bekliyorum her ay bir heves
- 31 Mayıs 2020
- 179
- 260
- 53
Allah isteyen herkese nasip etsin içinde bana da içiniz rahat olsun güzelce yaşayın mutluluğunuzUmarım hamileyimdir. İsteyen herkese nasip etsin sağlıklı evlatlar büyüsün. Herkes hayırlı olsun diyor büyük ihtimal var galiba heveslenmekte istemiyorum
Bir sorun yoktu prolaktin yüksekti biraz onura Aslan pençesi çayı ile düşürdüm ilaç kullanmadımilac kullaniyor muydun pko mu vardi
Amin hepimize hayırlı evlatlar gelsinAllah isteyen herkese nasip etsin içinde bana da içiniz rahat olsun güzelce yaşayın mutluluğunuz
Insallah dogrudur ve yuvanız senlenir ❤Benimde son 2 günüm var reglime acaba siz erken gebelik testi mi yaptınız normal gebelik testi mi bende yarın yapmak istiyorum da hangi marka oldugunu ögrenebilirmiyim acabaKIZLAR BURAYA KAÇ KERE GEBELİK İSTİYORUM DİYE KONU AÇTIIM PROLAKTİNİMİ DÜŞÜRDÜM NASIL DÜŞÜRDÜĞÜMÜ ANLATTIM. Şimdi evliliğimin 1. Yılından sonra içime bir kurt düştü adetime 3 gün varken daha erken test yaptım suana kadar hiç silik çakmamıştı şimdi çıktı ne dersiniz varmıdır
- 27 Ocak 2020
- 966
- 403
- 53
Hayırlı olsun hemen doktora git kan ver :)Ama normal yaptığımda da çift çizgi ben galiba gerçekten hamileyim kızlar
- 24 Ağustos 2018
- 486
- 668
- 53
Gidicem bugün teşekkür ederimHayırlı olsun hemen doktora git kan ver :)