Gebelik Olabilir mi.?

Üstüne basa basa mesaili çalıştığımı saatlerin uymadigini belirttim

Keşke imkanım olsa çalışıyorum mesailerim tutmuyor izin alamıyorum kapana sıkışıp kaldim

Ben öyle bı lekelenme yaşamadım adetim bittikten yani ilişkiden de tam 5gun sonra resmen adet oldum diyebilirim bakalım 2.tarihim yaklaştı

Alt karın bölgesinde şişlik olması normal mi peki bilginiz var mı okuduğumda göre 3aydan önce şişme olmazmış ama alt karın bölgesinde şişlik var sanki 3aylik hamile gibi ama dediğim gibi bir bir buçuk ay oldu ilişki üzerinden normalde yarın adet olmam gerek gidip kan vericem ama korkmuyor degilim

Yarın test yaptırmaya gideceğim çok fazla hamilelik belirtim yok idrara çıkma ve akıntı dışında normalde de çok yaşarım ama alt karın bölgemde şişlik var gözle görülür bu sebeple gideceğim ama bildiğim kadarıyla bu sürede 3aydan önce şişme olmaz doğru mu bilmiyorum bu konu hakkında fikriniz varmı

Alt karında Şişme Toplanma Olur sert olmaya başlar

Alt karında Şişme Toplanma Olur sert olmaya başlar
Evet sertlik fazla olmasa da şişme var bugün test yaptırdım yarın sonuçları alacağım teşekkür ederim bilgilendirmeniz için temennim farklı bir belirtim olmaması normalde bugün adet olmam gerek bakalım umarım onun şişliğidir

merhaba öncelikle tebrik ederim rabbim kucağınızda göstersin yumurtlama takvimini hangi programdan kontrol ettiniz

Adete 4 gün kala beta hcg kaç çıktı canım

merhaba öncelikle tebrik ederim rabbim kucağınızda göstersin yumurtlama takvimini hangi programdan kontrol ettiniz
Merhaba Amin İnşallah Çok Teşekkür Ederim
Orkid Perio nun uygulamasindan takip ettim ilk kayıtta Adet günümü yazdım ve kaç gün sürdüğü yazılıyor, Sonra uygulama hesaplamasinı yapıyor takvimden bir sonraki adet günün şu zaman diye,
Birde yumurtlamamin dorukta oldugu günler diye işaretliyor takvim sizde o günleri degerlendiriyorsunuz
Her ay adet oldugunuzda girip gününüzü işaretliyorsunuz bugün oldum diye
Uygulama birdahaki adet gününüzü söylüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…